PRESENTACIÓ

 

XIX Jornades de Xarxes d'Investigació en Docència Universitària- XARXES 2021

IV Workshop Internacional d'Innovació en Ensenyament Superior i TIC- INNOVAESTIC 2021
Del 10 al 16 de juny. Universitat d'Alacant

 

Del 10 al 16 de juny de 2021 es desenvoluparà en modalitat en línia des de la Universitat d'Alacant XARXES-INNOVAESTIC 2021, corresponents a les XIX Jornades de Xarxes d'Investigació en Docència Universitària (XARXES 2021) i el IV Workshop Internacional d'Innovació en Ensenyament Superior i TIC (INNOVAESTIC 2021).

XARXES-INNOVAESTIC 2021 és un dels projectes pels quals aposta l'Institut de Ciències de l'Educació-ICE (Vicerectorat de Transformació Digital) de la Universitat d'Alacant.

Amb el lema "Nous reptes educatius en l'ensenyament superior enfront del desafiament COVID-19", XARXES-INNOVAESTIC 2021, durant uns dies permet que docents i professionals vinculats a l'Ensenyament Superior puguen compartir experiències, debatre i intercanviar punts de vista, amb l'objectiu de millorar la qualitat educativa.

 

 

JORNADES ANTERIORS

XVIII Jornades de Xarxes d'Investigació en Docència Universitària (XARXES 2020) i el IV Workshop Internacional d'Innovació en Ensenyament Superior i TIC (cancel·lat) (INNOVAESTIC 2020)

XVII Jornades de Xarxes d'Investigació en Docència Universitària (XARXES 2019) i el III Workshop Internacional d'Innovació en Ensenyament Superior i TIC (INNOVAESTIC 2019)

XVI Jornades de Xarxes d’Investigació en Docència Universitària (XARXES) i el II Workshop Internacional d’Innovació en Ensenyament Superior i TIC (INNOVAESTIC).

XV Jornades de Xarxes d’Investigació en Docència Universitària (XARXES) i el I Workshop Internacional d’Innovació en Ensenyament Superior i TIC (INNOVAESTIC).