Saltar apartados

FESTIVAL DE TEATRO CLÁSICO UA

 

El Festival de Teatre Clàssic és una activitat cultural de promoció del teatre clàssic que se celebra tots els mesos de juliol en el jaciment de l'Alcudia. A iniciativa de la Universitat d'Alacant que ha comptat amb el patrocini, fins ara, de l'Institut Valencià de Cultura, l'Ajuntament d'Elx, la Fundació Mútua de Llevant, la Diputació d'Alacant i la col·laboració de la Universitat Miguel Hernández, la Fundació Banc Sabadell i de l'Institut de Cultura Juan Gil Albert. Fins avui, anualment prop de 1.500 persones tenen la possibilitat de gaudir de diferents representació d'obres clàssiques, alhora que tenen la possibilitat de visitar i fins i tot sopar en el mateix jaciment arqueològic.

Les portes de l'Alcudia s'obrin a les 20.00 hores, perquè els assistents tinguen temps de visitar el jaciment, el centre d'interpretació i el Museu Monogràfic, així com de poder degustar una "picaeta romana" abans del començament de l'obra, que donen principi a les 22.00 hores i l'escenari de les quals és la zona central del jaciment o fòrum romà, al voltant del qual es disposen les graderies amb capacitat per a quasi 400 persones. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

L'Alcudia


Pda. Atzavares Baix, Polígon 1, 138
03290 Elx
Alacante (Espanya)

Tel: (+34) 96 661 1506

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464