Saltar apartados

Oficina del Rector

 

A L'OFICINA DEL RECTOR CONTINUEM TREBALLANT

Mentre es mantinga actiu l'estat d'alarma establit pel Govern d'Espanya per a fer front a la pandèmia de Covid-19, tant l'agenda com l'Oficina del Rector continuaran funcionant per a qui desitge concertar una reunió amb el Rector de la Universitat d'Alacant de manera telemàtica o per a qui desitge formular qualsevol tipus de consulta amb la seua secretaria.

Podran contactar amb la nostra oficina a través del telèfon 965 90 3866 o a través de l'adreça de correu electrònic rector@ua.es. Els atendrem en el següent horari, de dilluns a divendres:

Matins, de 09.00 a 14.00 hores
Vesprades, de 16.30 a 18.30 hores

 

NOTÍCIES I ACTIVITATS

30/03/2020
El Consell de Govern de la UA garanteix la finalització del curs acadèmic, però prioritza la seguretat i la salut

El Consell de Govern de la Universitat d’Alacant ha mantingut la primera reunió telemàtica de la seua història a conseqüència de la declaració de l’Estat d’Emergència per la crisi de la COVID-19. Durant el seu informe, el rector, Manuel Palomar ha fet una exposició detallada de l’evolució de la situació en la Universitat d’Alacant i ha destacat «l’extraordinària adaptació que s’ha aconseguit per a la no presencialitat amb la posada en marxa del Pla de Continuïtat Docent, en un temps rècord».

12/03/2020
La Universitat d'Alacant i l'Institut Propatiens creen la Càtedra del Pacient

El rector de la institució acadèmica alacantina, Manuel Palomar, i el vicepresident de l’institut, Jesús Díaz, han firmat el conveni de creació de la nova càtedra institucional la missió principal de la qual se centrarà a «millorar el coneixement i maneig del pacient en el sector de la salut dels diferents agents sanitaris».

11/03/2020
El rector reivindica els avanços en igualtat de la Universitat d'Alacant en les seues ochos anys al capdavant de la institució

La Universitat d'Alacant ha celebrat aquest dimecres l'acte institucional pel Dia internacional de les Dones amb les intervencions del rector, Manuel Palomar, de la vicerectora de Responsabilitat Social, Inclusió i Igualtat, María José Rodríguez i la inauguració de la campanya "Amb noms de dona: som UA".

10/03/2020
El rector presideix la presa de possessió del president del Consell d'Estudiants de la Universitat d'Alacant

La sala multimèdia s’ha quedat xicoteta per a acollir a la gran quantitat de públic que ha volgut seguir en directe la presa de possessió d’Álvaro Asencio com a president del Consell d’Estudiants de la Universitat d’Alacant que ha presidit el rector de la institució, Manuel Palomar.

06/03/2020
El fundador de Vectalia, Joaquín Arias, rebrà la Menció honorífica del Consell Social de la UA a títol pòstum

La passió pel treball, la cultura de l’esforç, el tarannà emprenedor, el caràcter humil i la serietat han sigut alguns dels qualificatius que més s’han repetit en al·lusió a Joaquín Secudindo Arias López, fundador del grup Vectalia, durant l’acte d’homenatge que aquest matí ha tingut lloc a la Universitat d’Alacant.

Pàgina d'inici

Oficina del Rector


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3866 / 9372

Fax: (+34) 96 590 9464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464