Saltar apartados

Última hora - Notícies publicades en Juny, 2013

2010 / 2011 / 2012 / 2013 / 2014 / 2015 / 2016 / 2017 / 2018 / 2019 / 2020 / 2021
Notícies publicades en Juny, 2013
 • Dimecres, 19
 • VIDEO

  Nova web del IUDESP i suscripció RSS

  Ja està actiu el nou domini www.iudesp.es on hem allotjat la pàgina web principal del IUDESP. Us convidem a descubirla.

  IMPORTANT: ¿Et vas subscriure recentment per RSS en l'antiga adreça iudesp.ua.es? Si és així et recomanem que elimines aquesta subscripció i et subscrigues novament des de www.iudesp.es. L'antiga subscripció RSS deixarà d'actualitzar-se en breu (ens referim a la sucripción a la nova web, no a les subscripcions en les pàgines de cadascuna de les seus).

 • PYDLOS

  Avui a les 10h (hora d'Equador) presentació del llibre de José María Tortosa "Desigualtat, conflicte, violència. Cinc assajos sobre la realitat mundial" en la Universitat de Cuenca.

  La Universitat de Cuenca (Equador) i el Programa Interdisciplinari de Població i Desenvolupament Local Sustentable -PYDLOS- presenten en roda de premsa el dimecres 19 de juny de 2013 a les 10:00h (GMT-5), en la Sala de Sessions H. Consell Universitari, el llibre de José María Tortosa "Desigualtat, conflicte, violència. Cinc assajos sobre la realitat mundial"

 • Divendres, 14
 • logo IUDESP

  Dos investigadors de la UA participen en un article de la prestigiosa British Medical Journal sobre els efectes de les retallades en la sanitat espanyola

  La prestigiosa revista anglesa British Medical Journal acaba de publicar un article en el qual diferents investigadors anglesos i espanyols plantegen "que les retallades que està realitzant el govern espanyol estan desmantellant el servei nacional de salut a Espanya". L'article, realitzat per acadèmics de la London School of Hygiene & Tropical Medicine i de les universitats espanyoles d'Alacant, València i Lleida, realitza una revisió de la legislació espanyola en matèria sanitària com a resposta a la crisi així com una valoració dels pressupostos durant els últims anys. Per part de la Universitat d'Alacant han participat els professors Carlos Álvarez-Dardet, del departament de Salut Pública i Daniel La Parra, director de l'Institut Universitari de Desenvolupament Social i Paz i professor del departament de Sociologia II.

 • Dilluns, 10
 • logo IUDESP

  SEMINARI IUDESP

  El dimarts 11 de juny de 2013, en horari de 10 a 13 hores, en la sala Ernest Lluch, de l'edifici d'econòmiques de la Universitat d'Alacant, IUDESP celebrarà el "I Seminari Xarxa Docent Centre Col·laborador de l'Organització Mundial de la Salut sobre Inclusió Social i Salut (Institut Interuniversitari de Desenvolupament Social i Paz).

 • Dilluns, 3
 • Roma health newsletter

  Roma health newsletter, Núm. 4 - Maig 2013

  Butlletí publicat per l'Oficina Regional de l'OMS para Europa en cooperació amb la Comissió Europea i l'Institut Interuniversitari de Desenvolupament Social i Paz, IUDESP (WHO Collaborating Centre on Social Inclusion and Health), amb el propòsit de compartir informació i recursos rellevants per a la millora de la salut de la població romaní.

  Més informació...

 • RMF 42 Orientación sexual e identidad de género y la protección de los migrantes forzados

  Nou nombre de la Revestisca Migracions Forçades

  Ja està disponible en línia l'últim nombre de la Revestisca Migracions Forçades: "Orientació sexual i identitat de gènere i la protecció dels migrants forçats".

  Aquesta última edició de RMF inclou 26 articles sobre l'abusos als drets dels migrants forçats que s'identifiquen com a lesbianes, gais, bisexuales, transexuales o intersexuales. Els autors discuteixen sobre els reptes als quals s'enfronten i sobre exemples de bones pràctiques per a aconseguir la protecció dels migrants forçats LGBTI.

 • Tornar al tauler principal

IUDESP UA - Institut Interuniversitari de Desenvolupament Social i Pau, Seu Alacant


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464