Saltar apartados

Exposicions

Exposicions realitzades per L'Alcúdia

Entre les exposicions realitzades per la fundació o en les quals ha col·laborat en la cessió de peces, tant a escala nacional com internacional, destaquem, per la repercussió que han tingut, «Ibèria, Hispània, Spània. Una mirada des d’Ilici», que va patrocinar la Caja de Ahorros del Mediterráneo. Va estar exposada entre els mesos de novembre de 2004 i abril de 2007 a Alacant, València, Barcelona, Palma, Múrcia, Cartagena, Elx, Madrid i Albacete. S’hi van reunir per primera vegada les peces de l’Alcúdia conservades en els museus il·licitans i les de la col·lecció Ibarra, venudes pels hereus d’Aureliano Ibarra y Manzoni al Museu Arqueològic Nacional de Madrid al final del segle XIX.

 

 

D’altra banda, des de novembre de 2013 el Museu de la Universitat d’Alacant (MUA) compta amb una exposició a la Sala l’Alcúdia que inclou informació sobre el jaciment i la Fundació que el gestiona, així com un mosaic romà i materials significatius corresponents a les diferents fases del jaciment. Amb això es pretén incrementar la relació entre L’Alcúdia i la Universitat i, especialment, amb el seu alumnat.

La fundació col·labora, a més, amb altres institucions museístiques, com el MARQ o el MAHE, en els seus programes expositius, com va ser el cas del projecte conjunt amb el MAHE anomenat «L’Alcúdia en acció», que es va desenvolupar el més de febrer de 2016 i que tenia com a finalitat acostar al visitant el treball de l’arqueòleg, mostrant una excavació i exposant tots els instruments necessaris que es requereixen per a dur-la a terme.

  

 

             
       

Exposicions temporals:

La fundació col·labora amb artistes independents que exposen les seues obres en el Centre d’Interpretació de l’Alcúdia, amb l’objectiu de promoure l’art de la pintura i de la fotografia.

Si estàs interessat a exposar amb nosaltres envia’ns el teu projecte a: angela.ramos@ua.es.

Entre les exposicions temporals que s’hi ha realitzat en destaquem les següents:

 

 

 

 

                
 
              
                   


L'Alcudia


Pda. Atzavares Baix, Polígon 1, 138
03290 Elx
Alacante (Espanya)

Tel: (+34) 96 661 1506

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464