Saltar apartados

Oficina del Rector

                       

NOTÍCIES I ESDEVENIMENTS

23/02/2017
La Universitat d'Alacant impartirà un doble grau internacional en Dret amb la Universitat brasilera d'Univali

El Consell de Govern de la Universitat d’Alacant ha aprovat aquest matí per unanimitat la proposta d’una doble titulació internacional en Dret i Curs de Direito amb la Universidade do Vale do Itajai, (UNIVALI) del Brasil. Es tracta de la segona doble titulació internacional que la UA inclourà en l’oferta de graus per al curs 2017-18...

22/02/2017
Els rectors de la CRUPV creen a Benissa la Xarxa de Programes Universitaris per a Majors

Les cinc universitats públiques valencianes han constituït aquest dimecres a Benissa la Xarxa de Programes Universitaris per a Majors de les Universitats Públiques Valencianes, una aposta estratègica subscrita pels cinc rectors valencians el dia que Manuel Palomar, de la Universitat d’Alacant, ha assumit la presidència de la Conferència de Rectors de les Universitats Públiques Valencianes (CRUPV).

22/02/2017
En el Fórum Europa, amb l'alcalde de Benidorm

L'alcalde de Benidorm, Antonio Pérez, en el Fórum Europa a València, on ha defensat la importància de l'investigació per al sector turístic.

17/02/2017
Lectura de poemes de Miguel Hernández

Al costat de la Foguera Avinguda Loring Estació commemorant el 75 aniversari de la mort del poeta Miguel Hernández.

17/02/2017
Consell de Direcció celebrat a Villena

El divendres 17 de febrer el Consell de Direcció de la Universitat d'Alacant es va reunir en la Seu Universitària de Villena.

17/02/2017
Convenio con Bankia

La Universitat d'Alacant i Bankia signen un conveni de col·laboració.

16/02/2017
Lliurament dels Premis "Importants" 2016 del Diari INFORMACIÓ.

El nostre company i investigador de la Universitat d'Alacant continua acumulant reconeixements, avui el del diari Informació amb l'Important del mes de desembre. Felicitats a Francis Mójica i a tots els premiats en la gala.

15/02/2017
Visita al plató d'Informació TV, amb Laura Millán.

Hem visitat el plató d'InformaciónTV, amb Laura Millán, una oportunitat per a repassar l'actualitat de la Universitat d'Alacant. 

08/02/2017
Visita del Secretari Autonòmic d'Habitatge, Obres Públiques i Vertebració de Territori

Visita del Secretari Autonòmic d'Habitatge, Obres Públiques i Vertebració de Territori, Josep Vicent Boira, per a repassar els projectes que tenim en marxa en matèria de mobilidad.

08/02/2017
Visita del Centre d'Investigació Marina - CIMAR

El Centre d'Investigació Marina de la Universitat d'Alacant a Santa Pola, CIMAR, realitza avui la reunió de la comissió de seguiment entre l'Ajuntament i la UA per a analitzar el treball realitzat i aprovar la programació per al present any.

06/02/2017
Visita de membres de l'Ambaixada Francesa

Sobre la taula, la possibilitat de treballar en titulacions conjuntes amb universitats franceses, diferents projectes conjunts o la col·laboració amb el Liceu Francés d'Alacant.

03/02/2017
Consell de Direcció a Cocentaina

El Consell de Direcció de la Universitat d'Alacant s'ha reunit a Cocentanina, on els ha rebut l'Alcaldessa, Mireia Estepa.

01/02/2017
La Universitat d'Alacant assumeix la presidència de la Conferència de Rectors de les Universitats Públiques Valencianes per al 2017

El canvi en la presidència de la CRUPV s’ha produït per acord dels cinc rectors de les universitats públiques valencianes: la Universitat de València, la Universitat Politècnica de València, la Universitat d’Alacant, la Universitat Jaume I de Castelló i la Universitat Miguel Hernández, d’Elx.

03/02/2017
La UA i el Teatre Principal faran activitats conjuntes de divulgació cultural

La Universitat d’Alacant i el Teatre Principal intensifiquen la col·laboració i conjuminen esforços en matèria de divulgació cultural. Amb aquest objectiu, el rector Manuel Palomar, i el director del Teatre, Francesc Sanguino, han signat aquest matí un conveni de col·laboració en el despatx rectoral.

02/02/2017
La Universitat d'Alacant implantarà el grau de Medicina el curs 2018-2019

La Reial Acadèmia de Medicina de la Comunitat Valenciana (RAMCV) va fer lliurament aquest dijous de la Medalla d’Honor de la institució centenària a la Universitat d’Alacant en un acte que va tenir lloc en l’edifici de Sant Ferran, 40 de la Seu Universitària d’Alacant en reconeixement a “l’interès i la dedicació per les ciències de la salut i especialment per la creació de la Facultat de Medicina l’any 1979”.

27/01/2017
Un conveni facilitarà a dones africanes cursar estudis de grau i postgrau en la Universitat d'Alacant

En el marc de les commemoracions del desè aniversari de les polítiques d'igualtat a la Universitat d'Alacant, l’any 2018, s'ha signat un conveni amb la Fundació Dones per Àfrica, que presideix María Teresa Fernández de la Vega. Un acord que permetrà oferir beques perquè dones africanes puguen venir a la UA a cursar estudis de grau i postgrau.

27/01/2017
María Blasco reivindica respecte i finançament per a la investigació en la seua investidura com a honoris causa de la UA

La tradició de Sant Tomás d’Aquino s’ha fet un any més a la Universitat d’Alacant amb el lliurament dels premis extraordinaris als estudiants de grau i doctorat, en total més d’un centenar i amb la investidura de la investigadora i directora del Centre Nacional d’Investigacions Oncològiques (CNIO), María Blasco, com a doctora honoris causa.

Página de inicio

Oficina del Rector


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3866 / 9372

Fax: (+34) 96 590 9464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel. 96 590 3400 - Fax 96 590 3464