Saltar apartados

Oficina del Rector

 

  

NOTÍCIES I ACTIVITATS

18/09/2020
El Centre d'Intel·ligència Digital CENID d'Alacant ja és una realitat

L'aliança entre la Universitat d'Alacant, la Universitat Miguel Hernández i la Diputació d'Alacant per a impulsar la transformació digital de la província arranca amb 8 projectes que impulsen els processos d'innovació del teixit socioeconòmic.

18/09/2020
La Universitat d'Alacant i Dénia renoven el conveni del Centre de Gastronomia del Mediterrani

El rector de la Universitat d’Alacant, Manuel Palomar i l’alcalde de Dénia, Vicent Grimalt, han signat aquest divendres la renovació i actualització del conveni entre l’Ajuntament de Dénia i la UA per al finançament i el desenvolupament del Centre de Gastronomia del Mediterrani UA-Dénia.

17/09/2020
Constitució del Claustre Universitari

Per fi avui s'ha constituït el Claustre Universitari de la Universitat d'Alacant, on s'han triat als representants del Claustre en el Consell de Govern i en les diferents comissions.

14/09/2020
La Universitat d'Alacant elaborarà el primer Pla Municipal de Joventut de l'Ajuntament d'Alacant

La regidora de Joventut de l'Ajuntament d'Alacant, María Conejero i el rector de la Universitat d'Alacant, Manuel Palomar, han signat aquest matí un conveni de col·laboració per a la realització de l'estudi previ sobre el qual s'assentarà el Pla Estratègic que orient les polítiques destinades a la població juvenil de la ciutat d'Alacant.

14/09/2020
La UA ret homenatge a Mario Benedetti en el Centenari del seu naixement

Hui 14 de setembre es compleixen 100 anys del naixement de l'escriptor, poeta, narrador, dramaturg i assagista Mario Benedetti, en Paso de los Toros (l'Uruguai). Amb aquest motiu, la Universitat d'Alacant, a través del seu Centre d'Estudis Literaris Iberoamericans Mario Benedetti, li ha retut homenatge amb un acte institucional al Campus universitari de Sant Vicent del Raspeig, institució amb la qual va mantenir un estret vincle des de 1990 fins a la seua defunció en 2009.

11/09/2020
26 Gala de Noves Idees Empresarials de FUNDEUN

Gala de lliurament dels Premis Noves Idees Empresarials de FUNDEUN, en la seua 26ª edició. Guardons que reconeixen l'esforç i tenacitat d'emprenedors que han aplicat el coneixement adquirit en la Universitat d'Alacant.

10/09/2020
Manuel Palomar destaca la importància del coneixement i la investigació de la Universitat d'Alacant en el Congrés d'Inundacions a Oriola

El rector de la Universitat d’Alacant, Manuel Palomar, ha destacat, durant la inauguració del Congrés Nacional d’Inundacions a Oriola, la importància de l’aportació del coneixement i investigació universitàries per a fer front a les catàstrofes de la natura com les inundacions.

08/09/2020
La Universitat d'Alacant s'alia amb l'Sporting Horneo Alicante per a fomentar l'handbol

El rector de la Universitat d'Alacant, Manuel Palomar, i José Sánchez Pérez, president Club BM Sporting Horneo Alacant, han signat aquest matí al despatx rectoral un conveni de col·laboració entre totes dues institucions que abasta la cessió de jugadors del club handbolístic als equips de la UA per a competicions universitàries, a més d'establir una col·laboració estable...

07/09/2020
Acord entre les Universitats d'Alacant i Miguel Hernández i la Diptuación Provincial d'Alacant

La Universitat d'Alacant, la Universitat Miguel Hernández i la Diputació Provincial d'Alacant uneixen forces per a impulsar els processos d'innovació i transferència de coneixements i tecnologia en l'àmbit de la Intel·ligència Digital.

04/09/2020
La Universitat d'Alacant i la Generalitat s'alien per a estudiar l'ús de les tecnologies com a motor d'inclusió social

El rector de la Universitat d'Alacant, Manuel Palomar, i la consellera d'Innovació, Universitats, Ciència i Societat Digital, Carolina Pascual, han signat aquest matí el conveni per a la creació de la Càtedra de Bretxa Digital Generacional en el marc de la xarxa de càtedres de bretxa digital impulsades des de la Generalitat entre les universitats públiques valencianes.

02/09/2020
Reunions per a coordinar l'inici del curs en la Universitat d'Alacant

Reunió per a coordinar l'inici del curs en la Universitat d'Alacant, amb els degans de les facultats, el director de l'Escola Superior Politècnica i el vicerector de Campus i Tecnologia.

01/09/2020
Reunió entre les universitats i la Conselleria per a coordinar l'inici del nou curs

Reunió entre les universitats i la Conselleria per a coordinar l'inici del nou curs d'acord amb les recomanacions del Ministeri d'Universitats.

21/08/2020
Fundació Lucentum i Universitat d'Alacant porten el filial de Lliga EBA a La Nucia

La Fundació Lucentum Bàsquet Alacant (FLBA) i l'Ajuntament de La Nucia van formalitzar la setmana passada un acord entre entitats amb la finalitat de desenvolupar un projecte esportiu que portarà l'equip filial del HLA Alacant a disputar els seus partits com a local en el municipi de la Marina Baixa. 

30/07/2020
La Universitat d'Alacant estén la xarxa wifi a la Vila Universitària

El rector de la Universitat d’Alacant, Manuel Palomar, i el gerent de la Vila Universitària, Eduardo de Temple, van signar ahir un conveni que permet ampliar la cobertura de la xarxa Eduroam al complex residencial annex a la institució acadèmica.

El projecte permetrà que qualsevol persona amb accés a la wifi de la UA que residisca a la Vila Universitària tinga accés a la xarxa wifi universitària en el seu lloc de residència.

30/07/2020
La Universitat d'Alacant posa en el mercat una nova tecnologia per a combatre virus, bacteris, patògens i insectes a través de la intel·ligència artificial

El projecte Ozonotècnia desenvolupat per la Unitat Científica d'Innovació Empresarial de la Universitat d'Alacant (UCIE Ars Innovatio) s'ha convertit avui en una nova empresa de base tecnològica (EBT) de la Universitat d'Alacant amb el nom d'INNO3 TECNOLOGÍAS SOSTENIBLES, SL l'objecte de la qual és posar en el mercat la tecnologia desenvolupada pel grup d’investigadors/es de l'UCIE Ars Innovatio.

28/07/2020
Docència dual, més mesures de seguretat i un protocol comú d'actuació contra el covid marcaran el nou curs acadèmic a la Universitat d'Alacant

El rector de la Universitat d’Alacant, Manuel Palomar, ha informat aquest matí el Consell de Govern sobre els diferents aspectes en què la institució està treballant per a adequar-se amb agilitat als possibles escenaris que puguen plantejar-se a l’inici del pròxim curs acadèmic.

27/07/2020
Presentació en la Diputació, del llibre "El Agua en la provincia de Alicante"

Avui s'ha presentat en la Diputació Provincial d'Alacant el llibre "El agua en la provincia de Aicante", un magnífic treball d'investigació que analitza un recurs tan bàsic per a Alacant com és l'aigua, realitzat pels professors Joaquín Melgarejo i Miguel Fernández Mejuto.

21/07/2020
En Fòrum Informació, La Universitat en l'era del covid19, al costat del rector de la UMH

Al costat del rector de la UMH, hem explicat com hem reaccionat i com ens preparem per al pròxim curs. Amb molta faena i eines per a estar preparats davant qualsevol contingència i amb la presencialitat inherent a les nostres universitats com a objectiu, però amb un sistema dual que ens permeta respondre de manera àgil i segura.

Pàgina d'inici

Oficina del Rector


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3866 / 9372

Fax: (+34) 96 590 9464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464