La Universitat d'Alacant utilitza galetes (cookies) pròpies i de tercers per motius de seguretat , i també per millorar l'experiència de l'usuari i conèixer els seus hàbits de navegació. Recorda que, en utilitzar els nostres serveis, admets el nostre avís legal i pots aceptar la nostra política de galetes prenen el botó de "Acceptar", o rebutjar el seu us prenen el botó "Rebutjar"

Ir a contenido

Universidad de Alicante / Universitat d'Alacant

Realizar búsqueda
MENU
Internacional

Programes de mobilitat

La Unitat de Mobilitat de la UA desenvolupa la gestió dels programes de mobilitat tant nacionals com internacionals (DRAC, SICUE, ERASMUS, NO EUROPEA, etc.) amb la finalitat d'afavorir la mobilitat del col·lectiu universitari.

Mobilitat Internacional

Si estàs interessat o interessada a viatjar a l'estranger per a cursar estudis en altres països, estàs en el lloc adequat. Consulta els nostres programes de mobilitat i si tens qualsevol pregunta no dubtes a posar-te en contacte amb el Secretariat de Mobilitat .

  Programa Erasmus+ estudis

Per mitjà d'aquest Programa els estudiants de la Universitat d'Alacant poden realitzar una part dels seus estudis en universitats europees amb les quals la UA haja subscrit acords d'intercanvi d'estudiants, en el marc del Programa Erasmus+. Aquest intercanvi es realitzarà amb l'objectiu de reconeixement acadèmic i d'aprofitament, així com d'adequació al seu perfil curricular.

  Programa Erasmus+ práctiques

Aquest programa va dirigit a atendre les necessitats d'ensenyament i aprenentatge de totes les persones implicades en l'educació i formació professional, així com de les institucions i organitzacions que imparteixen o faciliten aquesta formació.

  Mapa de destinacions per a estudis

Consulta els més de 300 convenis de mobilitat Europea i No Europea que té subscrits la UA, per a l'intercanvi d'estudiants.

  Mobilitat per a PDI i PAS

L'objectiu d'aquest programa és donar suport a la mobilitat internacional del professorat i afavorir les relacions de la Universitat d'Alacant (UA) amb altres centres vinculats a la docència, a la recerca i, en general, a activitats relacionades amb l'àmbit acadèmic.

  Mobilitat global

Vols realitzar els teus estudis en universitats no europees?
La mobilitat no europea està dirigida a estudiants d'Arquitectura, Enginyeria, llicenciatura o grau.Mobilitat nacional

La Universitat d'Alacant fomenta la mobilitat nacional de la seua comunitat universitària així com les primeres pràctiques en empress a través de diversos programes i iniciatives.

SICUE
(Sistema d'Intercanvi entre Centres Universitaris Espanyols)

Per mitjà del Programa SICUE, promogut per la Conferència de Rectors de les Universitats Espanyoles (CRUE), les i els estudiants de la Universitat d'Alacant poden realitzar una part dels seus estudis en una altra universitat espanyola, amb garanties de reconeixement acadèmic i d'aprofitament, així com d'adequació al seu perfil curricular.

La mobilitat SICUE està dirigida a estudiants d'Arquitectura, Enginyeria, llicenciatura, o grau.

Programa DRAC

El programa DRAC té com a objectiu potenciar la mobilitat de tots els estaments de la comunitat universitària de les institucions membres de la Xarxa Vives d'Universitats, XVU.

El programa s'entén com una ajuda per a assistir a cursos, seminaris o congressos, per a visitar un servei d'una altra universitat, iniciar una recerca o un projecte, per a cursar una assignatura o més en una universitat diferent, o bé per a organitzar altres activitats culturals.

Àrea de Pràctiques del GIPO

L'objectiu del Servei de Pràctiques és que els i les estudiants puguen compaginar els seus estudis amb una pràctica relacionada amb els seus estudis, com una primera forma de contacte amb el món empresarial,i així completar la seua formació acadèmica i professional.

Vols estudiar idiomes en la UA?

Una completa oferta de formació en idiomes
Cursos d'espanyol per a estrangers

L'oferta de Cursos d'Español és variada i s'ajusta a les teues necessitats.

Més informació
Aulas cursos d'idiomes

Es va crear a l'estiu de 1996 per a satisfer la creixent necessitat d'estudi d'idiomes de la societat en general i de la universitat.

Més informació
Curs de Catalá A2 per a estudiants internacionals

L'SLC ofereix aquest curs de català A2 que et permetrà conèixer la llengua de valencians i catalans i les seues aportacions més destacades a la història i a la cultura (música, literatura, arquitectura...)

Més informació
Beques d'idiomes

Aquestes beques pretenen fomentar l'aprenentatge d'idiomes entre els estudiants de la UA, especialment entre els estudiants de 1r i 2n any d'estudis universitaris

Més informació
Formació internacional PAS Més informació

Altres serveis del programa lingüístic

La Universitat d'Alacant a més ofereix una sèrie de serveis vinculats als programes lingüístics, informa-te'n ací.

En la Universitat d'Alacant podràs completar la teua formació amb l'estudi de diversos idiomes.


Exàmens oficials

T'interessarà preparar un examen per a:

  • Avalar el teu coneixement d'un idioma.
  • Motivar-te amb un repte important i la satisfacció d'aconseguir-lo.
  • Millorar el teu currículum amb títols que avalen la teua capacitat d'utilitzar l'idioma en un context acadèmic, professional o empresarial.
Servei de traducció

Des de fa més de 10 anys, oferim serveis professionals de traducció i interpretació adaptats a la comunitat universitària, empreses, institucions i clients particulars.

Avaluem els requeriments i possibilitats de cada projecte per a oferir una atenció personalitzada i la solució que millor s'ajuste a les teues necessitats.

T'INTERESSA