Saltar apartados

Oficina del Rector

                       

NOTÍCIES I ESDEVENIMENTS

24/03/2017
El rector rep la graduada número 100.000 de la Universitat d'Alacant

A la trobada també han estat presents la vicerectora d’Estudiants, Núria Grané i el vicerector de Relacions Internacionals, Juan Llopis, a més de la responsable del programa Alumni de la UA, Rosa Amorós i Montse Escrivá, subdirectora de Títols i Beques del Servei d’Alumnat.

23/03/2017
El Consell Social reivindica la funció social de la Universitat d'Alacant

El Consell Social de la Universitat d’Alacant, que presideix Francisco Gómez, va lliurar la nit de dijous els seus primers premis, uns guardons que “reflecteixen la voluntat decidida de fer partícip a la societat de les activitats i les potencialitats que té la Universitat d’Alacant en l’actiu principal d’aquesta que és el coneixement...

23/03/2017
La UA completa les seues instal·lacions amb set nous laboratoris docents al nivell de les millors universitats espanyoles i europees

Des d'aquest matí, la Universitat d'Alacant compta amb set nous laboratoris per a enfortir la qualitat docent i la part pràctica de les matèries impartides en els diferents graus de la seua extensa oferta acadèmica.

23/03/2017
El Consell de Govern aprova el nomenament de Margo Glantz com a doctora honoris causa per la Universitat d'Alacant

Amb una relació estreta amb l’àrea de literatura hispanoamericana i el Centre d’Estudis Iberoamericà Mario Benedetti que es remunta a l’any 2001, la candidatura de Glantz té l’aval que li dóna ser una de les màximes figures de la cultura mexicana.

23/03/2017
Avui ha començat el XII Congrés Nacional d'Estudiants de Dret

Ha començat el XII Congrés Nacional d'Estudiants de Dret, en el Saló de Graus de la Facultat de Dret de la Universitat d'Alacant. La inauguració ha sigut duta a terme per l'ex-conseller de Justícia Luis Santamaría.

22/03/2017
Visita a dos centres d'ensenyament secundari de Villena

Una desitjada trobada amb alumnes i professorat de l'IES Antonio Navarro Santafé i el Col·legi Salesiano María Auxiliadora, tots dos de Villena.

21/03/2017
Visita als alumnes de segon de Batxillerat del Col·legi Pureza de María, Ontinyent.

Hem visitat als alumnes de segon de Batxillerat del Col·legi Pureza de María, a Ontinyent. Els hem explicat el que poden encontrarn a la Universitat d'Alacant i la importància de les habilitats per al seu futur amb una bona formació.

20/03/2017
Nomenaments de Sonia Gutiérrez i Gabriela Guillena

Dos nous nomenaments, el de Sonia Gutiérrez, directora de l'Institut Universitari d'Investigació en Arqueologia i Patrimoni Històric i el de Gabriela Guillena Townley, des d'avui directora del departament de Química Orgànica. Molta sort a les dues.

17/03/2017
La Universitat d'Alacant celebra per primera vegada a Elda el seu Consell de Direcció

Amb la intenció de conèixer el teixit social dels municipis que tenen seu universitària, l'equip de Govern de la Universitat d'Alacant s'ha desplaçat a Elda per a conèixer les sensibilitats dels agents locals municipis i estudiar possibles línies de treball conjunt.

17/03/2017
El Dia de la Sociologia a la Universitat d'Alacant posa el cartell de complet

Amb la conferència sobre el procés d’adaptació de les filles i els fills d’immigrants residents a Espanya i els Estats Units a càrrec d’Alejandro Portes, catedràtic emèrit de la Universitat de Princeton i de la Universitat de Miami, el Dia de la Sociologia a la Universitat d’Alacant ha posat el cartell de complet.

14/03/2017
La Universitat d'Alacant, Aigües Municipalitzades d'Alacant i APSA creen la Càtedra Aigües d'Alacant d'Inclusió Social

Es tracta, tal com ha indicat el rector, Manuel Palomar, d’«una càtedra innovadora que té com a objectiu convertir-se en un nucli de reflexió, debat i recerca en el camp de la inclusió social».

14/03/2017
La Universitat d'Alacant lamenta la mort de Bernat Capó i s'uneix al dolor de la família i els amics

La pèrdua d’aquest benisser universal i figura cabdal per a la recuperació de la llengua i la cultura valencianes en la darrera meitat del segle XX és un colp dur, però la seua feina i compromís incansable és un llegat que restarà per sempre...

13/03/2017
La Universitat d'Alacant nomena María Ángeles Alonso coordinadora de la Seu de Villena

La professora de la Universitat d’Alacant, María Ángeles Alonso Vargas, és des d’aquest dilluns la nova coordinadora de la Seu Universitària de Villena, en substitució d’Antonio Martínez Puche.

10/03/2017
La Casa del Metge de Benilloba se estrena como Aula de la Universidad de Alicante

La Casa del Metge, reformada recentment, és des d’aquest divendres la nova seu de l’Aula Universitària de Benilloba. L’acte d’inauguració ha congregat al municipi del Comtat el rector de la Universitat d’Alacant, Manuel Palomar...

09/03/2017
Banc Santander reforça el seu compromís amb la Universitat d'Alacant

El vicepresident de Santander Espanya i director General de Comunicació, Màrqueting Corporatiu i Estudis de Banc Santander, Juan Manuel Cendoya i el rector de la Universitat d'Alacant, Manuel Palomar, han renovat aquest matí en el campus de Sant Vicent l'acord de col·laboració que ambdues entitats mantenen des de fa 20 anys a través de Santander Universitats.

06/03/2017
El Reial Fòrum d'Alta Direcció reconeix la gestió de Manuel Palomar al capdavant de la Universitat d'Alacant

En un solemne acte a la sala principal del Palau del Duc de Pastrana, el Reial Fòrum d'Alta Direcció ha lliurat aquest dilluns un dels seus guardons més distingits. El rector de la Universitat d'Alacant, Manuel Palomar, ha rebut el Màster d'Or Estatutari per la seua «reconeguda gestió d'excel·lència al capdavant de la Universitat d'Alacant...

02/03/2017
La Universitat d'Alacant distingeix Bernat Capó amb el Llorer d'Or en un emotiu acte a la seu de la Marina, a Benissa

La seu universitària de la Marina, a Benissa, ha sigut l’escenari escollit per lliurar un dels màxims guardons de la Universitat d’Alacant al periodista i escriptor benisser Bernat Capó. Una distinció reservada a persones o entitats de prestigi internacional...

28/02/2017
Constitució del Consell General de la Fundació CICAL.

La Universitat d'Alacant, al costat de la resta d'universitats públiques valencianes, avui, en la constitució de Consell General de la Fundació CICAL (Centre d'Investigació de Coneixements per l'Administració Local).

27/02/2017
En les VIII Jornades de Formació Professional CIPFP Canastell

Què uneix a la Universitat d'Alacant amb l'IES Canastell de Sant Vicent del Raspeig? L'aposta per la formació de qualitat, l'objectiu de la inserció laboral, que molts dels seus alumnes es formen també en la UA i el conveni que acabem de signar durant la celebració de les seues VIII Jornades de Formació Professional.

Página de inicio

Oficina del Rector


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3866 / 9372

Fax: (+34) 96 590 9464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel. 96 590 3400 - Fax 96 590 3464