Saltar apartados

Yaiza Flores Fernández

 

Va finalitzar els seus estudis en Química per la Universitat d'Alacant al setembre de 2016 i el Màster en Química Ambiental i Sostenible per la mateixa universitat al setembre de 2017.

Va realitzar el seu Treball Fi de Grau en el Grup de Fotoquímica i Electroquímica de Semiconductors (GFES) del Departament de Química Física de la Universitat d'Alacant, en la línia de recerca de tractament de contaminants amb ultrasons, obtenint amb la seua qualificació la candidatura a la matrícula d'honor. Va cursar l'assignatura de pràctiques externes del grau en el Grup d'Anàlisi de Polímers i Nanomateriales (NANOBIOPOL) del Departament de Química Analítica, Nutrició i Bromatologia de la Universitat d'Alacant, realitzant anàlisi de mostres sòlides polimèriques mitjançant la tècnica d'ablació làser.

Va dur a terme el seu Treball Fi de Màster en el Grup d'Anàlisi de Polímers i Nanomateriales (NANOBIOPOL) i en col·laboració amb l'Àrea de Medi ambient de l'Institut Tecnològic de Producte Infantil i Oci (AIJU). Aquest treball es va centrar en la caracterització de membranes incloent l'anàlisi de polímers com polietilenglicol i polivinilpirrolidona.

Recentment, s'ha incorporat al grup d'Anàlisi de Polímers i Nanomateriales del Departament de Química Analítica, Nutrició i Bromatologia de la Universitat d'Alacant, treballant com a investigadora predoctoral en la línia de recerca de revaloración de subproductes i residus agroalimentaris per a obtenir productes d'alt valor afegit. Actualment es troba en el primer any dels estudis de doctorat del programa de Ciències Experimentals i Biosanitarias.

Contacte:

Tel. +34 965903400 ext 1187

Email: yaiza.flores@ua.es 

NANOBIOPOL (Grup de recerca d'Anàlisi de Polímers i Nanomateriales)


Departament de Química Analítica, Nutrició i Bromatologia
Facultat de Ciencies
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9660

Fax: (+34) 96 590 3697

Facebook: https://www.facebook.com/NanoBioPol/

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464