Saltar apartados

Oficina del Rector

                       

NOTÍCIES I ESDEVENIMENTS

23/02/2018
Prop de tres-cents egressats han rebut els seus diplomes en l'acte de graduació de la Facultat de Dret

Coincidint amb la setmana que la Facultat de Dret de la Universitat d'Alacant dedica a Sant Raimon de Peñafort, prop de tres-cents egressats han rebut els seus diplomes en l'acte de graduació de la Facultat de Dret.

22/02/2018
José Miguel Sempere reivindica el paper de la Universitat d'Alacant en el seu ingrés en la Reial Acadèmia de Medicina de la Comunitat Valenciana

El catedràtic d’immunologia i investigador de la Universitat d’Alacant, José Miguel Sempere, és des d’aquest dijous nou membre de la Reial Acadèmia de Medicina de la Comunitat Valenciana. Un reconeixement que va merèixer els màxims elogis de la comunitat científica...

22/02/2018
La Universitat d'Alacant, present en la 33 Gala dels Premis "Importants" d'INFORMACIÓ.

Un any més, la Universitat d'Alacant no ha faltat a la Gala dels Premis "Importants" del Diari INFORMACIÓ. 

22/02/2018
En la XVIII Mostra de la Cuina del Pinós

Al Pinós, la Universitat d'Alacant ha estat present en la XVIII Mostra de la Cuina del Pinós, amb la padrina, María José San Román, Ana Laguna i Lázaro Azorín.

22/02/2018
En les X Jornades de Directores i Directors de Secundària del País Valencià

La Universitat d'Alacant ha participat en les X Jornades de Directores i Directors d'Ensenyament Secundari del País Valencià, que han tingut lloc a Elx. Un instrument fonamental en la formació bàsica de la societat.

21/02/2018
Reunió amb l'Alcalde de Dénia i el Secretari Autonòmic de Turisme

A Dénia hem definit la creació d'un centre universitari de la Universitat d'Alacant, de formació en Gastronomia, amb l'Ajuntament i la Generalitat Valenciana.

20/02/2018
Francisco Mora, nou president de la Conferència de Rectors de les Universitats Públiques Valencianes

El rector de la Universitat Politècnica de València, Francisco Mora, ha assumit la presidència de la Conferència de Rectors de les Universitats Públiques Valencianes en un acte celebrat en el campus de Vera, i al que han assistit la resta de rectors de les universitats públiques de la Comunitat Valenciana.

19/02/2018
Manuel Palomar reivindica el paper de Fundeun com a nexe d'unió entre empresa i universitat

Empresa i Universitat s’han reunit avui per a donar la benvinguda al nou president de Fundeun, Manuel Cazorla, i acomiadar el president sortint, Iván Sempere, en un acte presidit pel rector de la Universitat d’Alacant, Manuel Palomar, al qual han assistit prop de mig centenar de persones.

13/02/2018
Col·loqui Internacional amb motiu del 290 aniversari de la fundació de la Universitat de l'Havana

Cooperació i col·laboració guien la relació entre la Universitat d'Alacant i la Universitat de l'Havana. Avui, en el Col·loqui Internacional amb motiu del 290 aniversari de la seua fundació.

08/02/2018
En el Fòrum Club Informació, amb el Secretari d'Estat José María Lassalle

En el Fòrum Club Informació, que s'organitza juntament amb la Universitat d'Alacant, amb José María Lassalle, Secretari d'Estat per a la Societat de la Informació i Agenda Digital. 

07/02/2018
La Universitat d'Alacant presenta el primer títol universitari d'Expert en Disseny i Tecnologia del Calçat

La Universitat d'Alacant serà la primera universitat espanyola que oferirà una formació superior específica adreçada al sector del calçat a través d'un curs d'Expert Universitari en Disseny Digital i Tecnologia del Calçat que aquest dimecres s'ha presentat a Elda...

05/02/2018
La Universitat d'Alacant descobreix a Altea la placa que la identifica com a Aula Universitària

L’emblemàtic edifici de Villa Gadea, a Altea, llueix des d’aquest dilluns la placa que l’identifica com a seu de l’Aula Universitària de la Universitat d’Alacant al municipi de la Marina Baixa. El rector, Manuel Palomar i l’alcalde, Jaume Llinares, han sigut els encarregats de descobrir la placa en un acte que ha tingut la presència de...

05/02/2018
La Universitat d'Alacant lliura a Càritas el xec solidari del Concert de Nadal de l'OFUA

El director de Càritas Alacant, Jaime Pérez, ha rebut aquest matí, de mans del rector de la Universitat d’Alacant, Manuel Palomar, el xec solidari resultat del Concert de Nadal de l’Orquestra Filharmònica de la Universitat d’Alacant.

02/02/2018
Les universitats acorden l'estratègia conjunta a la regió Pirineus Mediterrània

El Centre Cultural La Nau de la Universitat de València ha acollit la sessió ordinària del Consell General de la Xarxa Vives, que ha aprovat la nova visió estratègica de la institució.

30/01/2018
El Premi Igualtat 2018 de la Universitat d'Alacant recau en Miguel Lorente

La Universitat d’Alacant ha aprovat aquest dimarts, en la reunió ordinària del Consell de Govern de la institució acadèmica, la proposta de concedir el Premi Igualtat 2018 a Miguel Lorente, doctor en Medicina, especialista en Cirurgia, metge forense des del 1988, així com màster en Bioètica i Dret Mèdic i professor titular de Medicina Legal, Toxicologia i Antropologia Física de la Universitat de Granada.

26/01/2018
El rector destaca el compromís amb la investigació al servei de la humanitat del nou Honoris causa de la UA, Nicholas Talbot

El Paranimf de la Universitat d’Alacant ha acollit un any més la celebració de la tradicional festivitat de Sant Tomàs d’Aquino, un acte solemne que manté viva la tradició universitària que es remunta a l’any 1880.

25/01/2018
Visita institucional del nou director territorial de Cajamar a la Universitat d'Alacant

El rector de la Universitat d’Alacant, Manuel Palomar, ha rebut aquest matí el nou director territorial de Cajamar, Manuel Nieto, que substitueix en el càrrec Francisco García Ruiz, que des del passat mes de setembre ocupa el lloc de director comercial de l’entitat a nivell nacional.

25/01/2018
Commemoració del 194 aniversari de la Policia Nacional, a Alacant

En el port d'Alacant, acompanyant a la Policia Nacional en la commemoració del 194 aniversari de la seua creació.

Página de inicio

Oficina del Rector


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3866 / 9372

Fax: (+34) 96 590 9464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel. 96 590 3400 - Fax 96 590 3464