Saltar apartados

Última hora - Notícies publicades en Abril, 2016

2010 / 2011 / 2012 / 2013 / 2014 / 2015 / 2016 / 2017 / 2018 / 2019 / 2020
Gener / Febrer / Març / Abril / Maig / Juny / Juliol / Agost / Setembre / Octubre / Novembre / Desembre
Notícies publicades en Abril, 2016
 • Dilluns, 25
 • LOGO VALENCIANO

  "Methods and techniques for ensuring the social participation of Roma populations and other social groups". Francisco Francés, Daniel La Parra, María Asunción Martínez Román, Gaby Ortiz-Barreda and Erica Briones-Vozmediano

  Aquest paquet d'informació sobre la participació explica diferents mecanismes i proporciona diversos exemples sobre com promoure diferents tipus de participació en les iniciatives de salut. La participació social podria considerar-se tant un mitjà i un objectiu de les polítiques d'equitat en salut. L'equitat en salut no podia aconseguir-se sense la participació activa de la població en qüestió.

 • Dimecres, 6
 • LOGO INGLES

  Presentació del llibre "Sastipen aj Rroma. Desigualdad en Salud y Comunidad Gitana" editat en col·laboració amb la Universitat d'Alacant.

   

  Daniel La Parra Casado i la Federació Autonòmica d'Associacions Gitanes de la Comunitat Valenciana (FAGA) es complau a convidar-li a la presentació del llibre "Sastipen aj Rroma. Desigualtats en salut i comunitat gitana" editat en col·laboració amb la Universitat d'Alacant.

   

  L'obra conté les ponències presentades en el curs "Sastipen aj Rroma. Desigualdad en Salud  y Comunidad Gitana" celebrat en la Universitat d'Alacant i organitzat per les entitats gitanes UNGA i FAGA. Reuneix en un mateix volum les perspectives de l'àmbit acadèmic, l'administració pública i les entitats gitanes, comptant amb el valor afegit que la majoria de les contribucions corresponen a veus gitanes. Açò permet aportar enfocaments diferents als habituals en el discurs dominant com l'antigitanismo i els mecanismes d'exclusió des de l'Estat com a determinants de la salut o discutir constructivament l'enfocament dels processos participatius amb el Pueblo Gitano.

   

  La presentació estarà presidida per la Consellera de Sanitat Universal i Salut Pública, donya Carmen Munt Giménez, i comptarem amb la intervenció de D. Daniel La Parra (professor de Sociologia, Universitat d'Alacant) i D. Nicolás Jiménez (sociòleg i consultor de FAGA.

 • Tornar al tauler principal

IUDESP UA - Institut Interuniversitari de Desenvolupament Social i Pau, Seu Alacant


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464