Saltar apartados

Doctorat

El Màster DELECTE es concep com el període de formació del Programa de Doctorat de Desenvolupament Local i Innovació Territorial, per a obtenir el títol de Doctor o Doctora per la Universitat d'Alacant.

Després de la superació del període formatiu, l'alumnat tindrà la possibilitat d'accedir a la següent etapa on podrà desenvolupar el seu període de recerca en algunes de les línies proposades pels coordinadors del Màster:

  • Activitats agropecuàries, territori i desenvolupament local
  • Comerç, territori i desenvolupament local
  • Indústria, territori i desenvolupament local
  • Ordenació del territori i desenvolupament sostenible
  • Població, territori i desenvolupament local
  • Turisme, territori i desenvolupament local

Els qui hagen sigut admesos al període de recerca, formalitzaran cada curs acadèmic la seua matrícula en la Universitat, que els atorgarà el dret a la tutela acadèmica, a la utilització dels recursos necessaris per al desenvolupament del seu treball i la plenitud de drets previstos per la normativa per als estudiants de doctorat.

L'alumnat s'adscriurà a una línia de recerca i efectuarà, si fóra el cas, els cursos o seminaris contemplats en la línia, podent el seu tutor i el director o responsable de la línia, de comú acord, dispensar-li d'algun si ho consideren innecessari a la vista de la formació prèvia de l'alumnat.

La tesi doctoral consistirà en un treball original de recerca, que s'avaluarà en un acte de defensa que tindrà lloc en sessió pública i consistirà en l'exposició i defensa del treball de recerca elaborat davant els membres del tribunal.

Master Oficial en Desarrollo Local e Innovación Territorial


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464