Saltar apartados

RMF

      Últim Número    Edicions anteriors       Sobre RMF
__________________________________________________________________________________________________

 

La Revista Migraciones Forzadas (RMF), publicada sota la coordinació de l'Institut Interuniversitari de Desenvolupament Social i Pau  (IUDESP) de la Universitat d'Alacant, és la versió espanyola de Forced Migration Review, editada també en anglès, àrab i francès pel Centre d'Estudis sobre Refugiats, Oxford Department of International Development , de la Universitat d'Oxford.

RMF és la publicació en llengua espanyola més completa en matèria de refugiats i desplaçats interns. La seua qualitat, la rellevància dels temes tractats i l'elevada experiència de les persones que hi escriuen  l'han convertit en la revista amb enfocament pràctic més important del món dins d'aquest àmbit, gaudeix  d'una extraordinària acceptació entre els lectors.

RMF es distribueix a organitzacions no governamentals humanitàries i de desenvolupament, agències per a la defensa dels drets humans, oficines de la Creu Roja/Mitja Lluna Roja, Oficina de l'Alt Comissionat de Nacions Unides per als Refugiats (ACNUR), UNICEF i altres agències de l'ONU, donants bilaterals, campaments de refugiats, instituts d'investigació, ministeris, universitats i biblioteques.

Responsables de l'edició en espanyol: Eva Espinar i Laura Moreno

Editors de Forced Migration Review: Marion Couldrey i Maurice Herson

 

Més informació sobre RMF en: www.fmreview.org/es

També a Facebook (www.facebook.com/RMFRevista) i Twitter (@RMFRevista) 

 

También en Facebook (www.facebook.com/RMFRevista) y Twitter (@RMFRevista)http://www.3viajesaldia.com/yangshuo-el-paraiso-en-guilin/

IUDESP UA - Institut Interuniversitari de Desenvolupament Social i Pau, Seu Alacant


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464