Saltar apartados

Oficina del Rector

 

NOTÍCIES I ACTIVITATS

03/12/2019
El XVIII Premi Maisonnave reparteix lloances a tots els implicats de l'Arxiu de la Democràcia

L’Arxiu de la Democracia «ha esdevingut una eina indispensable per a la memòria d’una època cabdal de la historia de la nostra terra», d’aquesta manera va definir el rector l’ens creat al si de la Universitat d’Alacant ara fa quinze anys durant l’acte de lliurament del XVIII Premi Maisonnave, que es va celebrar anit a la seu d’Alacant davant un públic emocionat...

03/12/2019
El rector rep l'equip federat de triatló de la Universitat d'Alacant

El rector de la Universitat d’Alacant, Manuel Palomar, va rebre ahir en el despatx rectoral l’equip federat de triatló, una de les esquadres més destacades de l’esport universitari alacantí.

Liderats per l’entrenador Roberto Cejuela, els triatletes apunten objectius com els Jocs Olímpics, les Sèries Mundials o els europeus, entre altres competicions nacionals i universitàries.

02/12/2019
La Universitat d'Alacant se solidaritza amb el planeta coincidint amb la COP25

Amb motiu de la celebració de la Cimera Mundial del Clima (COP25) a Madrid, el rector de la Universitat d’Alacant, Manuel Palomar, juntament amb el seu equip de direcció, professorat, personal d’administració i serveis i estudiants han participat en una concentració al voltant de l’escultura «Dibuixant l’espai» (La Mà). Per a evidenciar el seu compromís en la lluita contra el canvi climàtic, la institució acadèmica ha col·locat un llaç verd en aquesta escultura.

20/11/2019
La Universitat d'Alacant celebra l'últim Claustre de la legislatura

El Paranimf ha acollit aquest matí la celebració de l'últim Claustre Universitari de la legislatura en la Universitat d'Alacant. Una sessió en la qual el rector, Manuel Palomar, ha aprofitat per a agrair a tots els claustrals "la seua implicació i interès".

19/11/2019
L'Arxiu de la Democràcia ret homenatge als nous donants

La seu d’Alacant va ser escenari anit de l’acte que any rere any celebra l’Arxiu de la Democràcia de la Universitat d’Alacant en què s’homenatgen totes aquelles persones o entitats que han contribuït al fons de l’arxiu al llarg de l’any.

19/11/2019
L'ex rector Ignacio Jiménez Raneda visita l'exposició commemorativa del 40 aniversari de la UA

L'exposició que commemora el 40 aniversari de la Universitat d'Alacant ha rebut la visita de l'ex rector Ignacio Jiménez Raneda, un dels actors destacats que han contribuït a construir la nostra universitat.

14/11/2019
La Universitat d'Alacant inaugura la Seu Universitària de la Vila Joiosa entre gran expectació

La Vila Joiosa s’ha incorporat a la xarxa de seus de la Universitat d’Alacant per la porta gran. L’acte de presentació en societat de la nova extensió universitària va aplegar més d’un centenar de persones a les instal·lacions de Vilamuseu, on es va presentar el logotip de la seu i els primers actes programats per als pròxims mesos.

13/11/2019
La Universitat de Múrcia investeix doctor honoris causa l'investigador de la UA Francis Mojica

El microbiòleg i investigador de la Universitat d’Alacant Francisco Juan Martínez Mojica, pare de les revolucionàries tècniques CRISPR de modificació i edició genètica, i un dels candidats a Premi Nobel per aquests treballs, ha sigut nomenat doctor honoris causa de la Universitat de Múrcia (UMU).

13/11/2019
Manuel Palomar inaugura el 43è Congrés d'AEDEAN organitzat per Filologia Anglesa de la Universitat d'Alacant

Alexander Onysko, professor titular en Lingüística Anglesa a l’Alpen-Adria-Universität Klagenfurt és el primer dels cinc plenaris que participen, des d’avui dimecres 13 de novembre de 2019, en el 43è Congrés d’AEDEAN, l’Associació Espanyola d’Estudis Anglo-nord-americans, que té lloc enguany a Alacant.

12/11/2019
La Universitat d'Alacant commemora la seua 40 aniversari amb una exposició per a "embolicar-se i tocar" el seu passat, present i futur

L'exposició "Espai, temps, universitat" amb la qual la Universitat d'Alacant commemora la seua 40 aniversari, ha sigut inaugurada aquest dimarts pel rector, Manuel Palomar i Elia Gutiérrez, directora d'aquesta.

Pàgina d'inici

Oficina del Rector


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3866 / 9372

Fax: (+34) 96 590 9464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464