Saltar apartados

PROGRAMA XARXES-I3CE D'INVESTIGACIÓ EN DOCÈNCIA UNIVERSITÀRIA

LogoI3CE

 El Programa Xarxes-I3CE d'Investigació en docència universitària va nàixer en el curs 2002-2003 en l'Institut de Ciències de l'Educació de la Universitat d'Alacant.

En aquest curs 2018-19 es delimita el Programa Institucional Innovació, Recerca, Internacionalització i Col·laboració en Educació (I3CE), 2016-2020, de l'Institut de Ciències de l'Educació de la Universitat d'Alacant, que engloba tots els programes, subprogrames i projectes dirigits des de l'ICE, per la qual cosa el Programa Xarxes passa a denominar-se Xarxes- I3CE.

Tal com s'indica en la convocatòria 2018-19, el programa Xarxes- I3CE manifesta la vocació de la Universitat d'Alacant, des del Vicerectorat de Qualitat i Innovació Educativa i a través de l'Institut de Ciències de l'Educació (ICE), per la millora de la qualitat i la innovació educativa en l'Educació Superior. El programa Xarxes- I3CE parteix de la base que la qualitat educativa s'ha d'arrelar en la investigació rigorosa i en la innovació per a millorar la relació docent/discent, la creació i la transferència de coneixement al servei de la millora de l'Educació.

Aquest programa és un vector fonamental per a fer que un dels eixos essencials de la Universitat, com és la docència, no reste aïllada de la investigació, ni de la transferència, ni de la creació de grups d’investigació especialitzats. Alhora, cal crear, promoure i reflexionar sobre les bones pràctiques docents/discents que contribueixen, tot plegat, al desenvolupament d’entorns i formats educatius que puguen contribuir de manera significativa a la innovació educativa.

El component bàsic d'aquest Programa és la denominada xarxa col·laborativa, les principals característiques de la qual es concreten en els aspectes següents:

Objectius
Estructura de la xarxa
Línies prioritàries
Metodologia
Resultats

 

Institut de Ciències de l'Educació


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3520-3521

Fax: (+34) 96 590 3684

Facebook: https://web.ua.es/es/repositorio/imagenes/logos/facebook_medi.png

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464