Saltar apartados

Yaiza Flores Fernández

 

Va finalitzar els seus estudis en Química per la Universitat d'Alacant al setembre de 2016 i el Màster en Química Ambiental i Sostenible per la mateixa universitat al setembre de 2017.

Va fer el seu Treball Fi de Grau en el Grup de Fotoquímica i Electroquímica de Semiconductors (GFES) del Departament de Química Física de la Universitat d'Alacant, en la línia d'investigació de tractament de contaminants amb ultrasons, obtenint amb la seua qualificació la candidatura a la matrícula d'honor. Va cursar l'assignatura de pràctiques externes del grau en el Grup d'Anàlisi de Polímers i Nanomaterials (NANOBIOPOL) del Departament de Química Analítica, Nutrició i Bromatologia de la Universitat d'Alacant, realitzant anàlisi de mostres sòlides polimèriques mitjançant la tècnica d'ablació làser.

Va dur a terme el seu Treball Fi de Màster en el Grup d'Anàlisi de Polímers i Nanomaterials (NANOBIOPOL) i en col·laboració amb l'Àrea de Medi Ambient de l'Institut Tecnològic de Producte Infantil i Oci (AIJU). Aquest treball es va centrar en la caracterització de membranes incloent l'anàlisi de polímers com polietilenglicol i polivinilpirrolidona.

En 2018 es va incorporar al grup d'Anàlisi de Polímers i Nanomaterials del Departament de Química Analítica, Nutrició i Bromatologia de la Universitat d'Alacant, treballant com a investigadora predoctoral en la línia d'investigació de revaloración de subproductes i residus agroalimentaris per a obtenir productes d'alt valor afegit. Actualment treballa en el projecte europeu Funguschain i desenvolupa la seua tesi dins del programa de doctorat de Ciències Experimentals i Biosanitàries.

  

Contacte:

Tel. +34 965903400 ext 1187

Email: yaiza.flores@ua.es 

NANOBIOPOL (Grup de recerca d'Anàlisi de Polímers i Nanomateriales)


Departament de Química Analítica, Nutrició i Bromatologia
Facultat de Ciencies
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9660

Fax: (+34) 96 590 3697

Facebook: https://www.facebook.com/NanoBioPol/

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464