Saltar apartados

Inicio

NOTÍCIES I ESDEVENIMENTS

01/06/2019
La Baixa Època de la Cultura Ibèrica, 40 anys després. Simposi commemoratiu dels 50 anys de l'AEAA

Museu Arqueològic Nacional - 18 de juny

L'Associació Espanyola d'Amics de l'Arqueologia aconsegueix els seus cinquanta anys i ho celebra amb un cicle de conferències on Modular participa amb una ponència sobre l'empremta púnica en l'arquitectura i l'art ibèrics.

28/05/2019
XIII Taller Doctoral d'Arqueologia: Alçar murs. Motius-Execució-Conseqüències

Institut Arqueològic Alemany de Madrid i Casa de Velázquez (Madrid) - 4-7 de juny

L'equip científic del projecte participa en el XIII Taller Doctoral d'Arqueologia (4-7 de juny) organitzat per l'Institut Arqueològic Alemany de Madrid i la Casa de Velázquez, anomenat Alçar murs. Motius-Execució-Conseqüències.

25/05/2019
International seminar for the candidacy of the Talayotic Culture to the World Heritage List

Museu de Menorca - 28-29 de maig

El Projecte Modular participa en el seminari internacional convocat pel Consell Insular de Menorca per a l'assessoria de la candidatura de la Menorca Talayótica a Patrimoni Mundial de la UNESCO. L'experiència en el poblat de Son Catlar i la recent realització del seu pla director ens avalen com a membres de la taula d'equips de recerca en el seminari.

22/05/2019
Projecte Modular: arquitectura fenici-púnica de la Universitat d'Alacant participa en el festival Tarraco Viva

Actualitat Universitària UA - 22 de maig

"La Universitat d'Alacant ha participat en la XXI edició del festival TARRACO VIVA de la mà del Projecte Modular: arquitectura fenici-púnica, dirigit des de l'Institut de Recerca en Arqueologia i Patrimoni Històric (INAPH). TARRACO VIVA és un fòrum cultural internacional dedicat a la divulgació històrica celebrat en la ciutat de Tarragona. Aquest espai pretén estimular l'interès per la Història en tots els col·lectius socials, generant una consciència patrimonial a través de la sensibilització ciutadana amb el seu passat, afavorint així una major implicació en la seua conservació."

01/05/2019
El Projecte Modular en Tarraco Viva (XXI edició - 2019)

Els dies 17-19 de maig el projecte estarà present en el festival de divulgació històrica TARRACO VIVA (Tarragona). La nostra activitat serà acollida per l'estand del Consell Insular de Menorca, promocionant la Menorca Talayótica, candidata a patrimoni mundial de la UNESCO. A més d'oferir informació sobre la seua activitat arqueològica amb díptics informatius, infografies i material didàctic, també es realitzarà la conferència Seguint els passos de Magón. Menorca entre Cartago i Roma, en l'Antiga Audiència de Tarraco a les 19.30h del dissabte 18.

10/04/2019
De Carthage à Carthagene. Bâtir en Afrique et en Ibérie durant l'Antiquité

Hotel Tunis (Tunísia) - 25 i 26 d'abril

La Université de Manouba (Tunísia) i la Universitat d'Alacant, a través del Projecte Mdoular, ha organitzat l'I Col·loqui hispà-tunecino De Cartago a Cartagena. Construir a Àfrica i Iberia durant l'Antiguitat que se celebrarà els pròxims dies 25-26 d'abril en l'Hotel Tunis de Tunísia. (programa disponible en l'enllaç del títol)

Presentació del llibre Menorca entre fenicis i púnicos
El Projecte Modular en Arqueologia de sofà (Montejícar, 4-6 novembre 2016)

Projecte Modular. Arquitectura Fenici-Púnica


Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464