Saltar apartados

3904

DIETA MEDITERRÁNEA.UA

MODALITAT

MODALITAT IV: Xarxes sobre l'articulació de les TIC en l'Ensenyament Superior

PARTICIPANTS

Departament/centre

INFERMERIA

INFERMERIA

PSICOLOGIA DE LA SALUT

PSICOLOGIA DE LA SALUT

PSICOLOGIA DE LA SALUT

INFERMERIA

INFERMERIA

INFERMERIA

ESTUDIS JURÍDICS DE L'ESTAT

Cognoms i nom

ZARAGOZA MARTI, ANA (Coord.)

CABAÑERO MARTINEZ, MARIA JOSEFA

CANDELA ESPINOSA, SERGIO

CLEMENT CARBONELL, MARIA VIOLETA

FERRER CASCALES, ROSARIO ISABEL

HURTADO SANCHEZ, JOSE ANTONIO

LAGUNA PEREZ, ANA

LILLO CRESPO, MANUEL

ZARAGOZA MARTI, MARIA FRANCISCA

TEMÀTICA

L'ús de les TIC com a model d'innovació i desenvolupament que contribueix a la millora del procés d'ensenyament-aprenentatge en el camp de la dieta mediterrània i la salut.

OBJECTIUS

El projecte que es presenta en aquesta convocatòria consisteix a la generació d'un entorn web, centrat en la dieta mediterrània i la seua relació amb diferents aspectes de salut, psicològics, culturals i ambientals, permetent així no solament la transmissió d'informació sinó també la transmissió de coneixement a través d'una aula oberta de dieta mediterrània i salut. Objectius generals Crear un aula virtual a través d'un entorn web dieta mediterránea.ua. Dissenyar estratègies que permeten difondre informació científica i actual dins de l'àmbit de la Dieta Mediterrània i la salut.

METODOLOGIA

La metodologia que es proposa en aquesta xarxa és eminentment pràctica, dinàmica i col·laborativa. Tots els membres de la xarxa participaran de forma activa tant en la planificació com en l'elaboració de la XARXA. Des de la coordinació de la XARXA, es planificaran diferents sessions de treball amb l'objectiu que tots els membres aporten els seus coneixements (fomentant la multidisciplinaridad) i ajuden a dissenyar estratègies col·laboratives de treball en aquest camp d'estudi. Les accions que es duran a terme són: Creació d'un espai web: dieta mediterránea.ua Revisar, elaborar i obtenir informació valguda, fiable i de qualitat en aquest camp d'estudi. Dissenyar i engegar estratègies que permeten una major difusió del coneixement científic sobre aquest camp d'estudi a través d'un entorn web. Elaboració de la memòria final del projecte.

CONTRIBUCIÓ DEL PROJECTE

La utilització d'un entorn web, com a dieta mediterránea.ua, en el procés d'ensenyament-aprenentatge del nostre alumnat, permetrà potenciar la capacitat reflexiva i la interacció entre el mateix, implicant-ho mitjançant la participació activa. Aquest tipus d'accions permeten millorar les possibilitats d'accés al coneixement científic que es genera des de la Universitat i a més permeten flexibilitzar els processos de formació principalment des del punt de vista de les necessitats de l'estudiant.

Institut de Ciències de l'Educació


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3520-3521

Fax: (+34) 96 590 3684

Facebook: https://web.ua.es/es/repositorio/imagenes/logos/facebook_medi.png

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464