Saltar apartados

Última hora - Notícies publicades en Gener, 2015

2010 / 2011 / 2012 / 2013 / 2014 / 2015 / 2016 / 2017 / 2018 / 2019 / 2020 / 2021
Gener / Febrer / Març / Abril / Maig / Juny / Juliol / Agost / Setembre / Octubre / Novembre / Desembre
Notícies publicades en Gener, 2015
 • Dimarts, 27
 • obets91

  Disponible el Vol. 9 nº 2 de la revista OBETS

  Disponible el Vol. 9 nº 2 de OBETS. Revista de Ciencias Sociales (juliol-desembre 2014). La present edició arreplega treballs de Cruz García et al, Vanesa Hervías, Denise Kasparian, Antonio Martín, María Isabel Punín, Juan Manuel Romero i Antonio Luís Hidalgo-Capitán. També inclou dues crítiques de llibres realitzades respectivament per Eva Espinar i Maximiliano I. Korstanje. També inclou les estadístiques de l'any 2014.
  Finalment, a partir d'aquest número tots els articles inclouen un resum estès en anglès amb l'objectiu de maximitzar el abast i difusió dels seus continguts.

 • Dilluns, 26
 • LibroPydlos

  Presentació del llibre "El procés de mesurament de la realitat social: la recerca a través d'enquestes"

  La Universitat de Cuenca (Equador) a través de l'Adreça de Recerca - DIUC, la Facultat de Ciències Econòmiques i Administratives i la Unitat de Recerca en Població i Desenvolupament Local-PyDLOS del Departament d'Espai i Població, ha presentat el llibre "El procés de mesurament de la realitat social: la recerca a través d'enquestes", el primer d'una sèrie de llibres elaborats pels investigadors del IUDESP Antonio Alaminos, Francisco Francés, Clemente Penalva i Óscar Santacreu, que s'emmarquen en les activitats de col·laboració entre PyDLOS i la Universitat d'Alacant

 • Dijous, 22
 • LOGO INGLES

  Entrevista a Ignacio Álvarez-Ossorio en Informació el 09/01/2015

  Al-Qaeda i l'Estat Islàmica estan mantenint un pols pel lideratge del moviment yihadista internacional. Al Queda va tenir la veu cantant fins a la irrupció de l'Estat Islàmic,que ha estès el seu control sobre àmplies zones de Síria i l'Iraq i proclamat un nou

  califat.

 • LOGO INGLES

  "Tempesta perfecta", Ignacio Álvarez-Ossorio, El Correu 09/01/2015

  La major part dels militants yihadistes de procedència occidental no es distingeixen precisament per la seua cultura religiosa i solen respondre a un patró similar: desarrelament,marginalitat i radicalització. Per aquesta raó reconèixer-los com a suprems portaveus de l'Islam és fer un flac favor a la veritat i, sobretot, donar-los una preeminència de la qual manquen en les seues pròpies comunitats.

 • Dimecres, 21
 • LOGO INGLES

  "Paris, capital del dolor", Ignacio Álvarez-Ossorio, El País 08/01/2015

  "Els atemptats de París arriben en un moment delicat, ja que en diversos països europeus (s'ha experimentat un avanç dels moviments xenófobosque arremeten contra la creixent immigració musulmana i que gaudeixen cada vezde major predicamento). En l'ànim dels yihadistes també està provocar un xoc de trens que es traduïsca en un augment de la islamofobia".

  
  
 • LOGO INGLES

  "Primaveres àrabes: esperances frustrades", Ignacio Álvarez-Ossorio, El País 23/12/14

  "Transcorregut un temps raonable disposem de la suficient perspectiva per a concloure que les expectatives que va generar la Primavera Àrab s'han vist defraudades. Si bé és cert que alguns països han emprès una relativament reeixida transició de l'autoritarisme cap a la democràcia,la veritat és que la trajectòria de la resta és com menys preocupant". 

 • Tornar al tauler principal

IUDESP UA - Institut Interuniversitari de Desenvolupament Social i Pau, Seu Alacant


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464