La Universitat d'Alacant utilitza galetes (cookies) pròpies i de tercers per motius de seguretat , i també per millorar l'experiència de l'usuari i conèixer els seus hàbits de navegació. Recorda que, en utilitzar els nostres serveis, admets el nostre avís legal i la nostra política de galetes. Entenem que, si continues navegant, és perquè aproves aquests termes.

Universitat d'Alacant

Ir a contenido
Logo UA
Realizar búsqueda
MENU
Investigació i empresa

Investiga A la UA

En la Universitat d'Alacant ens hem proposat treballar per una Universitat de qualitat que té, com un dels objectius prioritaris, desenvolupar una activitat investigadora intensa que contribuïsca a la generació i la transferència de coneixement.

Per a garantir la realització de l'activitat investigadora en unes condicions adequades, són imprescindibles tant un suport decidit als grups d'investigació ja constituïts, com incentivar i facilitar la consolidació dels grups emergents d'investigació.


Vols doctorar-te?

L'Escola de Doctorat de la Universitat d'Alacant (EDUA) organitza els ensenyaments de Doctorat de la Universitat d'Alacant amb caràcter multidisciplinar.

Necessites ajuda?

SGITT - OTRI

El Servei de Gestió de la Investigació i Transferència de Tecnologia assessora el personal investigador i entitats externes en el desenvolupament dels projectes d'I+D i dóna suport en la gestió de les diferents tasques relacionades amb la investigació i la transferència de la tecnologia.

Serveis Tècnics d'Investigació (STI)

Els Serveis Tècnics d'Investigació ( STI ) disposen d'infraestructura, equipament cientificotècnic d'última generació i personal qualificat que donen suport a investigadors de la Universitat, d'altres centres públics i al teixit empresarial en tasques relacionades amb la realització d'assajos analítics i proves especialitzades d'àrees molt diverses.

Vicerectorat d'Investigació

En el Vicerectorat d'Investigació hem proposat treballar per una universitat de qualitat, que té com un dels objectius prioritaris desenvolupar una activitat investigadoraintensa que contribuïsca a la generació i la transferència de coneixement.