Saltar apartados

Oficina del Rector

 

NOTÍCIES I ACTIVITATS

20/09/2019
La Universitat d'Alacant i la Pontifícia de Sant Francisco Xavier de Chuquisaca (Bolívia) signen un acord de col·laboració

Manuel Palomar, rector de la Universitat d'Alacant, i Sergio Milton Padilla Cortez, rector de la Universitat Major, Real i Pontifícia de Sant Francisco Xavier de Chuquisaca (Bolívia), han signat aquest matí un acord de col·laboració internacional entre ambdues institucions acadèmiques.

19/09/2019
El rector lamenta "una dècada perduda" per les retallades amb un pressupost actual similar al de 2009

El Solemne Acte d’Obertura del Curs Acadèmic 2019-2010 en la Universitat d’Alacant ha estat marcat per la concessió de les distincions de la institució a l’exseleccionador espanyol de futbol Vicente del Bosque i a l’expresident del Consell Social Francisco Gómez.

18/09/2019
La Universitat d'Alacant mostra el seu potencial en el camp de la recerca mèdica amb Francis Mojica

El Consell Social de la Universitat d'Alacant ha celebrat aquest dimecres la seua segona cita de Trobades Calmes-Consell Social que, en aquesta ocasió s'ha centrat en el camp de la recerca mèdica.

17/09/2019
La Universitat d'Alacant inaugura la Seu Universitària de Calp

La Seu Universitària de Calp s’ha presentat en societat en un acte celebrat aquest dimarts a la Casa Nova, presidit pel rector de la Universitat d’Alacant, Manuel Palomar, l’alcaldessa de Calp, Ana Sala, la regidora d’Educació, Rebeca Merchán, i el director de la nova seu universitària, Josep Ivars.

12/09/2019
El rector destaca la importància de la formació i la tecnologia en el futur de la mobilitat intel·ligent

La Universitat d’Alacant acull al llarg del dia d’avui la jornada Desafiaments i Reptes de la Mobilitat Urbana Intel·ligent que organitza la Càtedra Vectalia de Mobilitat i la UTE Ora Grua Alacant...

10/09/2019
La Universitat d'Alacant i el Col·legi Oficial de Graduats Socials formalitzen la seua relació

Els més de mil col·legiats i els estudiants de la Universitat d'Alacant seran els principals beneficiats de l'acord que aquest dimarts han rubricat el rector de la UA, Manuel Palomar i la presidenta del Col·legi Oficial de Graduats Socials d'Alacant, María Antonia Oliva, en virtut del com s'estableix un conveni marque de col·laboració entre ambdues entitats.

04/09/2019
La consellera Carolina Pascual visita el Parc Científic d'Alacant

El nou curs comença amb la consellera d'Innovació, Universitats, Ciència i Societat Digital, Carolina Pascual, visitant les instal•lacions del Parc Científic d'Alacant en la Universitat d'Alacant on ha conegut els diferents projectes que es desenvolupen al Parc Tecnològic

30/07/2019
La Universitat d'Alacant mantindrà el nom de Baena Tocón en el seu repositori

El rector de la Universitat d’Alacant, Manuel Palomar, ha informat aquest matí el Consell de Govern de l’anul·lació del recurs de Gerència del 12 de juny de 2019 sobre la mesura tècnica acordada de desindexació del nom d’Antonio Luis Baena Tocón en l’article titulat «El caso Diego San José y el juez humorista», publicat al RUA, Repositori Institucional de la Universitat d’Alacant, obra del catedràtic de la UA Juan Antonio Ríos Carratalá.

29/07/2019
El rector rep al nou secretari autonòmic d'Universitats, Rafael Tavares

Abans de les vacances d'agost, hem pres contacte amb el nou secretari autonòmic d'Universitats, Rafael Tavares, en una reunió amb bona part de l'equip de direcció de la Universitat d'Alacant.

29/07/2019
El Parc Científic d'Alacant vincula tres empreses més al seu ecosistema

El president de la Fundació Parc Científic d'Alacant i rector de la Universitat d'Alacant (UA), Manuel Palomar, al costat de la vicerectora de recerca i transferència de coneixement, Amparo Navarro, han signat avui els contractes de vinculació amb tres noves companyies que s'han acostat al Parc Científic de la UA per a poder accedir als serveis de valor afegit que aquest ofereix a les empreses.

29/07/2019
La Fundació Aquae i la Universitat d'Alacant impulsen projectes alineats amb els ODS i la lluita contra el canvi climàtic

La Fundació Aquae, la fundació d’Hidraqua i la Universitat d’Alacant han signat aquest matí un acord marc «per a impulsar projectes i programes de col·laboració en l’àmbit de la formació i la investigació universitària, centrats en el desenvolupament sostenible i l’aigua».

01/08/2018
Visita del nou subdelegat de Defensa a Alacant, el Sr. Juan Bosco Montero

El rector ha rebut la visita del nou subdelegat de Defensa a Alacant, el Sr. Juan Bosco Montero, amb qui ha coincidit a mantenir l'excel·lent relació existent amb la Universitat d'Alacant.

Pàgina d'inici

Oficina del Rector


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3866 / 9372

Fax: (+34) 96 590 9464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464