Saltar apartados

Oficina del Rector - Notícies publicades en Febrer, 2013

2011 / 2012 / 2013 / 2014 / 2015 / 2016 / 2017 / 2018 / 2019 / 2020
Gener / Febrer / Març / Abril / Maig / Juny / Juliol / Agost / Setembre / Octubre / Novembre / Desembre
Notícies publicades en Febrer, 2013
 • Dijous, 28
 • Inauguració de l'exposició d'Arcadi Blasco en el MUA.

  Inauguració de l'exposició d'Arcadi Blasco "Relats de línies i fang".

  El rector ha inaugurat “Relats de línies i fang”, la mostra d'obres del genial artista de Mutxamel Arcadi Blasco que, des d'aquest dijous, es pot visitar al Museu de la Universitat d'Alacant (MUA).

 • Dimarts, 26
 • Andrés Bonet, nou Degà de Ciències.

  La Facultat de Ciències estrena equip deganal amb Andreu Bonet al capdavant

  Andreu Bonet, professor del departament d'Ecologia, ha pres possessió aquest matí del càrrec de degà de la Facultat de Ciències després de resultar guanyador en les eleccions celebrades el passat 12 de febrer. Bonet pren el relleu de l'actual vicerectora d'Estudiants, Nuria Grané.

 • Reunió amb responsables de la Xarxa Vives.

  Reunió amb els responsables de la Xarxa Vives, Joan Vives, Ignasi Casadesús i Teresa Albero.

  El rector, junt amb el vicerrector de Cultura, Política Lingüística i Esports, s’han reunit amb els responsables de la Xarxa Vives, Joan Vives, Ignasi Casadesús i Teresa Albero, per a peparar el proper semestre en el que la Universitat d'Alacant presidirà la xarxa d'universitats dels territoris de parla catalana que al 2014 farà 20 anys. Moltes idees i molts projectes per sa treballar tots plegats.

 • Cajamar patrocina un cicle de concerts de l'OFUA.

  Cajamar patrocina un cicle de concerts solidaris de l'Orquestra Filharmònica de la Universitat d'Alacant

  Amb l'objecte de promocionar actuacions culturals amb finalitats solidàries, Cajamar Caixa Rural, a través de la Fundació Ruralcaja Alacant, i la Universitat d'Alacant, a través de la seua Fundació General, han signat un conveni de col·laboració per a promocionar un cicle de concerts de l'Orquestra Filharmònica de la Universitat d'Alacant (OFUA) que se celebrarà al llarg dels mesos d'abril i maig.

 • Divendres, 22
 • Sant Raimon de Penyafort.

  El solemne acte de graduació posa fi als actes de la Facultat de Dret en honor a Sant Raimon de Penyafort

  El Paranimf de la Universitat d'Alacant ha albergat aquest matí la graduació de 247 nous egressats de la Facultat de Dret. En l'acte, que com és tradició coincideix amb la festivitat del patró, Sant Raimon de Penyafort, ha congregat a estudiants de les 7 titulacions adscrites a la mateixa que han finalitzat els seus estudis al llarg del present curs acadèmic.

 • Dimecres, 20
 • Museu Nacional de Ciències Naturals

  La Universitat d'Alacant i el Museu Nacional de les Ciències Naturals estrenyen llaços

  Amb l'objectiu de desenvolupar programes conjunts de difusió de la diversitat biològica, el rector de la Universitat d'Alacant, Manuel Palomar, ha mantingut una trobada amb el director del Museu Nacional de Ciències Naturals, Esteban Manrique i la tinent d'alcalde d'Urbanisme i Medi ambient de l'Ajuntament d'Ibi, María Amparo Pina.

 • Patronat Provincial de Turisme Costa Blanca

  Costa Blanca formarà a dos alumnes de la Universitat d'Alacant en matèria turística

  El rector de la Universitat d'Alacant, Manuel Palomar i la presidenta de la Diputació d'Alacant i del Patronat Provincial de Turisme Costa Blanca, Luisa Pastor han signat aquest matí un conveni de cooperació educativa per a la realització de pràctiques acadèmiques per a estudiants. L'acte ha explicat també amb la presència del diputat de Turisme Joaquín Albaladejo.

 • Dilluns, 18
 • Presentació del llibre

  "Tresor del valencià meridional. Diccionari temàtic i fraseològic", nou recurs lingüístic

  L'Aula Magna de la Facultat de Filosofia i Lletres de la Universitat d'Alacant ha acollit, aquest matí, la presentació del llibre Tresor del valencià meridional. Diccionari temàtic i fraseològic. L'acte, ha comptat amb la participació dels autors de l'obra, Ovidi Carbonell, Josep Tormo i Jordi Colomina, i del director de l'Institut Alacantí Juan Gil-Albert, José Luis V. Ferris.

 • Centre de Recerques Marines de Santa Pola

  La UA i l'Ajuntament de Santa Pola reforcen l'activitat del Centre de Recerques Marines

  Recerca, docència universitària, educació, divulgació i difusió ambiental marina són els eixos del Centre de Recerca Marina de Santa Pola, CIMAR, que dirigeix el catedràtic de Zoologia de la Universitat d'Alacant, Alfonso Ramos. Sota aquests paràmetres, s'ha celebrat aquest matí a la Sala de Juntes de l'edifici de rectorat, la reunió anual de comissió paritària del Conveni Específic de creació del centre, subscrit entre l'Ajuntament de Santa Pola i la Universitat d'Alacant.

 • Dimecres, 6
 • Fertility

  IVF Spain i la Universitat d'Alacant creen la Càtedra Human Fertility

  El rector de la Universitat d'Alacant, Manuel Palomar i el director general d'In vitro Fertilisation Spain, IVF Spain, Jon Aizpura, han signat aquest matí el conveni específic de creació de la Càtedra Human Fertility.

 • Inauguració de les VI Jornades sobre l'Estat del Benestar

  Emotiu homenatge al professor Ramiro Muñoz Haedo en la inauguració de les VI Jornades sobre l'Estat del Benestar de la UA

  Amb un merescut i emotiu homenatge al professor de la Universitat d'Alacant Ramiro Muñoz Haedo, que va morir el passat mes de desembre, el rector, Manuel Palomar, va inaugurar les VI Jornades sobre l'Estat de Benestar. En l'acte, celebrat en la vesprada d'ahir en el saló de Graus de la Facultat de Ciències Econòmiques i Empresarials, Palomar va destacar el seu gran i activa trajectòria en la UA des de l'any 1997.

 • Dimarts, 5
 • El rector rep a Puyal.

  Palomar va rebre a Puyal abans de la seua conferència a la UA

  El rector de la Universitat d'Alacant, Manuel Palomar, va rebre al seu despatx al periodista, doctor en lingüística per la Universitat Autonoma de Barcelona i membre de l'Institut d'Estudis Catalans, Joaquim Maria Puyal, un dels professionals més prestigiosos del país.

 • Presentació de l'Informe de l'IVIE.

  Els rectors demanen la utilització dels actius humans i tecnològics per a transformar el model productiu de la CV

  Que la societat valenciana rep 1,9 euros per cada euro invertit en el sistema públic de les universitats valencianes, que totes han doblat la producció científica des de 2002 i se situen per damunt de la mitjana espanyola en publicacions i patents.

 • Divendres, 1
 • Rendiment esportiu de l'Hèrcules femení.

  La Universitat d'Alacant analitzarà el rendiment esportiu de l'Hèrcules Femení

  Amb l'objectiu d'aplicar els últims avanços en la recerca en rendiment esportiu que desenvolupa la Universitat d'Alacant, el rector, Manuel Palomar i el president del Sporting Plaza Alger (Hèrcules femení), Jesús Cañizares, s'han reunit aquest matí per a analitzar les bases d'un futur conveni de col·laboració que podrien signar abans del mes de març.

 • Tornar al tauler principal

Oficina del Rector


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3866 / 9372

Fax: (+34) 96 590 9464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464