Saltar apartados
  • UA
  • IUIT
  • PROGRAMA D'ESTUDIS DE POSTGRAU EN GUIA TURÍSTIC I INTERPRETACIÓ DEL PATRIMONI

PROGRAMA D'ESTUDIS DE POSTGRAU EN GUIA TURÍSTIC I INTERPRETACIÓ DEL PATRIMONI

 

En l'actualitat les destinacions i les empreses turístiques han de competir en un mercat enormement dinàmic a escala nacional i internacional i han d'enfrontar-se a açò amb productes i estratègies que milloren la qualitat de l'experiència turística en tots els seus aspectes, tant tangibles com a intangibles. Per açò, adquirir una formació universitària en la qual s'aborden les destreses fonamentals per a oferir un servei de qualitat en el servei dels circuits turístics o en la creació de productes locals de turisme cultural o natural pot distingir-te en el mercat laboral.

Són diverses les formes d'abordar aquesta tasca i algunes d'elles es desenvolupen en l'estructura acadèmica d'aquests tres cursos d'especialització:

  • A través de la formació dels futurs GUIES DE TURISME, es contribueix a l'engegada d'estratègies de millora del servei i atenció al client al llarg de tota l'experiència turística, tant en els viatges combinats com en els recorreguts guiats pels espais patrimonials.
  • Des de la preparació per a l'adequada presentació dels recursos turístics mitjançant l'ocupació dels conceptes i tècniques de la INTERPRETACIÓ DEL PATRIMONI com a eina d'activació i gestió dels recursos culturals i naturals que de forma gradual s'incorporen a l'oferta turística.

 

 

Institut Universitari de Recerques Turístiques

Universitat d'Alacant

965903400 ext. 2643

Tel. 965 90 95 51; Fax 965 90 95 52

Campus de Sant Vicent del Raspeig. Ap. 99 I- 03080 Alacant

E-mail: b.alcaraz@ua.es

 

MÉS INFORMACIÓ

 

 

 

 

Institut Universitari d'Investigacions Turístiques


Universitat d'Alacant
Institut Universitari d'Investigacions Turístiques
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 965 90 95 51

Fax: (+34) 965 90 95 52

Facebook: https://www.facebook.com/UATURISMO

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464