Saltar apartados

Oficina del Rector

 

NOTÍCIES I ACTIVITATS

10/07/2019
El rector visita la Universitat de les Illes Balears

Estrenyent llaços amb la Universitat de les Illes Balears i amb el seu rector, Llorenç Huguet i els vicerectors Joana María Seguí i Jordi Llabrés.

08/07/2019
La Universitat d'Alacant i l'empresa Neumáticos Soledad formalitzen la seua relació

El rector de la Universitat d’Alacant i el director general de Neumáticos Soledad, Juan Ramón Pérez, han signat un conveni marc de col·laboració que té com a objectiu establir vies per a la realització en comú d’activitats de divulgació, de formació i d’investigació que redunden en benefici de les dues parts.

09/07/2019
La Universitat d'Alacant signa un conveni de col·laboració amb la seua homòloga moçambiquesa de Lurio

El rector de la Universitat d’Alacant, Manuel Palomar i el seu homòleg de la Universitat de Lurio, al nord de Moçambic, Francisco Noa, han segellat aquest dimarts un acord marc de col·laboració entre les dues institucions amb l’objectiu de dissenyar i implementar un programa de cooperació per al desenvolupament d’activitats docents i investigadores...

05/07/2019
La Universitat d'Alacant i l'Acadèmia Valenciana de la Llengua renoven el seu compromís de col·laboració

L’acord que s’ha renovat tindrà una durada de quatre anys i entre els objectius destaca la realització d’activitats conjuntes en els àmbits cultural, formatiu i científic de promoció de la llengua.

04/07/2019
La UA i Cajamar col·laboren en les Trobades Seus-Consell Social per a promoure les relacions de la universitat amb el seu entorn

La Universitat d’Alacant i Cajamar han signat aquest dijous un conveni pel qual l’entitat financera patrocinarà el projecte Trobades Seus-Consell Social de la Universitat d’Alacant. El conveni, signat pel rector, Manuel Palomar, el president del Consell Social, Adolfo Utor, i el director territorial de Cajamar Caixa Rural, Manuel Nieto, pretén promoure les relacions de la universitat amb l’entorn social i empresarial a través de les seus universitàries.

02/07/2019
Vectalia es compromet un any més amb el patrocini de l'Orquestra Filharmònica de la Universitat d'Alacant

Vectalia i la Universitat d’Alacant han renovat un any més el conveni de patrocini del projecte musical de l’Orquestra Filharmònica de la UA. L’acord ha sigut rubricat pel conseller delegat del grup empresarial alacantí, Antonio Arias i el rector de la Universitat, Manuel Palomar.

01/07/2019
Les universitats públiques valencianes generen l'1,9 % del PIB i el 2,3% de l'ocupació de la Comunitat Valenciana

Les universitats públiques valencianes i la seua activitat associada generen 2.090 milions d’euros de renda a la Comunitat Valenciana i 44.202 llocs de treball, unes dades que suposen l’1,9% del PIB i el 2,3% de l’ocupació valencians, segons revela el quart informe «La contribució socioeconòmica de les universitats públiques valencianes», elaborat per l’equip investigador de l’Ivie i presentat aquest matí en la seu de la Universitat Jaume I de Castelló.

28/06/2019
La UA entrega un xec solidari de 2.670 euros a la Fundació Noray Projecte Home

El rector de la Universitat d’Alacant, Manuel Palomar, ha lliurat avui la recaptació del concert solidari oferit per l’Orquestra Filharmònica d’UA, el passat 14 de maig en l’ADDA, a la directora de la Fundació Noray Projecte Home, Consagración Jareño. En total, l’associació ha rebut 2.670 euros.

27/06/2019
Una nova EBT de la UA es vincula al Parc Científic d'Alacant

El rector de la Universitat d’Alacant, Manuel Palomar, juntament amb la vicerectora d’Investigació, Amparo Navarro, i la gerent del parc científic, Olga Francés, han participat en la firma de la vinculació de l’empresa de base tecnològica (EBT) Space Farmers al Parc Científic d’Alacant (PCA).

19/06/2019
El rector de la Universitat d'Alacant defensa la integritat de l'article sobre el procés a Miguel Hernández

El rector de la Universitat d’Alacant, Manuel Palomar ha inclòs en el seu informe al Consell de Govern que ha tingut lloc aquest matí, un punt sobre el debat obert respecte de l’eliminació o no d’un nom propi de les metadades de recerca digital sobre un article resultant d’una investigació històrica. Palomar ha explicat que «en cap cas» el que està en dubte és el resultat de la investigació...

01/08/2018
Visita del nou subdelegat de Defensa a Alacant, el Sr. Juan Bosco Montero

El rector ha rebut la visita del nou subdelegat de Defensa a Alacant, el Sr. Juan Bosco Montero, amb qui ha coincidit a mantenir l'excel·lent relació existent amb la Universitat d'Alacant.

Pàgina d'inici

Oficina del Rector


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3866 / 9372

Fax: (+34) 96 590 9464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464