PROGRAMACIÓ

 

ÚLTIMA HORA FESTIVAL DE TEATRE.

Lamentem informar-los que l'actuació teatral "IFIGENIA EN ÁULIDE" que havia de celebrar-se avui divendres 16 de juliol s'ha cancel·lat a causa de la cuarenena COVID dels protagonistes.
L'import de les entrades serà retornat automáticamnete als interessats per la plataforma instanticket.
Disculpen les molèsties.

 

Aquest any en el qual es compleix el 25 aniversari de la creació de la Fundació Universitària L'Alcudia d'Investigació Arqueològica , tornarem a gaudir en l'incomparable marc del seu jaciment de l'IX Festival de Teatre Clàssic de L'Alcúdia , organitzat per la Universitat d'Alacant i la Fundació. El programa inclou set representacions teatrals que tindran lloc entre els dies 14 i 23 de juliol de 2021 . Les obres, que seran a càrrec de quatre companyies professionals i tres grups de teatre en l'ensenyament, rescaten mites i llegendes sobre la tradició grecollatina des de visions tant clàssiques com contemporànies. També comptarem amb comèdies i drames més moderns en els quals preval l'expressivitat i l'experimentació en l'escenari.

 

Programació:

 • Dimecres 14 de juliol - 21.30 hores
  Inauguració del IX Festival de Teatre Clàssic de l'Alcúdia , a càrrec de Catalina Iliescu, vicerectora de Cultura, Esport i Extensió Universitària, i Juan Mora, Vicerector d'Investigació.
Actuacions de teatre en l'ensenyament
 • Dimecres 14 de juliol - 21.30 hores (Inauguració festival)
  MEDEA , Aula de Teatre de la Universitat d'Alacant - 5€  
 • Dijous 15 de juliol - 22.00 hores
  LEONARDO , Companyia de Teatre de la Universitat Miguel Hernández d'Elx (UMH) - 5€
 • Divendres 16 de juliol - 22.00 hores
  IFIGENIA EN ÁULIDE , La Nau Argo, Companyia Teatral del Col·legi Immaculada Jesuïtes d'Alacant - 5€
  Actuacions de teatre professional

Venda d'entrades, horaris i informació:

Venda d'entrades amb localitats preassignades (disponibles a partir del 21 de juny 2021 i fins al moment abans del començament de cada activitat), només a través d'internet: veu.ua.es/entradas . En cada operació de compra es podran adquirir un màxim de 4 entrades.

Obertura de portes a les 20.00 hores. Representacions teatrals a les 22.00 hores.

Mesures de seguretat COVID: El jaciment de l'Alcúdia només habilitarà 250 butaques (dobles per a convivents i 20 individuals). S'ha de continuar complint amb les mesures preventives: mantenir la distància de seguretat, ús obligatori de màscara i neteja de mans.

Més informació:

- Parc Arqueològic de l'Alcúdia, Partida Atzavares Baixes, 03290, Elx (Baix Vinalopó), 966 61 15 06 - web.alcudia@ua.es - www.laalcudia.ua.es

Llibret de l'IX Festival de Teatre Clàssic de L'Alcúdia

 

             

Les portes de l’Alcúdia s’obrin a les 20.00 hores, perquè els assistents tinguen temps de visitar el jaciment, el centre d’interpretació i el Museu Monogràfic, així com de poder degustar una «picaeta romana» abans del començament de l’obra, que donen començament a les 22.00 hores i l’escenari de les quals és la zona central del jaciment o fòrum romà, al voltant del qual es disposen les graderies amb capacitat per a vora quatre-centes persones.