Saltar apartados

SOL·LICITUD XARXES

 

El termini de sol·licitud finatlizarà el 24 d'octubre de 2019

Abans de presentar una sol·licitud, llig amb detall tota la convocatòria: enllaç a la convocatòria.

És molt important que, abans de començar el procés, llegiu aquestes breus instruccions:

 • Sempre haureu d’ajustar la vostra sol·licitud a les condicions que estableixen les bases de la convocatòria (BOUA 2/10/2019) i les indicacions del formulari. Sols s'admetran projectes que presenten experiències educatives concretes on queden clars els objectius a aconseguir i les corresponents fases de disseny, desenvolupament i valoració d'aquesta experiència educativa, o bé investigacions educatives amb el corrresponent mètode científic.

 • IMPORTANT:
  • Li aconsellem que consulte en aquesta web  els principals motius pels quals pot ser desestimada la seua sol·licitud amb la finalitat de que els tinga en compte a l'hora de presentar la seua sol·licitud.
  • També li aconsellem que consulte les preguntes més frequents (faqs) sobre aquesta convocatòria.
  • A més, hem organitzat un taller per a orientar als grups interessat en els aspectes que siguen necessaris.
 • Podrà accedir al formulari el PDI de la UA, amb el seu correu electrònic i contrasenya.

 • La sol·licitud, una vegada omplida, es podrà “Gravar” o “Enviar”. En el cas de gravar-la, la persona sol·licitant podrà reprendre-la per a modificar o afegir dades en qualsevol moment abans del final de termini de sol·licituds, encara que la sol·licitud no quedarà registrada definitivament fins a fer clic en l’opció “Enviar”. Després d’aquest pas, la sol·licitud es tancarà als canvis, i el sistema generarà un document pdf que només es podrà guardar i imprimir.

 • Una vegada començada la sessió disposareu de 20 minuts per a omplir el formulari abans de cancel·lar-se. Per a evitar la pèrdua de dades, recomanem gravar de manera periòdica el contingut de la sol·licitud (opció disponible al final del formulari).

 • A través de l'opció "Veure sol·licituds" qualsevol participant podrà consultar les sol·licituds gravades (pot modificar-les) i/o enviades (no es poden modificar).

 • La persona que òmpliga el formulari per a sol·licitar la creació d’una xarxa s’hi haurà d’incloure com a coordinador o coordinadora al mateix temps que la resta de participants.

 • La sol·licitud impresa es presentarà, firmada per totes les persones participants, en el Registre General de la UA o en els registres auxiliars situats en les secretaries de centre i en la Seu d’Alacant, dirigida al vicerector de Qualitat i Innovació Educativa.

 • La responsabilitat directa de la informació i el funcionament del grup de treball recaurà en la coordinadora o coordinador de cada xarxa.

 • Per a més informació i davant de qualsevol dubte, podeu dirigir-vos a l’adreça:

Programa Xarxes d’Investigació en Docència Universitària

Institut de Ciències de l’Educació
Telèfon: 965 90 34 00 ext. 2882
Adreça electrònica: redes@ua.es

 

 

 

FORMULARI SOL·LICITUD XARXES 2019-2020

Institut de Ciències de l'Educació


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3520-3521

Fax: (+34) 96 590 3684

Facebook: https://web.ua.es/es/repositorio/imagenes/logos/facebook_medi.png

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464