Saltar apartados

Estudis de postgrau

master castellon

Màster Universitari i Doctorat Internacional
en Estudis en Pau, Conflictes i Desenvolupament

 

 

Doctorado

Matrícula oberta

 

Nou bienni: 2012.2014

www.epd.uji.es

Màster Universitari i Doctorat Internacional en Estudis en Pau, Conflictes i Desenvolupament

El Màster Universitari i Doctorat Internacional en Estudis en Pau, Conflictes i Desenvolupament s'imparteix en la Universitat Jaume I (UJI) des de 1996 i en aquests anys ha participat alumnat de tots els continents i professorat de les més prestigioses institucions acadèmiques nacionals i internacionals.

 

Entre les seues fites destaca la concessió de la Càtedra UNESCO de Filosofia per a la Pau en 1999. A aquest fet se suma que des del curs acadèmic 2006-2007 ha sigut aprovat com a títol oficial per la Generalitat Valenciana i que ha sigut verificat per l'ANECA des del curs acadèmic 2008-2009. Així mateix, el programa de doctorat que dóna continuïtat a aquest Màster està guardonat amb la Menció de Qualitat del Ministeri d'Educació. Finalment, cal destacar que des de l'any 2010 forma part de l'Institut Interuniversitari de Desenvolupament Social i Pau (IUDESP), format juntament amb la Universitat d'Alacant (UA).

 

Aquest programa, dirigit per Eloísa Nos Aldás i Irene Comins Mingol, ofereix formació acadèmica i professional en el camp interdisciplinari dels estudis de pau, conflictes i desenvolupament. El currículum promou coneixements específics en les àrees de teories de pau, conflicte, codesenvolupament, acció humanitària, cultura de pau, democràcia, drets humans, comunicació per a la pau, gènere i estudis postcolonials, així com prevenció i transformació pacífica de conflictes.

 

La durada total del Màster és de dos anys acadèmics i 120 crèdits ECTS: tres semestres estan dedicats a la docència (30 ECTS cadascun) i el quart semestre està orientat a la investigació o a la via professional (30 crèdits ECTS).

IUDESP UA - Institut Interuniversitari de Desenvolupament Social i Pau, Seu Alacant


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464