Saltar apartados

Oficina del Rector

                       

NOTÍCIES I ESDEVENIMENTS

21/04/2017
Acord de col·laboració entre la Universitat d'Alacant i el Comitè Executiu de la Universitat Boliviana

La Universitat d'Alacant i el Comitè Executiu de la Universitat Boliviana han formalitzat aquest divendres un protocol de col·laboració per a la realització d'activitats de divulgació, de formació i de recerca en una reunió que han mantingut representants de les Universitats bolivianes i el rector d'institució alacantina, Manuel Palomar.

11/04/2017
Inauguració de l'Aula Universitària de El Pinós

El compromís amb la societat és una de les missions fonamentals de la Universitat d'Alacant, i es demostra de diferents formes, com les diferents seus i alules universitàries. Avui, a El Pinós, s'ha inaugurat l'aula universitària, amb el seu alcalde, Lázaro Azorín.

11/04/2017
Visita de la Comissió de la Foguera Sèneca Autobusos

Avui ens ha visitat la Foguera Sèneca-Autobusos, una bona oportunitat per a explorar les possibilitats de col·laboració amb la festa a Alacant.

10/04/2017
Roque Moreno pren possessió com a director de l'Institut d'Estudis Socials d'Amèrica Llatina

El catedràtic d'Història Contemporània de la Universitat d'Alacant, Roque Moreno Fonseret, ha sigut nomenat aquesta demà director de l'Institut d'Estudis Socials d'Amèrica Llatina en un acte celebrat en el despatx rectoral.

10/04/2017
El Consell Social de la Universitat d'Alacant aprova la liquidació del pressupost de 2016 després de l'informe favorable del Consell de Govern

Tant el Consell de Govern com el Consell Social de la Universitat d'Alacant han celebrat aquest matí dues reunions en les quals, entre altres punts de l'ordre del dia, han abordat la Proposta de liquidació de pressupostos i comptes anuals de 2016, presentada davant dels dos òrgans pel gerent, Rafael Pla.

07/04/2017
Celebració del Consell de Direcció a Petrer

Avui, el Consell de Direcció de la Universitat d'Alacant s'ha reunit a Petrer amb un excel·lent acolliment per part de la corporació municipal.

06/04/2017
Primer aniversari de la revista cultural Arts d'El Mundo.

El "Arts" de "El Mundo" és tot un exemple de periodisme cultural de qualitat, fet en valencià per grans professionals.

06/04/2017
La Conferència de Rectors de les Universitats Públiques Valencianes reclama mesures correctores contra la discriminació que pateixen les dones investigadores

Els rectors de les cinc universitats públiques valencianes, Universitat de València, Universitat Politècnica de València, Universitat d'Alacant, Universitat Jaume I de Castelló i Universitat Miguel Hernández d'Elx, s'han reunit aquest matí a Ontinyent, on prèviament han sigut rebuts pel seu alcalde i president de la Diputació de València, Jorge Rodriguez, i diferents autoritats acadèmiques i municipals.

05/04/2017
Presentació de la revista "Plaza"

La salut de la democràcia es mesura per la salut del seu periodisme. Que un mitjà obri nous mercats amb nous productes sempre és una bona notícia.

05/04/2017
XIX Edició de la Marató d'Ocupació i Autoocupació de la Universitat d'Alacant

XIX edicions, i la Marató d'Ocupació i Autoocupació de la Universitat d'Alacant es consolida com una eina útil per a conèixer eixides professionals per als estudiants i les estudiantes.

04/04/2017
L'Orquestra Filharmònica de la UA oferirà un concert extraordinari al Teatre Principal a benefici d'Alinur

El concert tindrà un caràcter solidari a benefici d’ALINUR (Centre de formació integral per a persones amb discapacitat intel·lectual), i té el patrocini específic del Grup Vectalia i Hidraqua, i les entrades ja estan a la venda per un preu/donatiu de 15 euros.

03/04/2017
Reunió amb representants de l'Ajuntament de Denia

Avui ens hem reunit amb membres de l'Ajuntament de Dénia per a impulsar la Seu Universitària de Denia i definir com traçar les línies de col·laboració.

03/04/2017
Conveni entre la Conselleria de Transparència i la Universitat d'Alacant

Amb el conseller Manuel Alcaraz, s'ha signat un conveni entre la conselleria de Transparència i la Universitat d'Alacant per al foment d'activitats en matèria de transparència i participació ciutadana.

31/03/2017
Amb la trobada en la Rikkyo University finalitza la visita a quatre universitats japoneses

Amb la trobada a la Rikkyo University posem punt i final al periple que ens ha portat aquesta setmana a reunir-nos amb quatre de les més importants universitats japoneses (Rikkyo, Kanda, Keio i Ritsumeikan) amb l'objectiu d'intensificar les relacions amb la Universitat d'Alacant.

30/03/2017
Amb el rector de la Kanda University, Japó, especialitzada en l'aprenentatge d'idiomes

Afermant les relacions entre Japó i la Universitat d'Alacant. Avui, a la Kanda University, especialitzada en l'aprenentatge d'idiomes, amb el seu rector i també amb dos exemples de mobilitat internacional...

Página de inicio

Oficina del Rector


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3866 / 9372

Fax: (+34) 96 590 9464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel. 96 590 3400 - Fax 96 590 3464