Saltar apartados

Oficina del Rector - Notícies publicades en Maig, 2012

2011 / 2012 / 2013 / 2014 / 2015 / 2016 / 2017 / 2018 / 2019 / 2020
Notícies publicades en Maig, 2012
 • Dimarts, 29
 • Institut Nacional d'Oceanografia

  Naix la Unitat Mixta d'Investigació i Desenvolupe Institut Español d'Oceanografia- Universitat d'Alacant

  Amb la finalitat de reforçar i ampliar l'estreta col·laboració que des dels anys 80 mantenen l'Institut Español d'Oceanografia i la Universitat d'Alacant, s'ha creat una Unitat Mixta d'Investigació i Desenvolupament a l'empara de la Llei 14/2011 de la Ciència, per al desenvolupament de línies estratègiques d'investigació, especialment en els camps de les Ciències Marines relacionats amb la biodiversitat, els recursos vius i la contaminació.

 • Dilluns, 21
 • Deslliga el teu potencial.

  La Universitat d'Alacant allibera el seu potencial

  Manuel Palomar i Carlos Castillo animen els més de 600 emprenedors a no rendir-se i comptar amb la UA i l'Ajuntament per a desenvolupar els seus projectes. L'activitat “Desata tu Potencial”, organitzada per l'Observatori d'Inserció Laboral de la Universitat d'Alacant, l'Agència de Desenvolupament Local de l'Ajuntament d'Alacant i la Facultat de Ciències Econòmiques de la UA, va reunir, el passat divendres al paranimf, més de 600 alumnes, professors, empresaris, professionals i aturats.

 • Dimarts, 15
 • Manuel Palomar

  Manuel Palomar proclamat rector de la Universitat d'Alacant

  Aquest matí la Junta Electoral de la Universitat d'Alacant ha proclamat rector, de manera definitiva, Manuel Palomar Sanz, catedràtic de Llenguatges i Sistemes Informàtics. El següent pas serà la publicació del decret de nomenament per part del Consell. Una vegada publicat, es fixarà la data de la presa de possessió com a rector de la Universitat d'Alacant.

 • Dilluns, 14
 • Clausura Curs Acadèmic 2011-2012

  Ignacio Jiménez Raneda clausura el curs acadèmic amb la seua última intervenció com a rector de la UA

  L'acte ha estat marcat per la defensa del rector de les universitats públiques valencianes i l'emotiu lliurament de la Medalla d'Or a la vídua de Balbino Mancheño. La Universitat d'Alacant ha clausurat avui el Curs Acadèmic 2011/2012 amb el tradicional acte acadèmic que, enguany, ha estat marcat pel discurs d'Ignacio Jiménez Raneda en la seua última intervenció com a rector de la Universitat d'Alacant.

 • Logo UA

  Raneda participa en el debat sobre infraestructures ferroviàries en el Club Información

  Organitzat per la Xarxa Vives, analitzarà la necessitat del corredor mediterrani. El próxim dilluns, dia 14 de maig, el Club Información acollirà el debat "Alacant i les infraestructures ferroviàries europees", que comptarà amb la participació del rector de la UA, Ignacio Jiménez Raneda i els professors Germà Bel, de la Universitat de Barcelona, Josep Vicent Boira, de la Universitat de València i F. Xavier Vidal, de la Universitat d’Alacant i estarà conduït pel periodista Josep Maria Perea.

 • Dimecres, 9
 • Manuel el Palomar, triat rector de la UA

  Manuel Palomar Sanz proclamat provisionalment rector de la UA

  La Junta Electoral de la Universitat d'Alacant ha proclamat rector al candidat Manuel J. Palomar Sanz, després d'efectuar l'escrutini a les eleccions a rectora o rector i comprovar les actes enviades per les taules electorals.

 • Tornar al tauler principal

Oficina del Rector


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3866 / 9372

Fax: (+34) 96 590 9464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464