Saltar apartados

Nuevos paneles divulgativos en el Cabezo Pequeño del Estaño

L'Agència Valenciana de Turisme ha aprovat una subvenció de més de 22.000 euros per a desenvolupar un projecte ideat per l'Ajuntament de Guardamar del Segura que consisteix en la incorporació de diversos panells informatius, recolzats per suports multimèdia, que facilitaran als visitants poder conèixer el ric patrimoni arqueològic que atresora la localitat, i que va des dels jaciments fins a a el Castillo.

Fonts municipals van explicar que amb aquest projecte es posaran en valor un total de cinc rutes arqueològiques del terme municipal. En concret, s'instal·laran tres panells d'informació general en l'Avinguda Enginyer Mira, Passeig Marítim i Avinguda Els Pins. En el Museu Arqueològic de Guardamar s'incorporarà un tòtem amb informació multimèdia, i un altre de similars característiques en la Casa Enginyer Mira.

Segons van explicar ahir des de l'Ajuntament, també hi haurà altres jaciments que comptaran amb algunes d'aquestes millores, com són els de El Molino de Sant Antonio, Comportes i Canal de Regs de Llevant, Puente de ferro, Cabezo Xicotet de l'Estany, torre del Descargador, Moncayo, Places redones, Sénia del Riu Sec i Conjunt del viver. D'aquesta forma, Guardamar es preparar per a poder potenciar un atractiu turístic únic i diferenciador.

(Informació extreta del diari Informació 4/09/2016)

Projecte Modular. Arquitectura Fenici-Púnica


Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464