Saltar apartados

Primer aniversari de la revista "Arts" del diari "El Mundo"

Alacant, 6 d'abril de 2017

Benvinguts i benvingudes al primer Aniversari de la Revista Arts del diari El Mundo. 

És un honor per a nosaltres, per a la Universitat d’Alacant, acollir aquest esdeveniment en un lloc com el nostre museu, el MUA. Ací és on apropem disciplines com la pintura, la fotografia o l’escultura al públic, però també ací oferim multitud d’activitats culturals i didàctiques per a inculcar valors artístics a grans i xiquets. Ens honra que El Mundo haja pensat en aquest emplaçament per a celebrar el primer aniversari de la Revista Arts. 

El MUA és també lloc per a la recerca. Amb els concursos i residències artístiques que organitzem cada any volem recolzar els nostres artistes, els nostres creadors, perquè esperonar el seu treball és fer que la nostra societat siga més intel·ligent, més culta, amb més coneixement. Que siga una societat millor, al cap i a la fi. 

Bona mostra de la salut artística de la nostra terra és el cúmul de premis que han aconseguit diferents creadors de la província en aquest últim any. Isabel-Clara Simó és exemple d’una vida dedicada a l’escriptura i ha estat guardonada amb el Premi d’Honor de les Lletres Catalanes. De segur, encara té molt per contat amb els seus llibres futurs. Lola Blasco és ja, per mèrits propis, una de les millors dramaturgues actuals. I Pablo Auladell ha sabut mostrar-nos un món propi i imaginari amb les seues llapisseres. Junt amb la ballarina i coreògrafa Sol Picó i l’il·lustrador Javier Sáez Castán, han estat quatre Premis Nacionals alacantins en 2106. 

Per a dir a la ciutadania que l’art alacantí i el de la Comunitat Valenciana és molt i és bo va nàixer fa un any la Revista Arts. Una declaració d’intencions que, cada dijous, ens mostra el bo i millor que ens rodeja i que, escrita en valencià, ens apropa la creació artística amb continguts variats, de qualitat i especialitzats. 

Queda clar que la Revista Arts i la Universitat d’Alacant compartim valors. Per això, ens alegra i ens agrada acollir el seu aniversari i li desitgem molta salut i que siga per molts anys. 

Gràcies. 

Oficina del Rector


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3866 / 9372

Fax: (+34) 96 590 9464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464