Saltar apartados

Oficina del Rector

 

NOTÍCIES I ACTIVITATS

21/10/2019
El Parc Científic i l'Ajuntament d'Alacant intensifiquen la col·laboració per a afavorir la implantació de noves empreses tecnològiques a la ciutat

El rector de la Universitat d’Alacant i president de la Fundació Parc Científic d’Alacant, Manuel Palomar i l’alcalde de l’Ajuntament d’Alacant, Luis Barcala, han signat aquest matí una addenda al conveni de col·laboració que les dues entitats van subscriure l’any 2013, mitjançant el qual es comprometen a impulsar el desenvolupament de 800.000 metres quadrats de sòl de dotacional per al desenvolupament del Parc Científic...

17/10/2019
La Universitat d'Alacant ret homenatge als professors Juan José Bayona i María Teresa Soler

La sala triada en el Museu de la Universitat d’Alacant per a dur a terme l’homenatge als professors Juan José Bayona de Perogordo i María Teresa Soler Roch es va omplir a vessar. Una gran quantitat de persones s’hi van voler acostar per assistir a l’acte en què la Universitat d’Alacant va retre homenatge als catedràtics impulsors dels estudis de Dret Financer i Tributari.

15/10/2019
La Universitat d'Alacant presenta la seua estratègia d'envelliment òptim i intel·ligent

La Universitat d'Alacant ha presentat aquest dimarts en societat "Majors Salut", una estratègia d'envelliment òptim i saludable que reuneix tota l'activitat docent, de recerca i de transferència a la societat que la institució desenvolupa amb l'objectiu d'afrontar el "desafiament social de l'actualitat com és l'envelliment de la població".

14/10/2019
Visita a les instal·lacions de Creu Roja Alacant

Impressionats, per la labor en matèria d'educació, amb col·lectius vulnerables i població en general amb la qual col·laborem des de la Universitat d'Alacant a través de pràctiques alumnat, compartint coneixement i amb suport a la recerca.

12/10/2019
El rector rep una representació en miniatura del "Tricorni de Gala" de la Guàrdia Civil

El rector rep una representació del "Tricorni de Gala" de la Guàrdia Civil com a reconeixement a la col·laboració entre la Comandància de la Guàrdia Civil d'Alacant i la Universitat d'Alacant.

10/10/2019
Repàs a l'actualitat de la Universitat d'Alacant amb Carlos Arcaya en l'Ara com ara de Radi Alacant

La investigació en la UA, el CRISPR de Mojica, la importància d'implantar els estudis de Medicina o el Parc Científic, que s'ha demostrat sostenible i amb futur a través de les empreses de base tecnològica que ja han eixit al mercat són algunes de les qüestions que hem abordat en una entrevista en la qual també hem recordat que són ja 40 anys d'Universitat d'Alacant sense la qual avui no s'entendria la nostra província.

04/10/2019
Els estudis de Turisme fan el XXV aniversari a la UA amb reconeixements als precursors d'aquests

La Universitat d’Alacant va commemorar el passat divendres el XXV aniversari de la posada en marxa dels estudis oficials de Turisme fruit de la col·laboració institucional entre la UA i l’antic Institut Turístic Valencià (ITVA).

02/10/2019
El rector ingressa en l'Ordre al Mèrit Policial

El rector ingressa en l'Ordre al Mèrit Policial. La Universitat d'Alacant i la Policia Nacional han vingut col·laborat àmpliament, com en els cursos de formació de la Universitat Rafael Altamira de la Universitat d'Alacant, etc.

02/10/2019
El rector inaugura les XXI Jornades Formatves de Cocemfe, al costat de Mónica Oltra i Mª Carmen Jover

XXI Jornades Formatives de Cocemfe avui en la Universitat d'Alacant, al costat de Monica Oltra i María Carmen Jover, de la Diputació d'Alacant. El camí per la plena inclusió és una obligació compartida que, des de la Universitat d'Alacant, ens prenem molt de debò i treballem des de diferents àmbits.

25/09/2019
El rector rep al professor Hermanfrid Schubart, nou membre d'honor de la Facultat de Filosofia i Lletres

La Facultat de Filosofia i Lletres de la Universitat d'Alacant nomena avui, membre d'honor del seu claustre, a l'il·lustre professor Hermanfrid Schubart. Un gest que reconeix cinc dècades de col·laboració amb la nostra universitat. 

24/09/2019
La Universitat d'Alacant presenta als seus esportistes federats per a la temporada 2019-2020

La Universitat d’Alacant ha presentat aquest matí els esportistes federats que representaran la institució en les competicions regionals, nacionals i internacionals d’aquesta temporada 2019-2020. Integrat en el programa de Benvinguda a la UA, el multitudinari acte que ha tingut lloc al MUA ha reunit més de 150 esportistes del total dels prop de 300 federats amb què comptarà enguany la UA, a més d’entitats, patrocinadors, col·laboradors, entrenadors i personal de la comunitat universitària.

24/09/2019
Raïm, concursos, música i degustacions entre les activitats de la Benvinguda als Estudiants en la Universitat d'Alacant

A les 12 en punt, els congregats a la plaça de la Igualtat de la Universitat d’Alacant han pres dotze grans de raïm al ritme de batucada per a donar la benvinguda al nou curs universitari que, com cada any, ofereix tota mena d’activitats. Als baixos de la Biblioteca Universitària, els alumnes tenen l’oportunitat, fins dijous, de conèixer tots els serveis de la UA...

23/09/2019
Un nou Curs Internacional de Degans Llatinoamericans en la Universitat d'Alacant

Un any més, la Universitat d'Alacant organitza, al costat de la Universitat de Saarland (Alemanya), el Curs Internacional de Degans Llatinoamericans. Un total de vint-i-cinc participants de disset països diferents, que aprendran a fer front als desafios al capdavant de la gestió universitària.

Pàgina d'inici

Oficina del Rector


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3866 / 9372

Fax: (+34) 96 590 9464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464