Saltar apartados

Profesorado Externo

Gersón Beltrán

Llicenciat en Geografia: especialitzat en geolocalización, xarxes socials i turisme. Formador i professor d'universitat, consultor i gerent de Geoturismo SL, director #cmua València, social mitjana manager de l'Institut Cartogràfic Valencià i consultor en la Federació Empresarial d'Hostaleria de València.

Ricard Calvo Palomares

Professor Contractat Doctor del Departament de Sociologia i Antropologia Social en la Universitat de València. Membre de l'Institut Interuniversitari de Desenvolupament Local (IIDL) de la Comunitat Valenciana.

Sergio Campanella

Doctor en Economia i Ciències Polítiques per la Universitat de Catania (Itàlia). Expert Temàtic Europeu (Secretaria Urbact de París) i Director de l'Agència Euroconsulenti de Siracusa (Itàlia).

Alfredo Díaz Gutiérrez

Llicenciat en Geografia, Responsable del departament de comunicació de la Fundació Cessar Manrique de Lanzarote.

Manuel Expósito Langa

Professor Contractat Doctor del Departament d'Organització d'empreses de la Universitat Politècnica de València.

Sergio Galiana Escandell

Director de les agències de desenvolupament local de l'Alguenya i del Fondó dels Frares. Professor Associat del Departament d'Organització d'empreses de la Universitat Miguel Hernández d'Elx.

David Giner Sánchez

Diplomat en Turisme i Màster en Gestió i Planificació de Destinacions Turístiques. Responsable de formació de l'Institut de Recerca en Recerques Turístiques de la Generalitat Valenciana (INVAT.TUR).

Javier González Cardona

Llicenciat en Ciències del Treball i director de l'Agència de Desenvolupament Local de Benetússer (València). President de la Federació Espanyola de Professionals de Desenvolupament Local (FEPRODEL).

Luís Alfonso Hortolà Mínguez

Professor Col·laborador de la Universitat de Salamanca. Tutor de projectes fi de grau de Ciències Ambientals, i tutor de projectes del Màster de Turisme d'Interior de l'Escola de Turisme d'Àvila. Expert en temes de població, desenvolupament local i desenvolupament rural.

María José Jover Soro

Diplomada i Graduada en Turisme. Gerent de la Ruta del Vi de la província d'Alacant. Antiga regidora de Turisme i Desenvolupament Local de l'Ajuntament del Pinós (Alacant). Membre de la junta directiva de l'Associació de Tècnics en Gestió del Desenvolupament Local de la Comunitat Valenciana (ADLYPSE).

Rafael Lafont Denis

Llicenciat en Dret. Professor associat del Departament d'Organització d'empreses de la Universitat d'Alacant. Sotsdirector i responsable de Formació, ocupació i autoocupació de la Fundació Empresa i Universitat (FUNDEUN).

Juan Antonio Márquez Domínguez

Catedràtic d'Anàlisi Geogràfica Regional de la Universitat d'Huelva. Director de l'Institut de Desenvolupament Local (IDL) i president del grup de treball de Desenvolupament Local de l'Associació de Geògrafs Espanyols.

Luís Pablo Martínez Sanmartín

Llicenciat en Història i Antropòleg. Inspector de la Direcció general de Patrimoni Cultural Valencià adscrit a la Direcció territorial de Cultura a Alacant.

Pedro Mejías Martínez

Llicenciat amb Grau en Geografia per la Universitat d'Alacant. Director de l'Agència de Desenvolupament Local de l'Ajuntament de Montfort (Alacant).

Miguel Ángel Miralles Amorós

Economista. Cap de promoció econòmica de la Xarxa AFIC (Agències per al Foment de la Innovació Comercial) i de l'Agència de Desenvolupament Local de l'Ajuntament d'Elx. Professor Associat en el Departament d'Organització d'empreses de la Universitat Miguel Hernández d'Elx.

Francisco Montilla Domene

Llicenciat en Sociologia. Professor de secundària i cicles formatius. Antic regidor de l'Ajuntament de Villena.

Eloy Sentana Gadea

Economista. Cap de Departament Promoció Econòmica en l'Agència Local de Desenvolupament Econòmic i Social de l'Ajuntament d'Alacant.

Esteban Soler López

Gerent de la Cooperativa Agrícola de Callosa d'en Sarrià (Alacant).

Jordi Tormo i Santonja

Llicenciat en Geografia i Doctor per la Universitat d'Alacant. Tècnic de l'àrea d'innovació i desenvolupament local del Centre Europeu d'empreses i Innovació (CEEI-Alcoi). Ex-regidor de medi ambient i participació ciutadana d'Alcoi.

Vicente Zapata Hernández

Professor Titular de Geografia Humana de la Universitat de la Llacuna. Director de l'Observatori de la Immigració de Tenerife (OBIT). Coordinador de l'Observatori de Desenvolupament Rural de la Universitat Jaume I de Castelló (País Rural) i secretari del Grup de Treball de Desenvolupament Local de l'Associació de Geògrafs Espanyols.

Master Oficial en Desarrollo Local e Innovación Territorial


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464