Saltar apartados

Oficina del Rector

 

NOTÍCIES I ACTIVITATS

24/01/2020
El rector assisteix a les celebracions del 196è Aniversari de la Policia Nacional

Fem extensiva la nostra felicitació a tot el CNP a través del comissari principal d'Alacant, Alfonso Cid, per la magnífica exhibició de mitjans i l'acte d'imposició de condecoracions i merescuts reconeixements a la dedicació policial.

23/01/2020
La Universitat d'Alacant en FITUR

Avui, en FITUR hem presentat els nous projectes de turisme idiomàtic de la Universitat d'Alacant i hem signat sengles convenis amb l'Ajuntament d'Alacant i amb la Diputació Provincial d'Alacant per a participar en fires de turisme de diferents països amb l'objectiu de captar estudiants d'idiomes per a Alacant.

22/01/2020
Visita de la consellera d'Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Ecològica al Parc Científic d'Alacant

Continuem avançant a construir un entramat en el qual la ciència i el coneixement s'alineen amb les necessitats del nostre entorn. Hem mostrat el potencial del Parc Científic d'Alacant a Mireia Mollà, consellera d'Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Ecològica.

17/01/2020
La Universitat d'Alacant i el Club Adesavi s'alien per a fomentar la pràctica del triatló

El rector de la Universitat d’Alacant, Manuel Palomar, i el president del Club Esportiu Adesavi Sant Vicent, José Manuel Ferrándiz, han signat aquest divendres un conveni específic de col·laboració a fi de treballar institucionalment en el suport, promoció i foment de la pràctica esportiva del triatló en l’entorn de Sant Vicent del Raspeig i la Universitat d’Alacant.

15/01/2020
La Universitat d'Alacant suma dos nous Segells Internacionals de Qualitat i ja té aquest reconeixement en nou titulacions

El Vicerectorat de Qualitat i Innovació Educativa ha rebut la notificació de l’Agència Nacional d’Avaluació de la Qualitat i Acreditació (ANECA) que tant el màster en Enginyeria Informàtica com el màster en Enginyeria Química han obtingut el màxim reconeixement internacional, dins del Programa de Segells Internacionals a través dels segells EUROINF i EUR-ACE.

13/01/2020
La Càtedra d'Inclusió Social Aigües d'Alacant presenta la plataforma educativa e-apsa

El rector de la Universitat d’Alacant, Manuel Palomar, la directora de Desenvolupament Sostenible i Equitat d’Aigües d’Alacant, Amelia Navarro, la presidenta d’APSA, Nito Manero i la directora de la Càtedra d’Inclusió Social Aigües d’Alacant, Ana Rosser han presentat aquest matí els resultats aconseguits per la càtedra durant l’any passat entre els quals destaca la creació la plataforma educativa e-apsa.

13/01/2020
La UA i Hidraqua lliuren 3.140 euros a la Societat de Concerts d'Alacant recollits en el seu concert solidari 121 Aniversari Aguas de Alicante

El concert va tenir lloc el 23 d’octubre al Teatre Principal, amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Alacant i Aguas de Alicante, interpretat pel quartet de corda de l’Orquestra Filharmònica de la Universitat d’Alacant (OFUA), agrupació musical de la qual Hidraqua és patrocinador anual.

08/01/2020
Les 'Dones inventores' prenen la Facultat de Dret de la Universitat d'Alacant

La Universitat d’Alacant ha inaugurat aquest dimecres l’exposició «Artífexs del canvi: les dones en la innovació i la creativitat» a la Facultat de Dret de la mà del Magister Lucentinus i dels autors d’aquesta, l’Oficina Espanyola de Patents.

Pàgina d'inici

Oficina del Rector


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3866 / 9372

Fax: (+34) 96 590 9464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464