Saltar apartados

Contacte

Contacte Institut Universitari d'Investigació Informàtica

 

Institut Universitari d'Investigació Informàtica
Universitat d'Alacant

Telèfon : +34 96 590 9872 
Correu electrònic :   iuii@ua.es  

Edifici de Nous Instituts Universitaris
Campus de Sant Vicent del Raspeig
Apartat de Correus 99 – I-03080 Alacant

Horari d'atenció al públic:
De dilluns a divendres de 9:00h a 14:00h.
Dilluns de 16:00 fins a les 18:00h

L'Institut Universitari d'Investigació Informàtica actualment està situat en la planta baixa del Nou Edifici d'Instituts Universitaris de la Universitat d'Alacant. Aquesta universitat té una localització privilegiada, tant per les seues excel·lents comunicacions (aeroport, port, A-7, ferrocarril, autovia a València per l’interior) com per la seua proximitat tant a la ciutat d'Alacant com a un ampli ventall de ciutats i pobles de la Comunitat Valenciana

Fes un recorregut per la Universitat d'Alacant

Utilitza la vista de Google Street View per a fer un volt per la UA

  Obriu en Google Maps

 

  • Accés directe a l'Autopista del Mediterrani (A-7). Des de Barcelona, un ramal comunica directament l’eixida de la A-7 amb el recinte universitari. Des del sud, l'accés es fa també directament a través d'una rotonda a la qual s'obre una porta del campus. Aquest punt de trobada està només a uns pocs minuts del punt de trobada de l'autovia Madrid-Alacant.
  • A la citada rotonda desemboca l'autovia de l'Interior de la província, que permet una ràpida connexió amb l'àrea industrial del nord en les comarques de la Foia de Castalla i l'Alcoià.
  • L'accés a l'aeroport de l’Altet es realitza per autovia en uns 10 minuts amb una amplíssima xarxa de vols internacionals.
  • L'accés al ferrocarril es realitza a través de la línia C3 de rodalia de RENFE, que enllaça Alacant amb la població de Sant Vicent del Raspeig; té un baixador en la zona d'expansió del campus de la Universitat d'Alacant (a uns 600 metres. aproximadament de l'actual campus). El ferrocarril connecta la província d'Alacant, a partir de tres línies diferents, a la resta d'Espanya i Europa.
  • L'accés directe al port d'Alacant es realitza també per autovies i en un temps d'uns vuit minuts. Amb una zona lúdica i comercial de les més atractives del Mediterrani espanyol.

I.U. Investigació Informàtica


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)
Edifici d'instituts universitaris

Tel: (+34) 96 590 9872

Fax: (+34) 96 590 9874

Twitter: https://twitter.com/iuii

Facebook: https://www.facebook.com/InvestigacionInformatica

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464