Saltar apartados

Presentació

El grup d'Electroquímica Aplicada del Departament de l'Institut Universitari d'Electroquímica de la Universitat d'Alacant va ser creat en 1983, sent el seu fundador el professor D. Antonio Aldaz Riera.

Des de la seua creació, l'objectiu d'aquest grup de recerca ha sigut el desenvolupament de processos electroquímics per a la seua aplicació industrial. Els nostres trenta anys de treball ens han dotat d'una àmplia experiència en diversos camps de l'Electroquímica Aplicada, que inclouen principalment el desenvolupament de nous acumuladors i bateries, síntesis i purificació de compostos farmacèutics i el tractament d'aigües residuals. Així, el nostre grup posseeix experiència i infraestructura para:

  • El desenvolupament i caracterització de materials electrocatalíticos
  • El desenvolupament de síntesis electroquímiques i/o processos de tractament d'aigües residuals a escala laboratori, pre-industrial i industrial fins a 20 Tn producte/any o 1m3 efluent/dia.
  • El disseny de plantes pilot industrials d'acord amb les especificacions del client.
  • La prestació d'un servei tècnic i d'assessorament, encaminats a la millora dels processos desenvolupats.

En aquesta pàgina podreu trobar les nostres línies de recerca, la nostra experiència i la nostra oferta tecnològica. No dubteu a posar-vos en contacte amb nosaltres davant qualsevol possibilitat d'interacció en el camp de l'Electroquímica Aplicada.

Sant Vicent del Raspeig, setembre de 2015

LEQA - Grup d'Electroquímica Aplicada i Electrocatálisis


Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464