Els dilluns amb L'Alcudia

 

Els Dilluns amb l’Alcúdia és un curs d’arqueologia que s’organitza cada any en el Centre de Congressos de la Ciutat d’Elx i que està integrat per un cicle de conferències amb debat en el qual participa el públic assistent, repartides en quatre sessions en horari vespertí durant tots els dilluns de cada mes de novembre. Cada any la temàtica és diferent i està dirigit a estudiants universitaris i interessats en general a realitzar el curs.

Els requisits per a l’obtenció del diploma o certificat són complir amb el control d’assistència. Es podrà faltar un 10 % del curs per a obtenir el diploma o crèdits corresponents i es valorarà a partir d’una memòria o resum del contingut global del curs o d’algunes de les conferències.

 

 

 

 

XVII Curs d'Arqueologia Il·licitana. Els Dilluns amb L'Alcudia.


Iniciem a partir del dia 9 de novembre el XVII Curs d'Arqueologia Il·licitana, Els Dilluns amb L'Alcudia, aquest any dedicat a Epidèmies i infeccions, ensenyaments de la Història, en el qual un nodrit grup d'especialistes ens donaran una visió actualitzada i científica sobre aquest tema que, desgraciadament, vivim de nou.
Donada la inestable situació provocada per la COVID’19, per primera vegada en les seues ja disset edicions el curs es planteja de manera dual, amb participació tant presencial com telemàtica. Per a poder participar, és imprescindible realitzar la inscripció ja que tant la sala de conferències del Centre de Congressos d'Elx com les retransmissions en línia tindran un nombre limitat d'assistents, que s'atendran per rigorós ordre d'inscripció.
Aquest és l'enllaç per a poder participar en el curs:https://cvnet.cpd.ua.es/preinsua/estudio.aspx?idioma=es...
És un curs gratuït, l'alumnat que ho desitge podrà obtenir 2 crèdits vàlids per a titulacions de Grau.
Esperem comptar amb la vostra assistència.