Saltar apartados

Presa de possessió dels nous directors i directores de secretariat

Alacant, 6 de juny de 2016

Primer de tot voldria mostrar el meu agraïment al conjunt de la comunitat universitària per la confiança que ha dipositat en mi i en els meus equips; en l'equip del passat mandat i en el que hui pren formalment possessió, amb les continuïtats i els canvis que el temps i les decisions personals dicten i aconsellen.

No han sigut, no, anys fàcils, per a les universitats públiques ni per al seu futur, amenaçat en múltiples fronts i per diversos factors i actors, com he tingut ocasió de subratllar en les meues intervencions al llarg d'aquests anys.

I és per això que vull fer constar un agraïment molt especial als directors i a les directores de secretariat, de EDUA, CONTINUA i ICE que hui deixen el càrrec, i que em van acompanyar en el passat mandat: José Ramón Martínez Riera, José Ramón Belda, Rafael Chinchilla, Andrés Fuster, Carmen Mañas, Juana Jordà, Salvador Grau, Enrique Herrero i José Penades. I amb ells i elles, i a tots els qui, d'una o una d’altra manera, i en les més dispars responsabilitats, van treballar i treballen dia a dia, colze a colze, amb mi, perquè la universitat millore constantment en les seues funcions bàsiques, i cobre la visibilitat i la rellevància de futur que mereix. Moltes gràcies a totes i a tots.

I voldria mostrar el meu agraïment al equip que hui pren possessió, agrair la seua disposició i compromís amb mi i amb la universitat. Significativament, a les noves incorporacions: Teresa Cantó, David Guijarro, Aurora Ribes, Antonio Galiano, Mariola Molina, Ferran Verdú, Dari Escandell i Diana Gil, així com Rosabel Roig, Mariela Álvarez i María Ángeles Sirvent. Moltes gràcies.

I agrair de nou a les companyes i companys que continueu en el càrrec, Dolores, Juan, María Jesús, Avelina, Reyes, Pepi, Elia, Eva, Mar i Ángel. També, moltes gràcies per la vostra continuïtat.

Tingueu la seguretat que l'equip que presidisc (vicerectors, vicerectores, secretaria general, gerent, directores i directors de secretariat, i directores de centres EDUA, CONTINUA i ICE), format per dones i homes de provada solvència acadèmica i amb dilatada experiència en la gestió, sabrà estar a l'altura dels reptes que afrontarem en els propers anys.

Un equip equilibrat de dones i homes, 19 dones i 14 homes!

A vosaltres, finalment, vull agrair el vostre indispensable suport, la vostra col·laboració, implicació i compromís constant cap a un projecte de modernització de l'educació superior.

La determinació, en fi, de la millor aliança entre la veritat, la bondat i la bellesa. La consecució d'una universitat, com he repetit, que ha de comportar-se com una organització que aprèn, una organització intel·ligent en la “societat de l'aprenentatge”, un agent actiu en la gestió del canvi i en el projecte de conformar una societat competitiva, oberta i plural, que ni oblida ni es mostra negligent amb els seus senyals d'identitat ni amb la seua llengua.

 

Oficina del Rector


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3866 / 9372

Fax: (+34) 96 590 9464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464