Saltar apartados

Ana Cristina Mellinas Ciller

 

Llicenciada en ciències químiques per la Universitat d'Alacant l'any 2012 i amb un màster en Gestió de la Qualitat, especialitat en producció entre en la Universitat de València i la Universitat Jaume I (Castelló) durant l'any 2013. Des de juny del 2013 fins a abril del 2015 va exercir com a tècnic superior en el Grup d'Investigació d'Anàlisi de Polímers i Nanomaterials, del departament de Química Analítica, Nutrició i Bromatologia en la Universitat d'Alacant.

Actualment es troba en el seu quart any de doctorat en Ciències Experimentals i Biosanitàries, en la línia d'investigació de Química Analítica Sostenible de la Universitat d'Alacant, dins del mateix grup. La línia d'investigació desenvolupada se centra en la formulació de nous materials de base polimèrica, per a l'envasament actiu d'aliments (antioxidants i antimicrobians) així com la revaloració de residus agro-industrials per a la seua incorporació com a agents actius en aquests materials. A més, està treballant en la síntesi de nanopartícules metàl·liques i òxids metàl·lics, utilitzant com a agent estabilizante i reductor els extractes obtinguts dels residus agro-industrials, donant així un valor afegit a les nanopartícules i a l'extracte utilitzat.  Ha realitzat una estada de 3 mesos en el centre: CREA Council for Agricultural Research and Economics sota la supervisió de la Dr. Katya Carbone.  L'objectiu de l'estada va ser la incorporació dels extractes obtinguts dels residus agro-industrials com a agents actius en aliments i ajudar a millorar la seua vida útil.

Com a resultat de tot aquest treball de recerca és autora o co-autora de 2 capítols de llibre i 8 articles científics publicats en revistes de l'àrea de Química i Ciència i Tecnologia de Polímers, dels quals 6 han sigut publicats en revistes del primer quartil de les citades àrees, amb un nombre de cites totals de 138, una mitjana de 32 cites per any en els últims 4 i un índex h de 4.

 

Contacte:

Tel. +34 965903400 ext 3117/1187

 

 

NANOBIOPOL (Grup de recerca d'Anàlisi de Polímers i Nanomateriales)


Departament de Química Analítica, Nutrició i Bromatologia
Facultat de Ciencies
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9660

Fax: (+34) 96 590 3697

Facebook: https://www.facebook.com/NanoBioPol/

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464