Saltar apartados

Oficina del Rector

                       

NOTÍCIES I ESDEVENIMENTS

10/10/2017
Tres preses de possessió en la Universitat d'Alacant

Avui, tres preses de possessió en la Universitat d'Alacant, Roque Bru com a director del departament d'Agroquímica i Bioquímica, Javier Franco com a director del departament Traducció i Interpretació i Jordi Antolí com a Coordinador Acadèmic del Programa de Formació del Professorat de l'HISSE.

05/10/2017
La UA representa a les Universitats en l'Agència Valenciana de la Innovació

L’Agència Valenciana de la Innovació (AVI) ha començat avui la seua tasca amb la constitució del Consell Rector en la seu institucional d’aquesta, a Alacant, i amb l’objectiu que l’organisme comence a funcionar el desembre vinent.

05/10/2017
Presentació del Fòrum Proa en defensa dels interessos de la província d'Alacant

Aquest matí, en la presentació del Fòrum Proa en defensa dels interessos de la província d'Alacant i en la constitució del Consell de Direcció de l'Agència Valenciana d'Innovació, al costat del Molt Honorable President de la Generalitat, Ximo Puig, i en el qual la Universitat d'Alacant està present en representació de les set universitats valencianes.

04/10/2017
Presentació del llibre "La Guàrdia Civil a Alacant"

Presentació del llibre "La Guàrdia Civil a Alacant. Imatges de les cases caserna", del coronel cap de la Comandància de la Guàrdia Civil d'Alacant.

03/10/2017
Trobada "El Corredor del Mediterrani: Una realitat inajornable"

Contundent missatge de la societat civil en favor del Corredor Mediterrani, en un multitudinari acte celebrat aquest dimarts a Madrid. Una aposta per l'economia i el coneixement que beneficia a tots.

29/09/2017
La Universitat i el Port s'alien per a crear línies d'investigació conjunta a través del Parc Científic

El rector de la Universitat d'Alacant, Manuel Palomar, la vicepresidenta de la Fundació Parc Científic d'Alacant (FPCA), Amparo Navarro, i el president de l'Autoritat Portuària d'Alacant, Juan Antonio Gisbert, han subscrit aquest divendres un conveni entre les tres parts per al desenvolupament i ús de l'estació mixta UAPORT.

28/09/2017
La Universitat reconeix la tasca del Consell d'Alumnes en els seus trenta anys de vida

La Universitat d'Alacant ha commemorat aquest dijous amb magnificència el trentè aniversari del Consell d'Estudiants en un acte que es va celebrar a la sala Club del Museu de la Universitat i en el qual han participat més de 400 persones.

28/09/2017
El Consell de Govern de la Universitat d'Alacant dóna el vistiplau als plans d'estudis de Medicina

La reunió ordinària del Consell de Govern de la Universitat d'Alacant del mes de setembre ha donat el vistiplau a l'aprovació de la Memòria del títol de grau en Medicina. Una proposta que s'ha aprovat per unanimitat en el si de l'òrgan de govern després de l'exposició del vicerector d'Estudis, Enrique Herrero...

27/09/2017
La Universitat d'Alacant presenta als seus esportistes federats

La Universitat d'Alacant ha presentat aquest matí als seus esportistes federats que representaran a la institució en les competicions regionals i nacionals d'aquesta temporada 2017/2018, amb un multitudinari acte que ha reunit a uns 150 esportistes, del total de 300 federats enguany, a més d'entrenadors, patrocinadors i personal de la comunitat universitària.

Página de inicio

Oficina del Rector


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3866 / 9372

Fax: (+34) 96 590 9464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel. 96 590 3400 - Fax 96 590 3464