Saltar apartados

Cloenda de la XXV edició del Mavister Lvcentinvs

Alacant, 14 de juny de 2019

En primer lloc, voldria agrair-los a tots vostès la seua presència en la clausura de la vint-i-cinquena edició del màster. 

Voldria agrair al director executiu de l'EUIPO, la seua presència avui ací, i, per permetre una magnífica relació amb la Universitat d'Alacant; agrair al director general de l'Oficina Espanyola de Patents i Marques, també la seua presència i la seua proximitat amb la nostra universitat; felicitar als estudiants i a les estudiants d'aquesta edició i agrair-los la confiança en la Universitat d'Alacant per a la seua formació en matèria de propietat intel·lectual; i felicitar i agrair a Pilar Montero, directora del màster per la coordinació i la direcció. 

Enguany el Magister Lvcentinvs celebra el seu 25 aniversari. Han sigut 25 anys formant professionals excel·lentment preparats en propietat intel·lectual. El Magister Lvcentinvs, Màster en Propietat Intel·lectual de la Universitat d'Alacant, naix el 1994 com a resposta acadèmica a la designació d'Alacant com a seu de l'antiga OAMI, actual Oficina de Propietat Intel·lectual de la Unió Europea (EUIPO). 

Vint-i-cinc anys després, el Magister Lvcentinvs es troba entre els més prestigiosos programes europeus en aquesta matèria i per les seues aules han passat més de vuit-cents alumnes procedents de països de la Unió Europea, Rússia, Amèrica Llatina i Àsia. 

El Magister Lvcentinvs té un marcat caràcter internacional, tant per la procedència dels seus estudiants i la composició del claustre de professors, com per l'oportunitat que ofereix a uns i a uns altres d'interrelacionar-se amb alumnes, professors i professionals d'altres prestigiosos centres europeus. 

El Magister Lvcentinvs es caracteritza també per un caràcter innovador i una cerca permanent de l'excel·lència. Per aquest motiu es tracta d'un programa que es troba en evolució per a poder donar resposta a les necessitats concretes de mercat i que els seus titulats es troben sempre a l'avantguarda de les últimes novetats en les matèries relacionades amb la propietat intel·lectual. 

Aquesta excel·lència acadèmica ve avalada pels professors que s'integren dins de la direcció i coordinació d’aquest, que és una garantia respecte de la rigorositat i exactitud tant en l'elaboració dels programes com en la cerca dels millors ponents per a cobrir cada sessió. 

Amb aquesta finalitat de permanent actualització el Magister ha anat evolucionant al llarg dels anys, posicionant-se i mantenint-se com una referència internacional per als professionals de la propietat intel·lectual, portant així el nom de la Universitat d'Alacant per tot el món. 

Tot aquest camí no seria possible sense l'ajuda i suport de les diferents oficines i organismes competents en matèria de propietat intel·lectual. En aquest sentit, cal agrair la col·laboració que rebem per part de l'Oficina de Propietat Intel·lectual de la Unió Europea (EUIPO), de l'Oficina Espanyola de Patents i Marques, de l'Oficina Europea de Patents, de la Direcció General d'Agricultura de la Comissió Europea, de l'Organització Mundial de la Propietat Intel·lectual, del Ministeri d'Agricultura i de l'Oficina Comunitària de Varietats Vegetals entre molts altres organismes, empreses i organitzacions que col·laboren amb la Universitat d'Alacant a formar a professionals altament qualificats, capaços d'enfrontar-se a tots els reptes que es plantegen en el mercat dels drets de propietat intel·lectual. 

Acabe com he començat, felicitant les estudiants i els estudiants del Magister per aconseguir la formació especialitzada en propietat intel·lectual.

Moltes gràcies. 

Oficina del Rector


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3866 / 9372

Fax: (+34) 96 590 9464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464