Saltar apartados

Oficina del Rector

                       

NOTÍCIES I ESDEVENIMENTS

17/05/2018
El rector informa el Consell de Govern de la UA de l'acreditació del grau en Relacions Internacionals

La Universitat d’Alacant es convertirà, d’aquesta manera, en la tercera universitat pública espanyola que ofereix el grau en Relacions Internacionals, el qual es pot cursar també en altres dotze universitats privades de l’estat. La nova titulació oferirà setanta places de nou ingrés i serà requisit indispensable estar en possessió del B1 d’anglès...

16/05/2018
La XX Marató d'Ocupació i Autoocupació comença a la Universitat d'Alacant amb una gran afluència d'estudiants

Els baixos de la Biblioteca General de la Universitat d’Alacant acullen durant el dia d’avui la XX Marató d’Ocupació i Autoocupació amb més de cinquanta estands d’empreses, institucions i serveis de la UA.

15/05/2018
El Consell Social premia l'excel·lència i el compromís amb la Universitat d'Alacant

El Consell Social de la Universitat d’Alacant va premiar anit l’excel·lència, el coneixement, la investigació i la implicació social a través dels guardons que lliura anualment i que ahir van ser els protagonistes en la gala que es va celebrar a la sala d’actes de l’EUIPO. Un total de 21 premis que es van lliurar en 11 categories diferents a personas, empreses i institucions.

14/05/2018
Ibermutuamur acollirà en pràctiques estudiants de Relacions Laborals i Recursos Humans de la Universitat d'Alacant

Ibermutuamur, mútua col·laboradora amb la Seguretat Social, el Col·legi Oficial de Graduats Socials i la Universitat d’Alacant han signat un conveni de col·laboració que permetrà que l’alumnat matriculat en el grau de Relacions Laborals i Recursos Humans puga fer pràctiques acadèmiques externes en Ibermutuamur.

14/05/2018
L'Ajuntament d'Alacant i la UA es comprometen a impulsar el Parc Científic per a promoure el creixement econòmic de la província

L’alcalde d’Alacant, Luis Barcala, el rector de la Universitat d’Alacant, Manuel Palomar, han signat aquest matí un conveni de col·laboració per a impulsar l’intercanvi i la difusió de coneixement científic i cultural a la ciutat d’Alacant, com també promoure la cessió de l’ús dels espais...

10/05/2018
La Universitat d'Alacant estrena Aula Universitària a Castalla

Castalla s’ha incorporat avui a la xarxa de seus de la Universitat d’Alacant amb la inauguració de l’Aula Universitària a les instal·lacions de l’Escola d’Adults de la localitat. Un acte que ha presidit el rector de la UA, Manuel Palomar i en què han participat l’alcalde de Castalla, Antonio Bernabeu, el vicerector de Cultura, Esports i Llengües de la UA, Carles Cortés, el regidor Jesús López i el director de la Càtedra Enric Valor, Joan Borja.

10/05/2018
Els estudiants coneixen la realitat de les empreses d'Ibi gràcies a la iniciativa "100 estudiants, 10 empreses"

Estudiants de la Universitat d'Alacant han conegut avui la realitat de les empreses d'Ibi gràcies a la iniciativa "100 estudiants, 10 empreses", que organitza l'Observatori d'Inserció Laboral de la UA.

09/05/2018
El president de l'Associació Internacional de Geodèsia analitza a la Universitat d'Alacant la contribució i els reptes de la disciplina encarregada de l'observació del globus terraqüi

El vicerector de Relacions Internacionals, Juan Llopis, ha rebut en el despatx del rector i en nom seu, el president de l’Associació Internacional de Geodèsia, Harald Schuh, qui aquesta setmana protagonitza dues conferències a l’Escola Politècnica Superior de la Universitat d’Alacant.

08/05/2018
Antoni Miró protagonitza el primer portal de la Biblioteca Virtual de la UA dedicat a un artista plàstic

La Seu Universitària d’Alacant es va vestir de gala anit per a acollir la presentació del primer portal de la Biblioteca Virtual Miguel de Cervantes de la Universitat d’Alacant dedicat a un artista plàstic, l’alcoià Antoni Miró.

08/05/2018
El rector assistix a la investidura de la nova rectora de la Universitat de València

Mavi Mestre ha sigut avui investida com a rectora de la Universitat de València, acompanyada de la comunitat universitària valenciana. 

07/05/2018
La Universitat d'Alacant i Acuisan s'uneixen per a posar en marxa un Centre d'Investigació al paratge els Pantanets

La Universitat d’Alacant i l’empresa Acuicultura Santa Pola, han signat avui un conveni per a la creació d’un Centre d’Investigació Científica al paratge els Pantanets, amb l’objectiu d’investigar qüestions relacionades amb l’ordenació i la conservació de les zones humides litorals i els recursos vius.

03/05/2018
Vectalia renova el compromís de patrocini amb l'Orquestra Filharmònica de la Universitat d'Alacant

Vectalia i la Universitat d’Alacant han renovat un any més el conveni de patrocini del projecte musical de l’Orquestra Filharmònica de la UA. L’acord ha sigut rubricat pel conseller delegat del grup empresarial alacantí, Antonio Arias i el rector de la Universitat, Manuel Palomar al Teatre Principal prèviament al concert de l’OFUA a benefici de l’Associació d’Alzheimer d’Alacant.

02/05/2018
Naix la Càtedra Germà Bernàcer amb la vocació de contribuir al desenvolupament econòmic i social del territori

El rector, Manuel Palomar i el president del Fòrum, Pedro Algarra, han signat aquest dimecres el conveni per a la creació de la nova càtedra institucional en un acte que ha tingut lloc a la sala d’actes de l’edifici Germà Bernàcer i en el qual han participat també la secretària general de la UA, Esther Algarra i la directora de la càtedra, Enar Ruiz...

02/05/2018
La Universitat d'Alacant i Hawkers subscriuen un acord de col·laboració

El rector de la Universitat d’Alacant, Manuel Palomar i el director general de Hawkers Group, Francisco Pérez, han subscrit aquest dimecres un conveni de col·laboració entre la UA i l’empresa il·licitana dedicada a la comercialització d’ulleres de sol per al desenvolupament de projectes d’investigació, de divulgació i pràctiques.

30/04/2018
La Universitat d'Alacant lliura la recaptació del concert solidari de l'OFUA a Proyecto Hombre

El rector de la Universitat d’Alacant, Manuel Palomar, ha lliurat aquest dilluns la recaptació fruit del concert solidari ofert per l’Orquestra Filharmònica de UA el passat 24 de març a l’ADDA a la directora de la Fundación Noray Proyecto Hombre, Consagración Jareño. En total l’associació ha rebut 4.520 euros.

27/04/2018
El Campus d'Alcoi de la UA obrirà amb 60 places de Mestre d'Infantil a la Cambra de Comerç el pròxim curs

La Universitat d’Alacant ha presentat aquest divendres la seu del nou Campus d’Alcoi que s’ubicarà de manera provisional a l’edifici de la Cambra de Comerç, al carrer Sant Francesc, núm. 10. El rector, Manuel Palomar i una nombrosa representació de l’equip de govern de la UA, acompanyats de l’alcalde, Toni Francés i membres de la corporació municipal d’Alcoi, a més de les alcaldesses de Cocentaina i Benilloba, Mireia Estepa i Ana Delia Gisbert, han descobert una placa que identifica l’edifici com a seu del nou Campus d’Alcoi...

26/04/2018
El rector de la UA i la consellera de Justícia acorden col·laborar en estudis en matèria de la violència sobre la dona des d'una perspectiva jurídica

En la trobada, que ha tingut lloc en el despatx rectoral, el màxim responsable de la institució acadèmica i la titular de Justícia del Govern Valencià han detallat el contingut que tindrà el conveni que signaran aviat les dues institucions...

25/04/2018
La Universitat d'Alacant commemora el 90 aniversari de les Fogueres de Sant Joan

Un gran dia de Fogueres en la Universitat d'Alacant. El reconeixement a les Bellees el Foc de la UA i als candidats d'enguany, per a commemorar el 90 aniversari de les Fogueres.

25/04/2018
Recepció al rector de la Universitat de Tifariti

La Universitat d'Alacant acull avui les III Jornades sobre el Sàhara Occidental i ens hem reunit amb el rector de la Universitat de Tifariti.

24/04/2018
El rector de la UA i el bisbe d'Oriola-Alacant aposten per una "cultura creixent de trobades"

La Seu Universitària Ciutat d’Alacant va acollir ahir a la vesprada la presentació del llibre Ser humanos. Diálogo entre creencias y experiencias, una publicació que recull els quinze anys de vida de la Comissió per al Diàleg entre la Fe i la Cultura de la Diòcesi d’Oriola-Alacant.

24/04/2018
Els protagonistes reivindiquen els valors del periodisme Esportiu en la Universitat d'Alacant

Olga Viza, Juan Cruz, Juan Carlos Ferrero, Toni Cabot, Patricia García i Alfredo Relaño han sigut els encarregats d'analitzar la relació entre periodisme i esport en la taula redona que s'ha celebrat en el marc de les jornades sobre %u201CPeriodisme i Esport%u201D que ha organitzat la Càtedra Pedro Ferrándiz de l'Esport de la Universitat d'Alacant...

23/04/2018
Celebració del Dia del Llibre amb una lectura pública del Quixot

A la Universitat d'Alacant celebrem el 23 d'abril, Dia del Llibre, amb una lectura pública del Quixot, en la seu universitària Ciutat d'Alacant.

Página de inicio

Oficina del Rector


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3866 / 9372

Fax: (+34) 96 590 9464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel. 96 590 3400 - Fax 96 590 3464