Saltar apartados

Inicio

NOTÍCIES I ESDEVENIMENTS

10/04/2019
De Carthage à Carthagene. Bâtir en Afrique et en Ibérie durant l'Antiquité

Hotel Tunis (Tunísia) - 25 i 26 d'abril

La Université de Manouba (Tunísia) i la Universitat d'Alacant, a través del Projecte Mdoular, ha organitzat l'I Col·loqui hispà-tunecino De Cartago a Cartagena. Construir a Àfrica i Iberia durant l'Antiguitat que se celebrarà els pròxims dies 25-26 d'abril en l'Hotel Tunis de Tunísia. (programa disponible en l'enllaç del títol)

16/03/2019
La nostra recerca a Guardamar del Segura ha sigut una de les notícies amb major repercussió de 2019

L'informe d'impacte en mitjans estrangers que realitza la Xarxa d'Universitats Valencianes per al foment de la Recerca, el Desenvolupament i la Innovació destaca la notícia "Investigadors de la Universitat d'Alacant, el Museu Arqueològic de Guardamar i la Universitat de Múrcia aconsegueixen reconstruir l'ús d'un taller de metal·lúrgia fenici després de trobar un de complet", que adona de les últimes recerques del Projecte Modular a Guardamar del Segura.

11/03/2019
L'Orient en Occident: li circuit phénicien du metall à travers els récents travaux archéologiques à Alacant (Espagne)

Université de Strasbourg - 18 de març

Ponència del Projecte Modular convidats per la Maison Interuniversitaire dónes Sciences de l'Homme (MISHA) de la Université de Strasbourg i el grup UMR7044 Archéologie et histoire ancienne : Méditerranée %u2013 Europe (ArcHiMedE). Sala de conferència, 15h.

04/03/2019
Veu Rencontres Doctorals de l'Ecole Européenne de Protohistoire de Bibracte

Centre archéologique européen Bibracte (France) - 11-12 de març

Presència del Projecte Modular en aquest fòrum internacional d'estudis doctorals amb la conferència Punic footprints in the Balearic funeraryworld between the 6th and the 2nd centuries BC a càrrec de S. Carbonell Pastor.

01/03/2019
Noves dades sobre la presència fenícia en el sud-est

Universitat de València - 7 de març

Conferència del Projecte Modular en la Facultat de Geografia i Història de la Universitat de València on s'exposaran els principals avanços de la recerca que estem desenvolupant en el Cabezo Xicotet de l'Estany i la primera presència fenícia en el sud-est peninsular. A les 12h en la sala F.3.

25/02/2019
Ports, navegació, comerç i conflicte en el Mediterrani durant la Història. Una mirada diacrònica

Universitat d'Alacant - 4 de març

En aquesta jornada de recerca es podndrá el focus en les xarxes de navegació mediterrània, la pirateria i cors, per a alguns una forma de violència, per a uns altres una manera economia alternativa i en tot tipus de contactes, intercanvis, transmissions i relacions comercials que no sempre van ser pacífiques i si conflictives, com les incidències, desacords i conflictes típics dels espais de fronteres marítimes. El Projecte Modular estarà present amb la comunicació Fenicis en l'horitzó: navegació, comerç ¿i conflicte?

Presentació del llibre Menorca entre fenicis i púnicos
El Projecte Modular en Arqueologia de sofà (Montejícar, 4-6 novembre 2016)

Projecte Modular. Arquitectura Fenici-Púnica


Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464