Saltar apartados

INICI

 

entrada
exteriores
carrusel 1
PROYECTOS
SALA MUSEO
carrusel 4
talleralia
teatro clasico
carrusel 3
carrusel 8
carrusel 9
carrusel 6
carrusel 2
carrusel 5
carrusel 7
es parte de ti

 

 

NOTÍCIES I ESDEVENIMENTS

20/11/2020
Projectes de neteja i adequació.

Les àrees d'arqueologia i restauracion estan duent a terme projectes de neteja i adequació de diverses zones en L'Alcudia, com ara el mur d'accés, l'aljub de Venus i "la cava".

El pas del temps ha deteriorat el seu aspecte i era necessària aquesta intervenció per al seu bon manteniment, així com per a oferir als nostres visitants un recorregut per l'Alcudia molt més atractiu.

04/11/2020
Els Dilluns amb L'Alcùdia
XVII Curs d'Arqueologia Il·licitana. Els Dilluns amb L'Alcudia.
Iniciem a partir del dia 9 de novembre el XVII Curs d'Arqueologia Il·licitana, Els Dilluns amb L'Alcudia, aquest any dedicat a Epidèmies i infeccions, ensenyaments de la Història, en el qual un nodrit grup d'especialistes ens donaran una visió actualitzada i científica sobre aquest tema que, desgraciadament, vivim de nou.
Donada la inestable situació provocada per la COVID'19, per primera vegada en les seues ja disset edicions el curs es planteja de manera dual, amb participació tant presencial com telemàtica. Per a poder participar, és imprescindible realitzar la inscripció ja que tant la sala de conferències del Centre de Congressos d'Elx com les retransmissions en línia tindran un nombre limitat d'assistents, que s'atendran per rigorós ordre d'inscripció.
Aquest és l'enllaç per a poder participar en el curs: https://cvnet.cpd.ua.es/preinsua/estudio.aspx?idioma=es...
És un curs gratuït, l'alumnat que ho desitge podrà obtenir 2 crèdits vàlids per a titulacions de Grau.
Esperem comptar amb la vostra assistència.
28/09/2020
Projecte Dames i Herois. Després de la Ilici Ibèrica

Continuen els treballs d'excavació en el lloc en el qual es va trobar la Dama d'Elx i la investigació sobre la relació entre la nova muralla descoberta i el bust ibèric.

25/09/2020
DIA MUNDIAL DEL TURISME

"El turisme i el desenvolupament rural" és el lema d'enguany per a celebrar el Dia Mundial del Turisme. Malgrat el moment crític pel qual passem, L'Alcudia s'uneix a la resta de museus il·licitans per a la celabración d'aquest dia, assegurant al nostre visitants que disposen dels mitjans necessaris per a fer evitar contagis. Per això esperem comptar amb la presència de tots aquells interessats a visitar L'Alcudia, les noves excavacions realitzades pel Projecte Dames i Hérores. Després de la Ilici Ibèrica, així com l'exposició de Gela Pérez que es troba a la sala del Centre d'Interpretació.

Avui divendres i demà dissabte celebrem jornades de portes obertes amb el nostre horari habitual d'hivern de 10.00 a 18.00 hores.

16/09/2020
Projecte Dames i Herois. Després de la Ilici Ibèrica

Dilluns passat, 14 de setembre, el projecte Dames i Herois. Després de la Ilici Ibèrica reprenia les excavacions en el lloc de la troballa de la Dama d'Elx amb l'objectiu d'aportar informació sobre les fases ibèriques de l'Alcudia i definir una estatigrafía arqueològica.

En aquesta nova campanya cerca completar la localització de l'antiga muralla i continuar documentant l'existència d'habitatges, enterraments i urnes funeràries trobades en anteriors fases d'aquesta mateixa excavació.

22/07/2020
VIII Festival de Teatre Clàssic de l'Alcudia

La Universitat d'Alacant celebra, del 13 al 24 de juliol de 2020, el VIII Festival de Teatre Clàssic l'Alcúdia-Universitat d'Alacant.

Aquesta vuitena edició es realitza íntegrament online, per a adaptar-se a les noves circumstàncies, i inclou en la seua setmana del teatre de l'ensenyament deu obres de teatre clàssic d'institucions educatives, i en la seua setmana del teatre professional cinc obres de companyies professionals. A més, totes les obres estan acompanyades d'entrevistes a membres dels grups de teatre i de les companyies.

El VIII Festival de Teatre Clàssic l'Alcúdia-Universitat d'Alacant també ofereix una sèrie d'activitats online complementàries, com a tallers arqueològics, exposicions virtuals sobre el jaciment de l'Alcúdia i articles d'investigació sobre la relació entre el teatre clàssic i el cinema.

L'Alcudia


Pda. Atzavares Baix, Polígon 1, 138
03290 Elx
Alacante (Espanya)

Tel: (+34) 96 661 1506

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464