Saltar apartados

Oficina del Rector

 

NOTÍCIES I ACTIVITATS

19/11/2019
L'ex rector Ignacio Jiménez Raneda visita l'exposició commemorativa del 40 aniversari de la UA

L'exposició que commemora el 40 aniversari de la Universitat d'Alacant ha rebut la visita de l'ex rector Ignacio Jiménez Raneda, un dels actors destacats que han contribuït a construir la nostra universitat.

14/11/2019
La Universitat d'Alacant inaugura la Seu Universitària de la Vila Joiosa entre gran expectació

La Vila Joiosa s’ha incorporat a la xarxa de seus de la Universitat d’Alacant per la porta gran. L’acte de presentació en societat de la nova extensió universitària va aplegar més d’un centenar de persones a les instal·lacions de Vilamuseu, on es va presentar el logotip de la seu i els primers actes programats per als pròxims mesos.

13/11/2019
La Universitat de Múrcia investeix doctor honoris causa l'investigador de la UA Francis Mojica

El microbiòleg i investigador de la Universitat d’Alacant Francisco Juan Martínez Mojica, pare de les revolucionàries tècniques CRISPR de modificació i edició genètica, i un dels candidats a Premi Nobel per aquests treballs, ha sigut nomenat doctor honoris causa de la Universitat de Múrcia (UMU).

13/11/2019
Manuel Palomar inaugura el 43è Congrés d'AEDEAN organitzat per Filologia Anglesa de la Universitat d'Alacant

Alexander Onysko, professor titular en Lingüística Anglesa a l’Alpen-Adria-Universität Klagenfurt és el primer dels cinc plenaris que participen, des d’avui dimecres 13 de novembre de 2019, en el 43è Congrés d’AEDEAN, l’Associació Espanyola d’Estudis Anglo-nord-americans, que té lloc enguany a Alacant.

12/11/2019
La Universitat d'Alacant commemora la seua 40 aniversari amb una exposició per a "embolicar-se i tocar" el seu passat, present i futur

L'exposició "Espai, temps, universitat" amb la qual la Universitat d'Alacant commemora la seua 40 aniversari, ha sigut inaugurada aquest dimarts pel rector, Manuel Palomar i Elia Gutiérrez, directora d'aquesta.

06/11/2019
El rector de la Universitat d'Alacant rep a l'equip de vóley-platja

El rector de la Universitat d'Alacant, Manuel Palomar, ha rebut aquest matí en el despatx rectoral a l'equip universitari de vóley-platja en un acte que ha servit de balanç de la temporada passada i en el qual els representants de l'equip han departit amb el rector sobre la disciplina que practiquen, sobre la seua formació i sobre les necessitats que requereix la combinació d'estudis acadèmics i la competició d'elite.

06/11/2019
L'Ajuntament i la Universitat d'Alacant promocionaran la formació acadèmica del màster d'Arrossos i Alta Cuina Mediterrània

L’alcalde d’Alacant, Luis Barcala i el rector de la Universitat d’Alacant, Manuel Palomar, han signat aquest matí un conveni de col·laboració per a treballar conjuntament en la promoció dels programes de Gastronomia que la institució acadèmica dedica a la formació i la professionalització «com un mitjà per a donar suport al desenvolupament empresarial en aquest sector que aporta un creixent impacte turístic i econòmic a la nostra ciutat», com han afirmat.

25/10/2019
Labaqua es vincula al Parc Científic de la Universitat d'Alacant

Manuel Palomar, rector de la Universitat d'Alacant i president de la Fundació Parc Científic d'Alacant i Coral Robles, consellera delegada de Labaqua, han signat aquest matí el contracte pel qual l'empresa alacantina es vincula al Parc Científic d'Alacant.

25/10/2019
La Universitat d'Alacant guardona el Consell Assessor de l'Arxiu de la democràcia amb el XVIII Premi Maisonnave

El Consell de Govern de la Universitat d’Alacant ha aprovat aquest divendres la concessió del XVIII Premi Maisonnave al Consell Assessor de l’Arxiu de la Democràcia. Un guardó que reconeix «la intensa activitat desenvolupada al llarg dels últims quinze anys per a reunir, organitzar i difondre la memòria documental de la lluita per la democràcia...».

21/10/2019
El Parc Científic i l'Ajuntament d'Alacant intensifiquen la col·laboració per a afavorir la implantació de noves empreses tecnològiques a la ciutat

El rector de la Universitat d’Alacant i president de la Fundació Parc Científic d’Alacant, Manuel Palomar i l’alcalde de l’Ajuntament d’Alacant, Luis Barcala, han signat aquest matí una addenda al conveni de col·laboració que les dues entitats van subscriure l’any 2013, mitjançant el qual es comprometen a impulsar el desenvolupament de 800.000 metres quadrats de sòl de dotacional per al desenvolupament del Parc Científic...

20/10/2019
Jornada de portes obertes en la Universitat d'Alacant

Jornada de portes obertes per a donar la benvinguda a la Universitat d'Alacant, per a conèixer les nostres instal·lacions i serveis.

Pàgina d'inici

Oficina del Rector


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3866 / 9372

Fax: (+34) 96 590 9464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464