Saltar apartados

Presentació

 

 

 Reconèixer la identitat mediterrània significa explorar la diversitat cultural de la societat europea. Partim de l'objectiu de trobar mecanismes a favor de la integració, del respecte a la diversitat i de la cohesió dins del territori mediterrani i europeu. En aquest sentit, el màster pot aportar a l'alumnat la formació investigadora necessària per a identificar els fonaments i estructures socioeconòmiques, polítiques i culturals heretats de la Prehistòria, l'Antiguitat i l'Edat mitjana, amb la finalitat de sotmetre'ls a la corresponent anàlisi històrica.

La formació de l'estudiant se centrarà en l'examen d'aquests períodes històrics per a adquirir les tècniques d'investigació que el capaciten per al desenvolupament d'investigacions especialitzades. El màster aposta, per tant, per la formació interdisciplinària de l'alumnat amb l'horitzó d'una preparació cap a una carrera investigadora.

L'orientació i metodologia docent del màster, amb docència semipresencial, és adequada per a l'estudiant de la Universitat d'Alacant i també és atractiva per a estudiants originaris d'altres universitats, amb l'objectiu d'orientar la seua carrera investigadora cap als processos històrics en l'àmbit de la Prehistòria, la Història Antiga i la Història Medieval del món mediterrani. A més, el caràcter internacional i especialitzat que adopta el Màster suscitarà interès a estudiants internacionals.

Es pretén augmentar les competències i complementar els coneixements adquirits durant els estudis de grau, amb l'objectiu que es preparen per a l'accés a estudis de doctorat i facilitar la definició de la seua línia concreta d'investigació.

Coordinador Acadèmic

- Juan Carlos Olivares Pedreño

 

- Fullet informatiu

Màster en Història del Món Mediterrani i les seues Regions. De la Prehistòria a l'Edat mitjana


Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464