Saltar apartados

Oficina del Rector

 FELICITACIÓ NADALENCA DEL RECTOR

                       

NOTÍCIES I ESDEVENIMENTS

13/12/2017
La Universitat crea una nova EBT centrada en el transport autònom de materials, mercaderies i persones

Aquest dimecres s’ha constituït davant notari la tretzena empresa de base tecnològica (EBT) participada per la Universitat d’Alacant a través de la Fundació Parc Científic d’Alacant i promoguda per l’investigador Tomás Martínez Marín del Departament de Física, Enginyeria de Sistemes i Teoria del Senyal.

12/12/2017
Lola Mollà rep el XVI Premi Maisonnave de la Universitat d'Alacant

La sala d'actes de la Seu de la Universitat d'Alacant al carrer de Sant Feran, 40, va ser l'escenari de l'acte de lliurament del XVI Premi Maisonnave, que en aquesta ocasió va recaure en la figura de Lola Mollà, professora, exdirectora de l'institut Jordi Juan d'Alacant i exdiputada a les Corts Valencianes pel Partit Socialista.

12/12/2017
La Universitat d'Alacant, present en la celebració del 40 aniversari de Marbre d'Alacant

Marbre d'Alacant, Associació de la Comunitat Valenciana, celebra el seu 40 aniversari, i la Universitat d'Alacant assisteix a la seua celebració, en la qual ha estat guardonada amb el premi "institucional".

05/12/2017
Estudis sobre el paper actiu del client turístic copen els primers premis de la Càtedra d'Estudis Turístics de la Universitat d'Alacant

L'acte ha estat presidit pel rector, Manuel Palomar i ha comptat, entre altres personalitats, amb la directora General de Turisme de la Generalitat Valenciana, Raquel Huete, l'alcalde de Benidorm, Antonio Pérez i la Secretària General d'HOSBEC, Nuria Montes.

04/12/2017
Profundament emocionada, Sol Picó rep la màxima distinció de la Universitat d'Alacant

L’acte ha tingut lloc, per primera vegada, al Teatre Principal d’Alacant, en una de les sales més íntimes d’aquest, la sala Núria Espert. Una sala carregada de simbolisme, igual que el Llorer d’Or amb el qual la institució acadèmica alacantina reconeix persones o institucions d’excel·lent prestigi nacional o internacional en el camp de les ciències, de les lletres, de la investigació científica, de la docència, de la creació artística, de l’esport i de la solidaritat.

04/12/2017
Noves preses de possessió a la Universitat d'Alacant

Esther Algarra ha pres possessió com a catedràtica en Dret Civil, José Luis Casa, com a director del CIBIO i Agustín Bueno, com a director del departament de Química Inorgànica.

04/12/2017
Subscrit el conveni que dóna llum verda al campus d'Alcoi de la Universitat d'Alacant

La Universitat d’Alacant i l’Ajuntament d’Alcoi han formalitzat aquest matí el conveni que permetrà la implantació d’una unitat docent de la titulació de grau en Mestre en Educació Infantil. La signatura protocol·lària ha tingut lloc al despatx rectoral, fins al qual s’han desplaçat l’alcalde i el regidor de Cultura de l’Ajuntament d’Alcoi, Antonio Francés i Manuel Gomicia, respectivament.

01/12/2017
La Universitat d'Alacant i Geòrgia estrenyen llaços

La Biblioteca de la Universitat d’Alacant ha rebut aquest divendres un lot de més de cinquanta títols en llengua georgiana sobre diferents temes que han servit per a enriquir notablement el fons bibliogràfic i augmentar l’oferta de llibres en llengües estrangeres.

01/12/2017
El rector vas assisteix a la lectura pública de la Constitució

Com cada any, la Seu d'Alacant acull una lectura completa de la Constitució, oberta a tota la societat, a la qual no falta l'equip de Direcció de la Universitat d'Alacant.

30/11/2017
Celebrant el primer aniversari d'Alacant Plaza

Alacant Plaza compleix un any de periodisme de proximitat i compromès a Alacant i ho celebra amb un excel·lent conferenciant, José Carlos Díez.

30/11/2017
La Universitat d'Alacant i Luvoratory s'alien per a optimitzar la tecnologia ultraviolada bactericida

El rector de la Universitat d’Alacant, Manuel Palomar i Juan Ignacio Francés, per part d’UVC-Black Tab Company, han subscrit aquest dijous un conveni de col·laboració entre la institució d’ensenyament superior i l’empresa tecnològica per a la realització d’activitats de divulgació, formació i investigació.

30/11/2017
La Fundació Manuel Peláez renova un any més el seu patrocini a l'Orquestra Filharmònica de la UA

El compromís de patrocini de la Fundació Manuel Peláez amb l’Orquestra Filharmònica de la Universitat d’Alacant (OFUA) es renova un any més, amb l’objectiu de sufragar les ajudes musicals corresponents a les tres trobades anuals de l’OFUA (Cicle de Concerts de Nadal, Primavera i Estiu, uns cicles que inclouen concerts solidaris).

29/11/2017
El Lucentum i la Universitat d'Alacant refermen el seu compromís de col·laboració

Manuel Palomar, rector de la UA, i Antonio Gallego, en representació de la Fundació Lucentum Bàsquet d’Alacant, han signat aquest matí un conveni de col·laboració que amplia la vinculació de la Fundació amb la Universitat d’Alacant i que afegeix, a més del segon equip masculí, també el primer equip femení.

29/11/2017
El Consell de Govern de la UA aprova set nous títols propis

La reunió ordinària del Consell de Govern de la Universitat d’Alacant del mes de novembre, que s’ha celebrat aquest matí presidida pel rector, Manuel Palomar, ha servit, entre altres punts, perquè l’ens done el vistiplau a set nous títols propis que la institució començarà a oferir a partir del pròxim mes de febrer.

27/11/2017
Els cinc rectors de les universitats públiques valencianes han reivindicat avui el paper de la universitat pública en la societat valenciana

Un debat sobre el passat, present i futur de les universitats públiques valencianes en el qual han participat els cinc rectors de les universitats públiques valencianes en la Reial Societat Econòmica d'Amics del Pais de València.

27/11/2017
Les universitats públiques valencianes renoven l'acord amb la "GVA Oberta" en matèria de cooperació

La Universitat d'Alacant, promourà l'Agenda 2030 i els objectius de desenvolupament sostenible a través de diferents iniciatives.

24/11/2017
La Universitat d'Alacant renova el seu compromís contra la violència de gènere

Avui hem celebrat els actes institucionals del 25-N amb un minut de silenci, el lliurament dels premis dels tuits i apps "contra la violència de gènere", i el visionat de l'espot de la campanya N1+.

23/11/2017
L'homenatge a Josep Bevià desborda la Seu de la Universitat

L’acte anual de l’Arxiu de la Democràcia de la Universitat d’Alacant es va convertir anit en un emotiu homenatge a un dels seus principals impulsors i primer president, Josep Bevià. La sala noble de la Seu d’Alacant, va quedar ràpidament sobrepassada per la gran afluència de públic que no va voler faltar al tribut que anit es retia a un mestre amb majúscules...

22/11/2017
La Universitat d'Alacant i Carmencita posen en marxa la Càtedra d'Estudis del Sabor Gastronòmic

Les espècies de Carmencita amaneixen des d'avui la nova càtedra de la Universitat d'Alacant que ha vist la llum aquest mateix matí en el despatx rectoral després de la signatura del conveni entre el rector, Manuel Palomar i Jesús Navarro, conseller delegat de l'empresa que elabora els productes de la coneguda marca de Novelda.

21/11/2017
Hawkers és un exemple del talent que naix de les aules de la Universitat d'Alacant i es converteix en realitat en la societat

Avui hem explorat amb els creadors de "Hawkers" les possibilitats de col·laboració en innovació i talent per a posar-ho al servei de la formació.

21/11/2017
Els socis de la Xarxa Cyted Iberincu es donen cita aquests dies en el Parc Científic d'Alacant en la seua III Trobada de Treball

Els socis de la Xarxa Cyted Iberincu es donen cita aquests dies en el Parc Científic d'Alacant en la seua III Trobada de Treball. Grans projectes d'aquesta comunitat col·laborativa per a fomentar la creació d'empreses de base tecnològica.

21/11/2017
El congrés de la Confederació Espanyola de Directius (CEDE) reconeix el treball de l'investigador de la UA Francis Mojica

El congrés de la Confederació Espanyola de Directius (CEDE) ha reconegut el treball de l'investigador de la Universitat d'Alacant, Francis Mojica, amb el premi a la Investigació. 

17/11/2017
Inauguració de l'exposició "Hi ha eixida" contra la violència de gènere

La Subdelegació del Govern ha inaugurat avui l'exposició "Hi ha eixida", contra la violència de gènere, en l'estació de tren d'Alacant.

17/11/2017
Les universitats d'Alacant i la xilena de Talca acorden col·laborar en la formació de doctors

L'acord, que està pendent de prendre forma, es basarà en la fórmula de la cotutela del doctorat i de mobilitat dels doctorands entre ambdues universitats.

17/11/2017
La investigadora Laura Pastor rep el XXV premi a la millor tesi doctoral en el camp de la Química "Sant Albert Magne"

L’acte de lliurament, que ha tingut lloc avui a la Facultat de Ciències durant la commemoració del Dia de la Química i Sant Albert Magne 2017, ha comptat amb la presència del rector de la UA, Manuel Palomar, i el president i la secretària de la Secció Territorial d’Alacant de la RSEQ, Vicente Montiel i Juana Jordá, respectivament.

16/11/2017
Acompanyant a Raúl Zurita en una recepció a l'Ajuntament de Petrer

Acompanyant a Raúl Zurita en una recepció a l'Ajuntament de Petrer, amb motiu de la celebració del IV Congrés Internacional “Miguel Hernández”.

16/11/2017
Celebració del Dia Mundial de la Filosofia

La Universitat d'Alacant s'ha convertit avui en un Àgora per a celebrar el Dia Mundial de la Filosofia.

Página de inicio

Oficina del Rector


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3866 / 9372

Fax: (+34) 96 590 9464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel. 96 590 3400 - Fax 96 590 3464