Saltar apartados

Inauguració de l'exposició "Imatges Vives"

Alacant, 24 de gener de 2014

Bon dia de nou a totes i a tots,

És per a mi una satisfacció afegida en el dia d’avui, poder inaugurar esta magnífica exposició, que mostra un recull del patrimoni artístic, científic i documental de les nostres universitats i que, en definitiva, ens representa i ens projecta en la societat. Potser que siga la primera vegada que es realitza una exposició d’estes característiques, en la qual han participat tantes universitats i, en el cas que ens ocupa, les vint-i-una universitats de la Xarxa Vives. És una mostra més de l’esperit de col•laboració amb el qual treballem i del nostre compromís amb els valors que representa la Xarxa. Gràcies a totes les universitats per l’esforç. 

Vull donar especialment les gràcies a la Dra. Lourdes Cirlot, vicerectora de Relacions Institucionals i Cultura de la Universitat de Barcelona i comissària de l’exposició, pel formidable treball que ha representat organitzar una mostra d’estes característiques. Moltes gràcies, Lourdes. 

Queda inaugurada l’exposició Imatges Vives.

 

Oficina del Rector


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3866 / 9372

Fax: (+34) 96 590 9464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464