Saltar apartados

Oficina del Rector

                       

NOTÍCIES I ACTIVITATS

14/11/2018
La Universitat d'Alacant seleccionarà tres projectes per a finançar-los a través d'UACROWD

La Universitat d’Alacant iniciarà la seua aposta pel micromecenatge amb la selecció de tres projectes en els àmbits d’investigació, emprenedoria, innovació social, cultural i de cooperació al desenvolupament per a impulsar a través de la nova plataforma que avui s’ha presentat en públic UACROWD i que servirà per a «impulsar la investigació, l’emprenedoria i l’acció social de la UA».

13/11/2018
Les Juntes de Districte exigiran al Ple de l'Ajuntament que es pronuncie a favor del Grau de Medicina per a la Universitat d'Alacant

Els coordinadors de les Juntes de Districte dels sectors 2 i 3 s'han reunit aquest matí amb el rector de la Universitat d'Alacant, Manuel Palomar, per a lliurar-li un manifest de suport a la implantació del Grau de Medicina.

13/11/2018
La Universitat d'Alacant integra els col·legis professionals en la comunitat Alumni

La Universitat d’Alacant i la Unió de Col·legis Professionals d’Alacant (UPA) han signat aquest dimarts un conveni de col·laboració amb l’objectiu d’integrar els membres col·legiats en el projecte institucional Alumni, que aglutina els antics alumnes i les persones vinculades amb la UA...

08/11/2018
EL MUA reuneix la història viva de la gènesi de la Universitat d'Alacant

El Museu de la Universitat d’Alacant va ser escenari del tret d’eixida de la commemoració del cinquanta aniversari de la creació del Centre d’Estudis Universitaris (CEU) d’Alacant amb un acte que va reunir els protagonistes de les primeres promocions de la llavor dels estudis superiors a la província d’Alacant.

08/11/2018
La UA es reivindica com a fòrum de reflexió i debat en l'atenció a la discapacitat

El rector de la Universitat d’Alacant, Manuel Palomar, ha reivindicat la investigació i la formació com les millors eines per a afrontar la «necessària aplicació efectiva de l’atenció a la discapacitat» en una societat que exigeix respostes a una necessitat...

07/11/2018
La UA signa un conveni amb l'Ajuntament de Benidorm

L'Ajuntament de Benidorm i la Universitat d'Alacant, uneixen forces per a impulsar els estudis sobre l'Arròs i Alta Cuina Mediterrània. 

06/11/2018
El rector reivindica el I Pla de Responsabilitat Social de la Universitat d'Alacant com a eix de la seua gestió els pròxims anys

La sala multimèdia de l’edifici de rectorat ha sigut escenari de l’acte de presentació a la comunitat universitària del I Pla de Responsabilitat Social de la Universitat d’Alacant.

06/11/2018
Linde Healthcare i la Universitat d'Alacant col·laboraran en matèria formativa i d'investigació

Linde Healthcare i la Universitat d’Alacant han signat un conveni de col·laboració que permetrà la realització conjunta d’activitats de divulgació, formació i investigació, en el camp de les malalties respiratòries.

30/10/2018
Signatura de la creació de la Càtedra de l'Aigua de la UA

Avui s'ha signat la creació de la Càtedra de l'Aigua de la Universitat d'Alacant, amb l'Institut Universitari de l'Aigua i les Ciències Ambientals i l'àrea d'Aigua, Medi ambient i Energia de la Diputació Provincial d'Alacant.

30/10/2018
La Universitat d'Alacant concedeix el Premi Maisonnave al cuiner alacantí José Manuel Varó

La Universitat d’Alacant ha decidit concedir el XVII Premi Maisonnave al cuiner alacantí José Manuel Varó Llopis després del vistiplau del Consell de Govern que aquest dimarts ha aprovat per unanimitat la proposta que ha defensat el vicerector de Cultura, Esport i Llengües, Carles Cortés.

26/10/2018
La Universitat d'Alacant se suma a la lluita contra el càncer de pàncrees

La Universitat d’Alacant ha mostrat el seu suport a la lluita contra el càncer de pàncrees sumant-se a la iniciativa «Cursa de les ciutats contra el càncer de pàncrees». El rector de la Universitat, Manuel Palomar, acompanyat pel degà de Ciències de la Salut, José Antonio Hurtado i el doctor Enrique de Madaria, vicepresident de la Societat Espanyola de Pancreatologia, ha subscrit amb la seua signatura el suport a la iniciativa...

25/10/2018
La Universitat d'Alacant, en la Nit de l'Economia Alacantina

Nit de l'Economia Alacantina, la Universitat d'Alacant no falta a la cita dels premis anuals de la Cambra de Comerç.

25/10/2018
Presentació del llibre "Alacant i la seua gent" del professor Emili Soler

S'ha presentat a Alacant el llibre "Alacant i la seua gent", una compilació de cent treinta-cinc textos sobre "Cròniques de viatges passats" per les comarques valencianes meridionals de l'historiador Emili Soler, amb il·lustracions de Pepe Azorín.

25/10/2018
Presentació del projecte "Ibi. La gran fàbrica. L'experiència del canvi"

La Universitat d'Alacant ha participat en la presentació del projecte "Ibi. La gran fàbrica. L'experiència del canvi" en la qual el catedràtic de la UA Josep Antoni Ybarra ha rebut un obsequi per haver sigut el responsable de proposar a Ibi per al Premi Internacional de Desenvolupament Local 2017. 

22/10/2018
La Fundació Manuel Peláez renova el seu compromís de patrocini amb l'Orquestra Filharmònica de la Universitat d'Alacant

La Fundació Manuel Peláez i la Universitat d’Alacant han renovat un any més el conveni de patrocini del projecte musical de l’Orquestra Filharmònica de la UA. L’acord ha sigut subscrit en el despatx rectoral per la presidenta de la Fundació Manuel Peláez, Carmen Robles, i pel rector de la Universitat, Manuel Palomar.

22/10/2018
Caja Rural Central s'incorpora a la Càtedra de la Empresa Familiar de la Universitat d'Alacant

La Càtedra Manuel Peláez Castillo de la Empresa Familiar de la Universitat d’Alacant ha incorporat Caja Rural Central entre les entitats que impulsen la seua activitat en un acte que ha tingut lloc aquest matí al despatx de rector en el qual han participat el rector de la UA, Manuel Palomar...

22/10/2018
Inauguració de la I Jornada d'Estudis Interdisciplinaris sobre Gastronomia

¿Com percebem els sabors? És el que avui s'aborda en la primera jornada sobre Gastronomia de la Càtedra Carmencita d'Estudis del Saber Gastronòmic de la Universitat d'Alacant a través de ponències sobre neurogastronomía, reflexió històrica i creativitat culinària.

19/10/2018
El rector assisteix a l'III Congrés Nacional del Calçat, a Elda

Avui en l'III Congrés Nacional de Calçat, un sector en què la Universitat d'Alacant està implicada a través del Màster de Calçat que s'ha iniciat aquest curs.

18/10/2018
Acord de col·laboració entre la Fundació Biblioteca Virtual Miguel de Cervantes i la Fundació Caja Mediterráneo per a la difusió de patrimoni bibliogràfic cultural

Manuel Palomar, rector de la Universitat d’Alacant i vicepresident de la Fundació Biblioteca Virtual Miguel de Cervantes, i Luis Manuel Boyer, president de la Fundació Caja Mediterráneo, han subscrit avui en el Rectorat de la UA un conveni de col·laboració entre les dues fundacions esmentades.

15/10/2018
Germà Bernàcer torna la Facultat de Ciències Econòmiques de la Universitat d'Alacant

La Universitat d’Alacant i la Fundació CAM han fet avui realitat el somni de la filla de Germà Bernàcer quan, coincidint amb el 50 aniversari de la defunció de l’investigador, va reclamar que el seu llegat es «reintegrara al campus, prop dels estudiants que ell sempre ha tingut tan presents».

01/08/2018
Visita del nou subdelegat de Defensa a Alacant, el Sr. Juan Bosco Montero

El rector ha rebut la visita del nou subdelegat de Defensa a Alacant, el Sr. Juan Bosco Montero, amb qui ha coincidit a mantenir l'excel·lent relació existent amb la Universitat d'Alacant.

Pàgina d'inici

Oficina del Rector


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3866 / 9372

Fax: (+34) 96 590 9464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464