Saltar apartados

Exposicions

 

EXPOSICIONS REALITZADES PER L'ALCUDIA 

 

Entre l'exposicions realitzades per la Fundació o en les quals ha col·laborat en la cessió de peces, tant a nivell nacional com internacional, destaquem, per la repercussió aconseguida, «Ibèria, Hispània, Spania. Una mirada des d'Ilici», que va patrocinar la Caixa d'Estalvis del Mediterrani. Va estar exposada entre els mesos de novembre de 2004 i abril de 2007 a Alacant, Múrcia, Palma, València, Cartagena, Barcelona, Elx, Madrid i Albacete. En ella es van reunir per primera vegada, les peces de l'Alcudia conservades en els museus il·licitans i les de la col·lecció Ibarra, venudes pels hereus d'Aureliano Ibarra i Manzoni al Museu Arqueològic Nacional de Madrid a la fi del segle XIX.

D'altra banda, des de novembre de 2013 el Museu de la Universitat d'Alacant (MUA) compta amb una exposició a la sala L'Alcúdia que inclou informació sobre el jaciment i la Fundació que el gestiona, així com un mosaic romà i materials significatius corresponents a les diferents fases del jaciment. Amb això es pretén incrementar la relació entre L'Alcudia i la Universitat i especialment amb el seu alumnat.

La fundació col·labora a més amb altres institucions museístiques, com el MARQ o el MAHE, en els seus programes expositius, com va ser el cas del projecte conjunt amb el MAHE anomenat L'Alcúdia en acció, que es va desenvolupar en el més de febrer de 2016, la finalitat del qual era acostar al visitant el treball de l'arqueologo, mostrant una excavació i exposant tots els instruments necessaris que es requereixen per a dur-la a terme.

EXPOSICIONS TEMPORALS


La Fundació col·labora amb artistes independents que exposen les seues obres en el Centre d'Interpretació de L'Alcúdia, promovent així l'art tant de la pintura com de la fotografia.

Si estàs interessat a exposar amb nosaltres envianos el teu projecte a: angela.ramos@ua.es.

 

 

 

 

 

 

 

L'Alcudia


Pda. Atzavares Baix, Polígon 1, 138
03290 Elx
Alacante (Espanya)

Tel: (+34) 96 661 1506

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464