Saltar apartados

Reunions

 

El dia 9 de desembre es va celebrar a la Sala d'Actes de l'edifici Germà Bernàcer, la reunió inicial de coordinadors de xarxes del curs 2019-20.

En aquest enllaç pots visualitzar la presentació utilitzada en aquesta reunió.

És important recalcar que els projectes s'han de desenvolupar tenint en compte aquestes qüestions:
  • Si és un projecte d'innovació educativa, haurà de tenir un pla d’acció educativa concret, format per uns objectius que cal aconseguir i les corresponents fases de disseny, desenvolupament i avaluació de l’acció educativa corresponent. 
No s'admetrà una memòria on no conste l'avaluació de l'experiència educativa, la qual no serà comentar en general es que es considera, sinò que s'haurà d'utilitzar un instrument d'avaluació concret (qüestionari, entrevistes, grups de discussió, etc.) i mostrar els resultats (amb enfocament quantitatiu i qualitatiu), així com la discussió i conclusions.
  • Si és una investigació educativa, haurà d’estar estructurada de forma sistematitzada segons el mètode científic aplicat a aquest àmbit educatiu (Introducció, mètode, avaluació, discussió i conclusions). 
  • La memòria final es lliurarà l'1 de juliol en el cas de les Modalitats B, C, D i E, y el 20 de juliol en el cas de la Modalitat A.
  • Per a orientar i ajudar al desenvolupament de les xarxes, l'ICE organitzarà diverses activitats de formació. Ara per ara estan programades els següents tallers, on s'explicarà amb detall què s'ha de fer per a desenvolupar correctament els projectes:

 

Si tens algun dubte o pregunta, escriu un email a redes@ua.es

 

Institut de Ciències de l'Educació


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3520-3521

Fax: (+34) 96 590 3684

Facebook: https://web.ua.es/es/repositorio/imagenes/logos/facebook_medi.png

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464