Saltar apartados

Rafael Ramos Molina

 

Foto Rafael

 

Responsable de l'àrea de Restauració

Patró Fundador de la Fundació Universitària L'Alcúdia de Recerca Arqueologica, llicenciat en Belles arts i especialitzat en Restauració per la Universitat Politècnica de València, des de l'any 1994.

Ha treballat en diferents àmbits del món de la restauració, tant civils com a eclesiàstics, arqueològics o privats, duent a terme infinitat de restauracions.

Treballs en retaules com en l'Església de Santa María d'Alacant o la de Molla a Conca, o d'artistes de la talla d'Arcadio Blasco, Sixto Marco, Mariano Benlliure o Eusebio Sempere, així com nombrosos mosaics de Gastón Castelló o Baeza.

Ha treballat per a altres museus arqueològics restaurant peces provinents d'altres jaciments com Cabezo Estel o la Penya Negra. A Elx cal destacar la labor duta a terme en els Banys Àrabs situats en el Convent de les Clarisses, on la restauració i conservació dels lucernarios i les pintures de les parets va fer que es poguera obrir al públic aquest lloc tancat llavors.

En l'actualitat, i des de 1996, treballa com a tècnic en el departament de restauració, encarregant-se de les labors de restauració i conservació com de les peces del museu així com de les estructures i excavacions del jaciment.

L'Alcudia


Pda. Atzavares Baix, Polígon 1, 138
03290 Elx
Alacante (Espanya)

Tel: (+34) 96 661 1506

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464