La Universitat d'Alacant utilitza galetes (cookies) pròpies i de tercers per motius de seguretat , i també per millorar l'experiència de l'usuari i conèixer els seus hàbits de navegació. Recorda que, en utilitzar els nostres serveis, admets el nostre avís legal i pots aceptar la nostra política de galetes prenen el botó de "Acceptar", o rebutjar el seu us prenen el botó "Rebutjar"

Ir a contenido

Universidad de Alicante / Universitat d'Alacant

Realizar búsqueda
MENU
Investigació i empresa

Investiga A la UA

En la Universitat d'Alacant ens hem proposat treballar per una Universitat de qualitat que té, com un dels objectius prioritaris, desenvolupar una activitat investigadora intensa que contribuïsca a la generació i la transferència de coneixement.

Per a garantir la realització de l'activitat investigadora en unes condicions adequades, són imprescindibles tant un suport decidit als grups d'investigació ja constituïts, com incentivar i facilitar la consolidació dels grups emergents d'investigació.


Vols doctorar-te?

L'Escola de Doctorat de la Universitat d'Alacant (EDUA) organitza els ensenyaments de Doctorat de la Universitat d'Alacant amb caràcter multidisciplinar.

Necessites ajuda?

SGI

El Servei de Gestió de la Investigació assessora el personal investigador i entitats externes en el desenvolupament dels projectes d'I+D i dóna suport en la gestió de les diferents tasques relacionades amb la investigació.

Serveis Tècnics d'Investigació (STI)

Els Serveis Tècnics d'Investigació ( STI ) disposen d'infraestructura, equipament cientificotècnic d'última generació i personal qualificat que donen suport a investigadors de la Universitat, d'altres centres públics i al teixit empresarial en tasques relacionades amb la realització d'assajos analítics i proves especialitzades d'àrees molt diverses.

Vicerectorat d'Investigació

En el Vicerectorat d'Investigació hem proposat treballar per una universitat de qualitat, que té com un dels objectius prioritaris desenvolupar una activitat investigadoraintensa que contribuïsca a la generació i la transferència de coneixement.