Saltar apartados

Oficina del Rector - Notícies publicades en Juny, 2013

2011 / 2012 / 2013 / 2014 / 2015 / 2016 / 2017 / 2018 / 2019 / 2020
Gener / Febrer / Març / Abril / Maig / Juny / Juliol / Agost / Setembre / Octubre / Novembre / Desembre
Notícies publicades en Juny, 2013
 • Divendres, 28
 • Esquema Nacional de Seguretat

  La UA s'avança en la implantació de l'Esquema Nacional de Seguretat

  Polítiques severes de protecció de claus d'accés a serveis d'informació personal o gestió, contractes de deures i obligacions que garantisquen el compliment de les polítiques de seguretat a tercers o generalització de connexions web xifrades similars a les quals s'usen en les entitats bancàries són algunes de les mesures que durà a terme la Universitat d'Alacant a partir del pròxim dilluns dins del pla d'implantació de l'Esquema Nacional de Seguretat al fet que obliga el Reial decret de 2008.

 • Dijous, 27
 • Conveni amb Smurfit Kappa

  La Universitat d'Alacant i Smurfit Kappa col·laboraran en matèria d'investigació

  La Universitat d'Alacant i la multinacional Smurfit Kappa han signat un conveni marc de col·laboració que permetrà a les dues entitats aprofundir en temes de recerca i transferència de coneixements.

 • Dimecres, 26
 • Banc de Patents de la Generalitat Valenciana

  Cinc projectes de la Universitat d'Alacant, en el Banc de Patents de la Generalitat Valenciana

  La Universitat d'Alacant, a través del Vicerectorat d’Investigació, Desenvolupament i Innovació, ha participat aquest matí en la posada en marxa del Banc de Patents de la Generalitat Valenciana amb la inauguració del I Fòrum de Transferència de Tecnologia de la Comunitat Valenciana. Presidit pel conseller d'Indústria, Turisme i Ocupació, Máximo Buch Torralva, ha comptat, entre altres personalitats, amb la intervenció del rector de la UA i president de la Conferència de Rectors de les Universitats Públiques Valencianes, Manuel Palomar.

 • Visita del Bisbe Jesús Murguí

  Primera visita institucional de Jesús Murgi a la Universitat d'Alacant

  El rector de la Universitat d'Alacant, Manuel Palomar, es va reunir ahir amb el bisbe de la diòcesi Alacant-Oriola, Jesús Murgi Soriano, amb motiu de la celebració de la junta del patronat de la Càtedra Arquebisbe Loaces que tots dos presideixen.

 • Dimecres, 19
 • Conveni amb el MARQ

  Descomptes per a la comunitat universitària de la UA gràcies a un conveni signat amb el Marq

  El rector de la Universitat d'Alacant, Manuel Palomar i el director general de la Fundació de la C.V. Marq, Francisco Sirvent, han signat aquest matí dos convenis de col·laboració entre ambdues institucions, un marc i un altre específic, gràcies als quals "s'estableixen condicions especialment favorables d'accés al museu per als membres de la comunitat universitària".

 • Vietnam National University

  La Universitat d'Alacant obri una nova línia de col·laboració internacional amb la Vietnam National University

  El rector de la Universitat d'Alacant, Manuel Palomar, ha rebut aquest matí el seu homòleg de la Vietnam National University de Ho Chi Minh, Ho Thanh Phong, amb l'objectiu d'establir un conveni marc de col·laboració entre les dues universitats que permeta l'intercanvi temporal d'investigadors. Aquest acord suposa l'obertura d'una nova línia de col·laboració internacional...

 • Dilluns, 17
 • Nomenaments del mes de juny.

  Nomenaments del mes de juny

  El passat dia 12 de juny va tenir lloc el nomenament de dos nous directors de departament per a la Facultat de Filosofia i Lletres i en la de Ciències Econòmiques i Empresarials. En el mateix acte, celebrat en el despatx del rector, es va procedir a la presa de possessió del nou director de la Seu d'Alacant de l'Institut Interuniversitari de Llengües Modernes Aplicades (IULMA).

 • Dijous, 13
 • Fi de curs de la Càtedra d'Empresa Familiar

  La UMH i la UA celebren la fi de curs de la Càtedra d'Empresa Familiar

  El Saló d'Actes de l'edifici del rectorat i consell social de la Universitat Miguel Hernández (UMH) d'Elx ha acollit aquest matí l'acte de clausura del Curs de les Càtedres d'Empresa Familiar que organitzen la Universitat d'Alacant i la UMH.

 • Equip de Futbol Sala Femení

  Manuel Palomar felicita l'equip de futbol sala femení pels èxits d'aquesta temporada

  “Un equip amb gran unió, esforç, formació, joventut i futur són els millors senyals d'identitat de la Universitat d'Alacant”. Amb aquestes paraules es va adreçar ahir Manuel Palomar, rector de la UA, a l'equip de futbol sala femení en una trobada celebrada en el Rectorat per a felicitar les jugadores pels èxits aconseguits aquesta temporada.

 • Trobada de Serveis Lingüístics de la Xarxa Vives.

  Manuel Palomar destaca l'intercanvi d'xperiències com a clau de la trobada de serveis lingüísitcs de la Xarxa Vives

  La Universitat d'Alacant acull avui dijous i demà divendres la XVIII Trobada dels serveis lingüístics universitaris de la Xarxa Vives, en el marc del Fòrum Vives. Representants dels serveis lingüístics reflexionen sobre la seua tasca quotidiana, comparteixen experiències i analitzen els reptes que afronten en l'actualitat.

 • Dimecres, 12
 • Biblioteca Virtual, logo invertit

  La Fundació de la Cervantes celebra el seu patronat en la Universitat d'Alacant

  La Universitat d'Alacant (UA) ha acollit avui el patronat de la Fundació Biblioteca Virtual Miguel de Cervantes, que ha presidit Manuel Palomar Sanz, rector de la UA i vicepresident de la citada fundació.

 • Consolida el teu negoci.

  Naix una "consolidadora de negocis" per a ajudar a emprenedors a desenvolupar el seu projecte a Alacant

  Una de les principals manques dels emprenedors amb una idea de negoci innovadora és que no posseeixen tots losconocimientos necessaris per a portar aqueixa idea al mercat.

 • Premi Balims 2013

  El professor de la UA, José Tuells, premi Balmis 2013

  El professor de Medicina Preventiva de la Universitat d'Alacant, José Tuells, va rebre ahir el Premi Balmis de Vacunologia que atorga la Fundació Doctor Balmis, a través del Rotary Club Alacant. L'acte va comptar amb l'assistència del rector de la UA, Manuel Palomar, la vicerectora d’Investigació, Desenvolupament i Innovació, Amparo Navarro; la degana de la Facultat de Ciències de la Salut, Ana Laguna (que va ser l'encarregada de pronunciar la laudatio del premiat) i el director del Departament d'Infermeria Comunitària i Medicina Preventiva, Josep Bernabeu.

 • Dilluns, 10
 • Federació de Fogueres de Sant Vicent

  La Universitat d'Alacant signa un conveni amb la Federació de Fogueres de Sant Vicent per a la cessió d'espais

  La Universitat d'Alacant i la Federació de Fogueres i Barraques de Sant Vicent del Raspeig han signat aquest matí dos convenis de col·laboració, un marc i un altre específic, en matèria de cessió d'espais. Segons el president de la Federació, Juan Antonio Navarro, “la vinculació de la festa amb la Universitat d'Alacant és molt estreta...".

 • Dijous, 6
 • Cluster d'innovació i sostenibilitat de la Vall d'Albaida

  La UA col·laborarà amb el Clúster d'Innovació i Sostenibilitat de la vall d'Albaida

  El rector de la Universitat d'Alacant, Manuel Palomar, ha inaugurat aquest matí en el seu despatx l'atapeït programa de visites que els directius del Clúster Nacional d'Innovació i Sostenibilitat, Innovall, i la Confederació Empresarial de la vall d’Albaida, Coeval, han dut a terme aquest matí en el Campus de Sant Vicent del Raspeig. Durant la reunió s'han assegut les bases per a una futura col·laboració en matèria de recerca i transferència de resultats...

 • Dimecres, 5
 • Càtedra Medicina Reproductiva

  La Càtedra de Medicina reproductiva UA-Institut Bernabeu abordarà la recerca de la infertilitat extrema

  L'Institut Bernabeu i la Fundació Rafael Bernabéu i la Universitat d'Alacant han presentat aquest matí la Càtedra de Medicina Reproductiva, que dirigirà el catedràtic en biologia cel·lular, Joaquín de Juan, del departament de Biotecnologia de la universitat alacantina.

 • Tornar al tauler principal

Oficina del Rector


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3866 / 9372

Fax: (+34) 96 590 9464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464