Saltar apartados

Inauguració de l'exposició "Mirades"

Alacant, 22 de gener de 2014

En primer lloc vull donar les gràcies a la Fundació Jorge Alió, representada en aquest acte pel professor Jorge Alió, Catedràtic d'Oftalmologia de la Universitat Miguel Hernández i president de Vissum Corporació, i per María López Iglesias, presidenta executiva de la Fundació. Així mateix, vull donar les gràcies a la Universitat Miguel Hernández, amb la qual també hem organitzat l'exposició “Mirades” i hem elaborat el catàleg que vostès tenen a la seua disposició. I no vull deixar d'agrair la implicació i col•laboració del Departament d'Òptica, Farmacologia i Anatomia de la Universitat d'Alacant en el programa d'activitats que han preparat amb motiu d'aquesta exposició juntament amb la Fundació Jorge Alió. 

Des de la Universitat d'Alacant apostem fortament per la cultura i per la col•laboració amb altres universitats, institucions i entitats. Per a nosaltres és fonamental contribuir a fomentar una comprensió més profunda del nostre entorn, i estem convençuts que una exposició com “Mirades”, de la Col•lecció d'Art Fundació Jorge Alió, que inaugurem avui a la Sala Sempere del MUA, compleix perfectament aquest objectiu, com a lloc de trobada i reflexió entre l'artista, l'oftalmologia i el públic espectador. 

Gràcies de nou i enhorabona per haver aconseguit reunir una mostra tan profunda, rica i suggeridora. 

Queda inaugurada aquesta exposició.

 

Oficina del Rector


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3866 / 9372

Fax: (+34) 96 590 9464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464