Saltar apartados

Última hora - Notícies publicades en Octubre, 2014

2010 / 2011 / 2012 / 2013 / 2014 / 2015 / 2016 / 2017 / 2018 / 2019 / 2020 / 2021
Gener / Febrer / Març / Abril / Maig / Juny / Juliol / Agost / Setembre / Octubre / Novembre / Desembre
Notícies publicades en Octubre, 2014
 • Dimarts, 28
 • II FERIA GITANA

  II Fira de la Cultura Gitana en la Universitat d'Alacant

  La Universitat d'Alacant acull des del 4 al 6 de novembre la II Fira de la Cultura Gitana, amb un ampli programa d'activitats creades amb la finalitat d'acostar i donar a conèixer diversos aspectes de la cultura gitana mostrats des d'una perspectiva cultural i acadèmica. La fira està coorganitzada per la UA, l'Institut Interuniversitari de Desenvolupament Social i Paz (IUDESP) i per la Federació Autonòmica d'Associacions Gitanes de la Comunitat Valenciana (FAGA), amb el patrocini de la Diputació d'Alacant.

 • Dijous, 2
 • noticia_libro_pydlos

  Publicació del llibre "El procés de mesurament de la realitat social: la recerca a través d'enquestes"

  Els investigadors del IUDESP Francisco Francés, Antonio Alaminos, Clemente Penalva i Óscar Santacreu són els autors del llibre El procés de mesurament de la realitat social: la recerca a través d'enquestes publicat en aquest mes de setembre per PYDLOS Edicions (Ecuador). El llibre és fruit del Conveni de col·laboració entre la Universitat d'Alacant i la Universitat de Cuenca (Ecuador), un projecte que compta amb el suport del Vicerectorat de Relacions Internacionals de la Universitat d'Alacant.

 • Roma health newsletter

  Roma health newsletter, n. 8 - Setembre 2014

  Butlletí publicat per l'Oficina Regional de l'OMS para Europa en cooperació amb la Comissió Europea i l'Institut Interuniversitari de Desenvolupament Social i Paz, IUDESP (WHO Collaborating Centre on Social Inclusion and Health), amb el propòsit de compartir informació i recursos rellevants per a la millora de la salut de la població romaní.

  Més informació...

 • Dimecres, 1
 • RMF47_Siria_portada

  Disponible el nº47 de la Revista Migraciones Forzadas: La crisi siria

  Ja està disponible en linea RMF 47 La cisis siria, desplaçament i protecció. 

  Els 6,34 milions de persones desplaçades dins de Síria fan d'aquesta la major crisi de desplaçats interns en el món, i possiblement també siga el major nombre de persones "atrapades". La comunitat internacional té l'oportunitat de crear, a partir d'ara, una resposta eficaç al que clarament es convertirà en una situació de desplaçament perllongat. En RMF47 es discuteix com augmentar el nivell de protecció dels desplaçats i la conformació de l'assistència tant als desplaçats com als països i comunitats que els “acullen”. 

 • Tornar al tauler principal

IUDESP UA - Institut Interuniversitari de Desenvolupament Social i Pau, Seu Alacant


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464