Saltar apartados

Oficina del Rector

 

NOTÍCIES I ACTIVITATS

21/03/2019
El Parc Científic es consolida com a referent de gestió i innovació

La reunió ordinària del Patronat de la Fundació Parc Científic d’Alacant ha constatat aquest dijous la bona salut de què gaudeix i que li ha permès adquirir una «velocitat de creuer» en què s’ha consolidat com a referent «de gestió del talent i de la innovació a la província d’Alacant».

21/03/2019
El Parc Científic d'Alacant acull la reunió del comitè executiu d'UEPAL

Aquest matí ha tingut lloc a les instal·lacions del Parc Científic d’Alacant la reunió del Comitè Executiu de la Unió Empresarial de la Província d’Alacant (UEPAL). La reunió s’emmarca en les accions posades en marxa des del PCA per a donar a conèixer tant les instal·lacions com els serveis de valor afegit que s’hi ofereixen a les empreses.

20/03/2019
La Universitat d'Alacant i ECISA signen contracte per al desenvolupament del Projecte Europeu d'investigació DESDEMONA

DESDEMONA (DEtection of Steel DEfects by Enhanced MONitoring and Automated procedure for self-inspection and maintenance) és el nom del Projecte Europeu en què participa la Universitat d’Alacant, a través del grup d’investigació Grup de Simulació, Modelització i Assaig d’Estructures (GRESMES) i compta amb el físic Jaime Ramis Soriano, i l’empresa constructora ECISA.

14/03/2019
L'empresa farmacèutica Q Pharma es vincula al Parc Científic d'Alacant

Des d’avui, l’empresa farmacèutica Q Pharma forma part del Parc Científic d’Alacant (PCA) segons la firma de vinculació subscrita pel rector de la Universitat d’Alacant i president de la Fundació PCA, Manuel Palomar, i el director general de Q Pharma, César Quintanilla.

07/03/2019
La Fundació Manuel Peláez renova el seu compromís de patrocini amb l'Orquestra Filharmònica de la Universitat d'Alacant

La Fundació Manuel Peláez i la Universitat d’Alacant han renovat un any més el conveni de patrocini del projecte musical de l’Orquestra Filharmònica de la UA. L’acord ha sigut rubricat en el despatx rectoral per la presidenta de la Fundació Manuel Peláez, Carmen Robles, i pel rector de la Universitat, Manuel Palomar.

07/03/2019
"Les universitats hem de liderar la promoció de la igualtat a través del coneixement"

La catedràtica emèrita d’Història de la Ciència, Rosa Ballester Añón, ha rebut avui el Premi Igualtat 2019 de la Universitat d’Alacant de mans del rector, Manuel Palomar, en un acte que ha aplegat els rectors emèrits de la UA i UMH Antonio Gil Olcina i Jesús Rodríguez Marín en una sala multimèdia plena a vessar per a acompanyar la guardonada, en la qual es trobava, a més de bona part de l’equip de Direcció de la UA, Francis Mojica.

07/03/2019
La Universitat d'Alacant presenta al comitè de direcció d'Hidraqua el seu projecte del nou Parc Científic

Hidraqua ha fet el seu comitè de direcció en el nou Parc Científic de la Universitat d’Alacant. El rector de la Universitat, Manuel Palomar, ha sigut l’encarregat de rebre l’equip directiu i d’explicar el projecte que s’està desenvolupant per a aquestes noves instal·lacions, dissenyades per a crear un espai dedicat a la innovació i la gestió del flux de coneixement...

05/03/2019
El Parc Científic constitueix el Consell Assessor amb empresaris, institucions i universitat

Una trentena de persones entre administracions, col·lectius empresarials i representants de diferents àmbits d’investigació de la UA han constituït el Consell Assessor del Parc Científic d’Alacant convocats pel seu president, Manuel Palomar. Un òrgan que té com a objectiu fomentar la innovació en el teixit empresarial alacantí.

05/03/2019
La Cervantes dedica un portal al sanatori de Fontilles i la seua història

La Biblioteca Virtual Miguel de Cervantes presenta avui un portal dedicat al Sanatori San Francisco de Borja, més conegut com a Sanatori de Fontilles, que va ser inaugurat al 1909 al municipi de la Vall de Laguar (Alacant) per a allotjar persones afectades per la malaltia de la lepra.

05/03/2019
La Universitat d'Alacant i el Club Nàutic de Torrevella s'alien per a potenciar l'activitat d'extensió universitària

El rector de la Universitat d’Alacant, Manuel Palomar, i el president de Club Nàutic de Torrevella, Germán Soler, han signat aquest dimarts un conveni de col·laboració entre les dues institucions amb l’objectiu de fer activitats de divulgació, de formació i d’investigació en comú.

28/02/2019
La Universitat d'Alacant concedeix la seua més alta distinció a Miguel Hernández

El Consell de Govern de la Universitat d'Alacant ha aprovat per unanimitat la concessió de la màxima distinció honorífica de la institució, el seu Llorer d'Or, al poeta oriolà Miguel Hernández. Amb aquest guardó es culmina la commemoració del 75 aniversari de la seua mort organitzada per la UA...

25/02/2019
El rector de la Universitat d'Alacant participa en la I Conferència Internacional de la Cooperació Universitària amb el Sàhara Occidental

El rector de la Universitat d’Alacant, Manuel Palomar, ha participat aquesta setmana en la primera Conferència Internacional de la Cooperació Universitària amb el Sàhara Occidental que commemorava la creació de la primera universitat sahrauí, la Universitat de Tifariti.

01/08/2018
Visita del nou subdelegat de Defensa a Alacant, el Sr. Juan Bosco Montero

El rector ha rebut la visita del nou subdelegat de Defensa a Alacant, el Sr. Juan Bosco Montero, amb qui ha coincidit a mantenir l'excel·lent relació existent amb la Universitat d'Alacant.

Pàgina d'inici

Oficina del Rector


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3866 / 9372

Fax: (+34) 96 590 9464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464