Saltar apartados

Última hora - Notícies publicades en Maig, 2015

2010 / 2011 / 2012 / 2013 / 2014 / 2015 / 2016 / 2017 / 2018 / 2019 / 2020 / 2021
Gener / Febrer / Març / Abril / Maig / Juny / Juliol / Agost / Setembre / Octubre / Novembre / Desembre
Notícies publicades en Maig, 2015
 • Dimarts, 5
 • LOGO INGLES

  Erasmus Mundus Partnership for Belarus,Ukraine and Moldova- Dr. Vladimir Grosu-

  El doctor en Econòmiques Vladimir Grosu , vicerrector de Formació Contínua i Professor de l'Academy of Economic Studies of Moldova, romandrà com  a convidat en la Universitat d'Alacant durant els dies 3 al 30 de maig a fi d'investigar experiències de bones pràctiques en formació contínua. Aquesta estada de recerca permetrà l'intercanvi de coneixements entre ambdues universitats.

   

 • LOGO INGLES

  Conferência Internacional Investigação em Serviço Social,Lisboa Aportacions María-Asunción Martinez-Román, IUDESP

  Amb la ponència "Treball social, societat civil i polítiques públiques: aportacions d'una xarxa internacional de recerca" la investigadora de l'Institut  de Desenvolupament Social i Pau (IUDESP) María-Asunción Martínez-Román, ha participat com  a convidada en la Conferência Internacional Investigação em Serviço Social, organitzada per l'Àrea de Serviço Social de l'ISCTE-IUL, Institut Universitàrio de Lisboa, 22/Abril /2015. En la Conferència van participar doctorands del Programa de Doutoramento em Serviço Social i treballadors socials professionals de diversos àmbits. Altres ponents de les Conferència Internacional van ser: la Dra. Maria Inês Amaro de l'ISCTE - IUL de Lisboa; Stéphane Rullac de l'IRTS, París; Dr. Marcelo Braz, Universitat Federal de Rio de Janeiro i Dr. Gary Spolander, de la Universitat de Coventry.

 • LOGO INGLES

  ESTADA INVESTIGACION UA Dra. IRINA PERVOVA (ST. PETERSBURG STATE UNIVERSITY) PROJECTE FP7-PEOPLE-2012-IRSES. CIVIL-SW.

  Com a part de les activitats de recerca del projecte FP7-PEOPLE-2012-IRSES. CIVIL-SW. Civil Engagement in Social Work: Developing Global Models, PIRSES-GA-2012- 318938, coordinat per la Universitat de Coventry, la Dra. Irina Pervova (St. Petersburg State University) es troba realitzant una estada de recerca en la Universitat d'Alacant durant el mes de maig. La Dra. Pervova està treballant amb l'equip investigador de la Universitat d'Alacant format pels  doctors Antonio Alaminos, Clemente Penalva, Juan Tortosa, Miguel Ángel Mateo, Yolanda Doménech i María Asunción Martínez-Román (coordinadora).


 • LOGO INGLES

  Conferència: MUCHO AMOR. El gueto com a dispositiu de confinament ètnic.

  El dilluns 18 de maig 2015 a les 12 hores, tindrà lloc la conferència a càrrec del sociolèg  i periodista José Heredia Moreno, amb el títol: MUCHO AMOR. El gueto com a dispositiu de confinament ètnic. I avançament del documental EL AMOR Y LA IRA, CARTOGRAFÍA DEL ACOSO ANTIGITANO.

  Lloc de la  Conferencia : Sala Vicens Vives

  Facultat de Ciències, Econòmiques i Empresarials

  Universitat d'Alacant (Campus de Sant Vicent del Raspeig)

  Organitza: Departament de Sociologia II. Col·labora: Institut Interuniversitari de Desenvolupament Social i Pau.

   

 • Tornar al tauler principal

IUDESP UA - Institut Interuniversitari de Desenvolupament Social i Pau, Seu Alacant


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464