Saltar apartados

Ana Cristina Mellinas Ciller

Llicenciada en ciències químiques per la Universitat d'Alacant l'any 2012 i amb un màster en Gestió de la Qualitat, especialitat en producció entre en la Universitat de València i la Universitat Jaume I (Castelló) durant l'any 2013. Des de juny del 2013 fins a abril del 2015 va exercir com a tècnic superior en el Grup de Recerca d'Anàlisi de Polímers i Nanomateriales, del departament de Química Analítica, Nutrició i Bromatologia en la Universitat d'Alacant. Com a resultat d'aquest treball és autora o co-autora de 5 articles científics publicats en revistes de l'àrea de Química i Ciència i Tecnologia de Polímers, dels quals 2 han sigut publicats en revistes del primer cuartil de les citades àrees, amb un nombre de cites totals de 87, una mitjana de 22 cites per any en els últims 4 i un índex h de 4. 

Actualment es troba en el seu tercer de doctorat en Ciències Experimentals i Biosanitarias, en la línia de recerca de Química Analítica Sostenible de la Universitat d'Alacant, dins del mateix grup. La línia de recerca desenvolupada se centra en la formulació de nous materials de base polimèrica, per a l'envasament actiu d'aliments (antioxidants i antimicrobianos) així com la revaloració de residus agro-industrials per a la seua incorporació com a agents actius en dites materials. A més, està treballant en la síntesi de nanopartícules metàl·liques i òxids metàl·lics, utilitzant com a agent estabilizante i reductor els extractes obtinguts dels residus agro-industrials, donant així un valor afegit a les nanopartícules i a l'extracte utilitzat.  En aquest moment (setembre-desembre 2018) es troba d'estada en el centre: CREA Council for Agricultural Research and Economics sota la supervisió de la Dr. Katya Carbone.  L'objectiu de l'estada és la incorporació dels extractes obtinguts dels residus agro-industrials com a agents actius en aliments i ajudar a millorar la seua vida útil.

  

Contacte:

Tel. +34 965903400 ext 3117/1187

Email: cristina.mellinas@ua.es

NANOBIOPOL (Grup de recerca d'Anàlisi de Polímers i Nanomateriales)


Departament de Química Analítica, Nutrició i Bromatologia
Facultat de Ciencies
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9660

Fax: (+34) 96 590 3697

Facebook: https://www.facebook.com/NanoBioPol/

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464