Saltar apartados

Oficina del Rector

                       

NOTÍCIES I ESDEVENIMENTS

25/07/2017
El Consell de Govern de la UA aprova instaurar el grau en Màrqueting el curs 2018-2019

El Consell de Govern de la Universitat d'Alacant, en la seua reunió ordinària del mes de juliol que ha tingut lloc aquest dimarts 25 de juliol de 2017, ha aprovat per unanimitat la proposta de Memòria de títol grau en Màrqueting de la Facultat de Ciències Econòmiques i Empresarials que es podria començar a impartir el curs 2018-2019.

24/07/2017
Presa de possessió de la nova degana de la Facultat de Ciències Econòmiques i Empreseariales

Avui guanyem una nova degana en la Facultat de Ciències Econòmiques i Empresarials, Natalia Papí, i un ambaixador en la Virginia Tech, Juan Luis Nicolau. Molta sort als dos.

21/07/2017
Visita de l'alcalde de Xàtiva

L'alcalde de Xàtiva, Roger Cerdà, ha visitat la Universitat d'Alacant per a posar en marxa el conveni d'activitats culturals i conèixer el campus i les nostres instal·lacions.

14/07/2017
Diàlegs d'Estiu, amb el President de la Generalitat, Ximo Puig

La Seu Univeristaria d'Alacant ha sigut amfitriona dels "Diàlegs d'Estiu" amb el President de la Generalitat, Ximo Puig.

12/07/2017
La Universitat d'Alacant i la Fundació "L'Alcúdia" reafirmen la seua col·laboració

La Universitat d’Alacant i la Fundació Universitària “L’Alcúdia” d’Investigació Arqueològica han signat un conveni de col·laboració que permetrà a la institució acadèmica continuar la col·laboració amb la Fundació, finançant l’activitat docent, investigadora i cultural d’aquesta, que en aquest any arriba a la quantitat de 317.000 euros.

11/07/2017
Signatura de conveni amb l'Agència Valenciana del Turisme

S'ha signat un conveni de col·laboració entre les universitats públiques valencianes i l'Agència Valenciana del Turisme, a través del seu Secretari Autonòmic, Francesc Colomer.

11/07/2017
Signatura de conveni amb la nova Corporació Valenciana de Mitjans de Comunicació

Els cinc rectors de les Universitats Públiques Valencianes han signat un conveni marc de col·laboració amb la nova Corporació Valenciana de Mitjans de Comunicació.

07/07/2017
El rector felicita les Aules Culturals de la UA pel seu treball anual

Concretament, Palomar ha mantingut una trobada amb l'Aula de Teatre (que integra tres àrees: Teatre Clàssic, dirigida per Iván Jiménez; Teatre Contemporani, sota la direcció de Toni Ferri, i el grup de teatre de la UPUA, dirigit per Pascual Carbonell; l'Aula de Dansa, amb Inmaculada Manresa com a directora, i la Coral Universitària sota la batuta de Shlomo Rodríguez.

06/07/2017
Un conveni entre la UA i el Sabadell permetrà als estudiants accedir a crèdits per a finançar els seus estudis

El rector de la Universitat d’Alacant, Manuel Palomar, i el director territorial del Banc de Sabadell, Jaime Matas, han rubricat aquest dijous un acord entre les dues entitats que permetrà als estudiants accedir a crèdits per a finançar els estudis en la institució alacantina.

03/07/2017
La Universitat d'Alacant i les Conselleries d'Hisenda i Economia Sostenible posen en marxa una càtedra per a analitzar la transformació de l'actual model econòmic valencià

La Universitat d’Alacant i les Conselleries d’Hisenda i Model Econòmic i Economia Sostenible, Sectors Productius i Comerç, han posat en marxa aquest dilluns la càtedra “Transformació del model econòmic” a través de la firma del conveni entre les dues entitats al despatx rectoral de la Universitat.

03/07/2017
La Universitat d'Alacant, Ribera Salut i l'Associació d'Infermeria Comunitària posen en marxa una càtedra d'Infermeria Familiar i Comunitària

L’acord entre les tres parts implicades ha sigut rubricat al despatx rectoral pel rector de la Universitat, Manuel Palomar, per José David Zafrilla, per Ribera Salut i per José Ramón Martínez, de l’Associació d’Infermeria Comunitària.

Página de inicio

Oficina del Rector


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3866 / 9372

Fax: (+34) 96 590 9464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel. 96 590 3400 - Fax 96 590 3464