Saltar apartados

Exposicions

La Fundació ha promogut algunes exposicions i col·laborat amb la cessió de peces a unes altres, tant a Espanya com en l'estranger.

Una de les més important, per la repercussió aconseguida, ha sigut, sens dubte, la que amb el títol de «Iberia, Hispània, Spania. Una mirada des d'Ilici», va patrocinar la Caixa d'Estalvis del Mediterrani. Va estar exposada entre els mesos de novembre de 2004 i abril de 2007 a Alacant, Murcia, Palma de Mallorca, València, Cartagena, Barcelona, Elx, Madrid i Albacete. En ella es van reunir per primera vegada, les peces de l'Alcudia conservades en els museus il·licitans i les de la col·lecció Ibarra, venudes pels hereus d'Aureliano Ibarra i Manzoni al Museu Arqueològic Nacional de Madrid a la fi del segle XIX.

Des de novembre de 2013 el Museu de la Universitat d'Alacant (MUA) compta amb una exposició en la sala L'Alcúdia que inclou informació sobre el jaciment i la Fundació que ho gestiona, així com un mosaic romà i materials significatius corresponents a les diferents fases del jaciment. Amb açò es pretén incrementar la relació entre L'Alcudia i la Universitat i especialment amb el seu alumnat.

La fundació col·labora a més amb altres institucions museístiques, com el MARQ o el MAHE, dins dels seus programes expositius. En febreo de 2106 s'ha realitzat un projecte conjunt amb el MAHE anomenat L'Alcúdia en acció que té per objecte

L'Alcudia


Pda. Atzavares Baix, Polígon 1, 138
03290 Elx
Alacante (Espanya)

Tel: (+34) 96 661 1506

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464