Saltar apartados

Oficina del Rector

                       

NOTÍCIES I ESDEVENIMENTS

20/06/2017
La UA signa un conveni amb la Biblioteca Nacional del Parlament de Geòrgia per a cooperació i intercanvi d'experiències

L’acord preveu la donació de llibres en georgià a la Biblioteca de la UA, entre els quals es troben la primera traducció d’El Quixot a aquesta llengua, feta per la Biblioteca Nacional del Parlament de Geòrgia.

19/06/2017
El rector de la UA es compromet a mantenir el mecenatge per a seguir investigant a l'Alcúdia tres anys més

El rector de la Universitat d’Alacant, Manuel Palomar i l’alcalde d’Elx, Carlos Gómez Serna han oferit aquest matí una roda de premsa en el jaciment arqueològic de l’Alcúdia per a fer un balanç de les excavacions dutes a terme dins del Programa Propi per al Foment de la I+D+I en la Universitat d’Alacant 2016 que promou el Vicerectorat de Investigació i Transferència del Coneixement de la Universitat d’Alacant.

16/06/2017
El rector participa en el cicle de debat "D'igual a igual", al costat de Julia Cerón

El rector ha debatut a propòsit de la igualtat en l'educació amb la directora de l'Institut de la Dona, Julia Cerón, en el marc del cicle "D'igual a igual" de l'Insituto Alacantí de Cultura "Juan Gil-Albert".

16/06/2017
Intervenció de María Blasco en la cloenda del curs acadèmic de la UPUA

María A. Blasco Marhuenda, directora del Centre Nacional d’Investigacions Oncològiques (CNIO) i doctora honoris causa per la Universitat d'Alacant, va participar el divendres passat en l'Acte de Clausura del Curs Acadèmic 2016 - 2017 de la UPUA.

15/06/2017
La Universitat d'Alacant i el Parc Científic d'Alacant premien cinc idees innovadores en la VI edició dels Premis Impuls

En el marc de la Gala Impuls 2017, que va tenir lloc ahir dijous 15 de juny a la Universitat d’Alacant, es van conèixer les cinc idees innovadores i sostenibles premiades en els Premis Impuls promoguts per la UA i la Fundació Parc Científic d’Alacant de la Comunitat Valenciana (FPCA).

14/06/2017
La Universitat d'Alacant acull la reunió anual del Patronat de la Biblioteca Virtual Miguel de Cervantes

Manuel Palomar, rector de la Universitat d’Alacant, ha presidit aquest matí la reunió del Patronat de la Fundació Biblioteca Virtual Miguel de Cervantes, entitat de la qual és vicepresident executiu. L’acte ha tingut lloc a la seu de la Universitat d’Alacant en el carrer de Sant Ferran.

13/06/2017
Entrenador i capitana de l'equip de futbol sala femení de la UA s'acomiaden amb un sentit homenatge

La Universitat d’Alacant va acomiadar anit l’entrenador del seu equip de futbol sala femení els darrers 9 anys –amb un parèntesi d’una temporada– i la capitana de l’equip els últims 6, amb un sentit homenatge...

12/06/2017
Vectalia continuarà patrocinant un any més l'Orquestra Filharmònica de la Universitat d'Alacant

Vectalia i la Universitat d'Alacant han renovat un any més el conveni de patrocini del projecte musical de l'Orquestra Filharmònica de la UA. L'acord ha sigut subscrit pel conseller delegat del grup empresarial alacantí, Antonio Arias, i el rector de la Universitat, Manuel Palomar.

09/06/2017
La UA lliura 5.200 euros a Alinur, recaptats en el concert benèfic de l'OFUA

Els diners es destinaran a projectes desenvolupats pel Centre d'Educació Especial d'Alacant Alinur. Des del 1991, aquest centre ofereix una alternativa a xics i xiques que vulguen continuar la seua formació en un centre específic una vegada finalitzada l’etapa escolar en els centres ordinaris...

08/06/2017
La Universitat d'Alacant assumeix la coordinació de la Xarxa Valenciana d'Universitats Públiques Saludables

La vicerectora de Responsabilitat Social, Inclusió i Igualtat de la Universitat d'Alacant, María José Rodríguez, és des d'avui la responsable de coordinar la Xarxa Valenciana d'Universitats Públiques Saludables, responsabilitat que ha rebut de mans de la vicerectora de la Universitat de València, María Vicenta Mestre, que exercia el càrrec fins avui.

05/06/2017
El Consell i la Universitat d'Alacant creen la primera càtedra de Responsabilitat Social a la Comunitat Valenciana

El conseller de Transparència, Participació, Responsabilitat Social i Cooperació, Manuel Alcaraz, ha destacat que “ens interessa tenir coneixement en les universitats per a aprofundir en tots els aspectes de la responsabilitat social”.

02/06/2017
Comunicat del ple de Crue-I+D+i que ha tingut lloc a la Universitat d'Alacant

La comissió sectorial Crue-I+D+i va reunir a la Universitat d’Alacant, divendres 2 de juny, més de 50 vicerectors responsables de la investigació i la transferència en les universitats sota la presidència del rector de la Universitat de Còrdova, José Carlos Gómez Villamandos.

02/06/2017
El nou equip directiu de l'Escola Politècnica Superior de la UA pren possessió amb la mirada posada en el futur

El nou equip directiu de l’Escola Politècnica Superior de la Universitat d’Alacant ha pres possessió dels càrrecs aquest divendres a la sala multimèdia de l’edifici de Rectorat en un acte presidit pel rector, Manuel Palomar, i la secretària general, Esther Algarra...

30/05/2017
Tribut al poeta alcoià Joan Valls

Poesia i pintura unides en forma de tribut al poeta alcoià Joan Valls, una mostra en la que han participat diferents artistes, i que avui s'ha inaugurat a Alcoi.

30/05/2017
El rector destaca la importància de estudiar nous models socials, econòmics i educatius des del rigor universitari

Manuel Palomar ha inaugurat aquest dimarts, amb el conseller d’Economia Sostenible, Sector Productius i Comerç, la jornada «Cap a un nou model educatiu, econòmic i sostenible: monedes complementàries i els seus beneficis» a la sala d’actes Germà Bernàcer.

30/05/2017
Cotxes elèctrics no tripulats i sistemes de pagament per mòbil en els autobusos, temes de debat en la jornada "La mobilitat en un clic"

La II Jornada de Mobilitat Intel·ligent, sota el lema «La mobilitat en un clic», reuneix professionals del sector, autoritats institucionals i empreses capdavanteres en noves tecnologies aplicades entorn del debat del futur de la mobilitat a la sala d'actes de l'Escola Politècnica Superior de la Universitat d'Alacant aquest dimarts.

Página de inicio

Oficina del Rector


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3866 / 9372

Fax: (+34) 96 590 9464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel. 96 590 3400 - Fax 96 590 3464