Saltar apartados

Oficina del Rector

 

NOTÍCIES I ACTIVITATS

19/02/2020
La Universitat d'Alacant es reivindica contra l'homofòbia en l'esport

La Universitat d'Alacant ha celebrat hui un acte de reivindicació contra l'homofòbia en l'esport en el qual s'ha llegit i segellat l'adhesió de la institució a La Lliga Arc Iris i esportistes dels equips universitaris han posat amb braçalets de capità amb els colors de l'arc de Sant Martí.

04/02/2020
El rector intervé en l'acte d'INECA "Fortaleses de la província d'Alacant"

El rector ha intervingut avui en l'acte organitzat per INECA en la presentació del seu estudi "Fortaleses de la província d'Alacant" i que es resumeixen en competitivitat territorial, innovació i digitalització.

03/02/2020
La Universitat d'Alacant i la Foguera Sèneca-Autobusos promocionaran la cultura alacantina entre els estudiants estrangers

L’objectiu del conveni que avui han signat el rector de la Universitat d’Alacant, Manuel Palomar, i Josep Amand Tomàs Vallejo, president de la Foguera Sèneca-Autobusos d’Alacant, és fomentar les tradicions culturals al voltant de la festa alacantina orientat als alumnes estrangers de la Universitat d’Alacant.

31/01/2020
El rector reivindica la defensa de la "universitat pública" i de les "persones" en la celebració de Sant Tomàs d'Aquino

La Universitat d'Alacant ha clausurat aquest divendres les celebracions del 40 aniversari de la institució coincidint amb els actes de Sant Tomàs d'Aquino. El paranimf s'ha vestit de gala per a un dia especial en el qual, a més, s'ha lliurat el Premi Igualtat 2020 a María Teresa Fernández de la Vega, la Medalla d'Or de la UA a Francis Mojica i 156 Premis Extraordinaris de Grau i de Màster.

30/01/2020
La Universitat d'Alacant i la Comunitat de Regants de Pliego col·laboraran en programes formatius i activitats pràctiques en matèria formació i desenvolupament de l'economia circular en l'àmbit rural

El rector de la Universitat d’Alacant, Manuel Palomar i el president de la Comunitat de Regants de Pliego, Martín Jiménez Fernández, han signat aquest dijous un conveni de col·laboració en el marc del projecte europeu d’Erasmus + «Multidisciplinary Training in Circular Economy and Smart Valorisation of the Rural Area for New Business Models».

28/01/2020
El concert de Nadal de l'OFUA recapta 9.133 euros per a l'Obra Mercedària a Alacant

El rector de la Universitat d’Alacant, Manuel Palomar, va lliurar, aquest dimarts, el xec corresponent a la recaptació del Concert Solidari de Nadal de l’Orquestra Filharmònica de la UA (OFUA), que va tenir lloc el passat 14 de desembre a l’Auditori Provincial d’Alacant a la Fundació Obra Mercedària.

28/01/2020
El Parc Científic de la Universitat d'Alacant incorpora la tecnològica T2MAD al seu ecosistema innovador

Manuel Palomar, rector de la Universitat d’Alacant i president de la Fundació Parc Científic d’Alacant, i Miguel Campoy, conseller delegat de T2MAD, han signat avui el contracte pel qual l’empresa amb seu social a Madrid es vincula al Parc Científic d’Alacant.

27/01/2020
Universitat d'Alacant i Sareb signen un conveni per a promoure accions d'innovació aplicada i emprenedoria

El conveni ha sigut subscrit aquest matí pel rector de la UA, Manuel Palomar i la subdirectora general de Mitjans de Sareb (Societat de Gestió d’Actius Procedents de la Reestructuració Bancària), Idoia Maguregui. L’acord vol promoure la innovació per a impulsar la property technology, també coneguda com proptech, amb l’aplicació de les noves tecnologies en el mercat immobiliari.

24/01/2020
El rector assisteix a les celebracions del 196è Aniversari de la Policia Nacional

Fem extensiva la nostra felicitació a tot el CNP a través del comissari principal d'Alacant, Alfonso Cid, per la magnífica exhibició de mitjans i l'acte d'imposició de condecoracions i merescuts reconeixements a la dedicació policial.

23/01/2020
La Universitat d'Alacant s'alia amb la Diputació per a atraure estudiants internacionals

L’organització de viatges de familiarització, la realització de congressos, el desenvolupament de tallers, l’assistència a fires especialitzades o la participació en esdeveniments acadèmics són unes quantes de les accions de promoció que les dues institucions duran a terme amb l’objectiu de captar nous visitants cap al territori.

23/01/2020
La Universitat d'Alacant en FITUR

Avui, en FITUR hem presentat els nous projectes de turisme idiomàtic de la Universitat d'Alacant i hem signat sengles convenis amb l'Ajuntament d'Alacant i amb la Diputació Provincial d'Alacant per a participar en fires de turisme de diferents països amb l'objectiu de captar estudiants d'idiomes per a Alacant.

22/01/2020
Visita de la consellera d'Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Ecològica al Parc Científic d'Alacant

Continuem avançant a construir un entramat en el qual la ciència i el coneixement s'alineen amb les necessitats del nostre entorn. Hem mostrat el potencial del Parc Científic d'Alacant a Mireia Mollà, consellera d'Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Ecològica.

Pàgina d'inici

Oficina del Rector


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3866 / 9372

Fax: (+34) 96 590 9464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464