Saltar apartados

Descripció del títol

El Pla d'estudis del Màster DELECTE s'estructura en 60 ETCS i constitueix el pas previ cap a la realització del programa de doctorat en Desenvolupament Local i Innovació Territorial en la Universitat d'Alacant. Així mateix, el Màster DELECTE està orientat a la formació de professionals tècnics en gestió del desenvolupament local i a l'oferta d'una formació de postgrau per a professionals que ja es troben realitzant la seua activitat en aquest camp.

L'estructura del Master DELIT consta de vuit mòduls de formació obligatòria, que introdueixen a l'alumnat en els conceptes i la pràctica del desenvolupament local, la planificació estratègica i ordenació del territori, les activitats econòmiques i les seues implicacions territorials, i el paper dels mercats locals i promoció de l'ocupació. El Pla d'estudis es complementa amb la realització del Treballe Fi de Màster (TFM) on l'alumne, de manera individual i tutoritzat per un dels docents del Màster, realitzarà un treball de recerca sobre alguna de les matèries específiques estudiades.

El Màster DELECTE proposa una formació interdisciplinària i interdepartamental, amb la participació de professors de vuit departaments i àrees de coneixement de la Universitat d'Alacant, així com la inclusió de professorat extern atenent a la seua alta especialització i capacitat docent en els diferents àmbits d'estudi. Com a complement formatiu, el Màster planifica diverses eixides de camp al llarg del curs acadèmic perquè l'alumnat puga conèixer de primera rage experiències, professionals i casos d'estudi en els diferents àmbits d'especialització proposats, destacant l'especial rellevància que els professionals en desenvolupament local adquireixen creixentment en el conjunt de la societat i el territori.

Master Oficial en Desarrollo Local e Innovación Territorial


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464