M. Ramos, A. Jiménez, M.C. Garrigós. Il-based advanced techniques for the extraction of value-added compounds from natural sources and food by-products. TrAC Trends in Analytical Chemistry 2019, 119. DOI: 10.1016/j.trac.2019.07.027.
M. Ramos, N. Burgos, A. Barnard, G. Evans, J. Preece, M. Graz, A.C. Ruthes, A. Jiménez-Quero, A. Martínez-Abad, F. Vilaplana, L. Pham Ngoc, A. Brouwer, B. van der Burg, M.C. Garrigós, A. Jiménez. Agaricus bisporus and its by-products as a source of valuable extracts and bioactive compounds. Food Chemistry 2019, 292, 176-187. DOI: 10.1016/j.foodchem.2019.04.035.
2017
NANOBIOPOL (Grup de recerca d'Anàlisi de Polímers i Nanomateriales)
Departament de Química Analítica, Nutrició i Bromatologia
Facultat de Ciencies
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)
Tel: (+34) 96 590 9660
Fax: (+34) 96 590 3697
Facebook: https://www.facebook.com/NanoBioPol/
Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es
Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464