Saltar apartados

Oficina del Rector - Notícies publicades en Maig, 2013

2011 / 2012 / 2013 / 2014 / 2015 / 2016 / 2017 / 2018 / 2019 / 2020
Gener / Febrer / Març / Abril / Maig / Juny / Juliol / Agost / Setembre / Octubre / Novembre / Desembre
Notícies publicades en Maig, 2013
 • Divendres, 31
 • Univali, Brasil.

  50 estudiants d'Univali Brasil cursen en la UA estudis de grau i màster cotutelats internacionalment

  Fa dotze anys que la Universitat d'Alacant i la Universidade do Vale do Itajaí, Univali de Brasil, van iniciar els contactes per a posar en marxa programes d'estudis de cotutela internacional avalats per les dues institucions en l'àmbit de les ciències jurídiques.

 • Dimecres, 29
 • Consell de Govern de maig 2013

  El Consell de Govern de la UA aprova la investidura de sis nous 'honoris causa'

  El musicòleg, violer i constructor de guitarra, Jose Luis Romanillos, a proposta del Consell de Direcció; els hispanistes Gérard Dufour i Gérard Chastagnaret, a proposta de la Facultat de Filosofia i Lletres; la nutricionista Consuelo López Nomdedeu, i la infermera i investigadora en qüestions de gènere, Alaf I. Medeis, a proposta de la Facultat de Ciències de la Salut; i l'historiador i crític d'art, Tomás Llorens Serra, a proposta de l'Escola Politècnica Superior, passaran a formar part de la il·lustre llista de doctors honoris causa de la Universitat d'Alacant.

 • Dilluns, 27
 • Nomenaments i preses de possessió

  Nomenaments i preses de possessió dia 27 de maig de 2013

  El despatx rectoral va albergar en la jornada d'ahir el nomenament i presa de possessió de nous càrrecs universitaris en tres departaments, un institut universitari i tres vicedeganats de les facultats de Ciències Econòmiques i Empresarials i Ciències de la Salut.

 • Polítiques d'Igualtat de la UA

  Especialistes de 23 institucions coincideixen en el "paper estratègic" de la UA en polítiques d'igualtat

  La coordinadora científica del projecte Equality, Ana Rosa Ruiz, de l'Institut Tecnològic de Costa Rica, qualifica d’"estratègic" el paper de la Universitat d'Alacant en el desenvolupament de polítiques d'igualtat. Així ho ha assegurat aquest matí durant la inauguració del taller Polítiques d'Igualtat en entorns universitaris.

 • Associació de Paràlisi Cerebral d'Alacant

  La UA i APCA unides per la formació, la divulgació i la recerca en matèria de paràlisi cerebral

  Amb l'objectiu d'obrir un front comú que permeta avançar en matèria de formació, recerca i divulgació en l'àmbit de la paràlisi cerebral, la Universitat d'Alacant i l'Associació de Paràlisi Cerebral d'Alacant, APCA, han signat aquest matí, en el despatx rectoral, un conveni marc de col·laboració.

 • Divendres, 24
 • Cloenda del curs 2012-2013

  La Universitat d'Alacant clausura el curs acadèmic amb la investidura de 62 nous doctors i doctores

  El Paranimf de la Universitat d'Alacant ha albergat aquest matí el solemne Acte de Clausura de l'Any Acadèmic 2012-2013 en el qual s'ha investit als nous doctors i doctores que van finalitzar els seus programes durant el curs passat.

 • Dijous, 23
 • Associació d'Infermeria Comunitària

  La UA i l'Asociación de Enfermería Comunitaria col·laboren en el desenvolupament de recerques i activitats de divulgació

  Amb l'objectiu d'establir noves línies de treball, Manuel Palomar, rector de la Universitat d'Alacant, i José Ramón Martínez Riera, president de l'Asociación de Enfermería Comunitaria (AEC), han signat un nou conveni de col·laboració durant el matí d'avui.

 • Federació de Persones Sordes de la Comunitat Valenciana

  La UA i Fesord estrenyen els llaços per a la integració de les persones sordes

  La Universitat d'Alacant i la Federació de Persones Sordes de la Comunitat Valenciana, Fesord, han signat aquest matí un conveni de col·laboració per a desenvolupar un pla d'actuació conjunta en l'àmbit del Projecte d'Universitat Saludable. La signatura ha tingut lloc aquest matí en el despatx del rector i entre els punts tractats destaca la intenció d'incloure en el campus universitari un pioner servei de videointerpretació en els principals serveis universitaris...

 • Dimecres, 22
 • Nou director de l'Escola Politècnica Superior

  El nou director de l'Escola Politècnica Superior presenta el seu nou equip

  La sala multimèdia de l'edifici de Rectorat i Serveis Generals ha albergat aquest matí la presa de possessió del nou director de l'Escola Politècnica Superior de la Universitat d'Alacant, Andrés Montoyo i tot el seu equip. Integrat per 18 professors i professores, compta amb una representació de tots els departaments de l'Escola.

 • Canvi en la direcció de quatre Departaments.

  Canvi en la direcció de quatre departaments

  El despatx del rector ha acollit aquest matí la presa de possessió de tres directors i una directora de departaments universitaris. Es tracta de José Mateo Martínez, al capdavant del Departament de Filologia Anglesa, Germán Torregrosa Gironés, del d’Innovació i Formació Didàctica, Yolanda Domenech López, de Treball Social i Serveis Socials i Raúl Ruiz Callado, de Sociologia.

 • Divendres, 17
 • Conveni amb Fundació Marjal.

  La Fundació Marjal se suma al projecte musical de l'Orquestra Filharmònica de la Universitat d'Alacant

  L'Orquestra Filharmònica de la Universitat d'Alacant (OFUA) compta des d'avui amb la Fundació Marjal com a nou patrocinador que s'uneix a aquest projecte musical. El rector de la Universitat d'Alacant, Manuel Palomar, en qualitat de president de la Fundació General de la UA, i Francisco Gómez Andreu, president de la Fundació Marjal, han signat aquest matí en el despatx rectoral, un acord de col·laboració per l’esmentat patrocini.

 • Nou Cònsol de Romania a la Comunitat Valenciana.

  Manuel Palomar rep el nou cònsol de Romania de la Comunitat Valenciana

  El rector de la Universitat d'Alacant, Manuel Palomar, ha rebut aquest matí el nou cònsol de Romania a la Comunitat Valenciana, Radu-Catalin Mardare, en la seua primera visita a la província alacantina.

 • Associació Internacional de Llengua i Literatura Catalana

  El president de l'Associació Internacional de Llengua i Literatura Catalana es reuneix amb el rector de la UA

  Amb l'objectiu de continuar i iniciar noves línies de treball, Antoni Ferrando, president de l'Associació Internacional de Llengua i Literatura Catalana (AILLC) ha visitat aquest matí el rector de la Universitat d'Alacant, Manuel Palomar.

 • Presa de possessió deª M Ángeles Marcos

  Mª Ángeles Marcos nova directora de l'Institut Universitari de Recerca CIBIO de la UA

  La doctora en Biologia M. Ángeles Marcos és des d'aquest matí la nova directora de l'Institut Universitari de Recerca CIBIO (Centre Iberoamericà de la Biodiversitat) de la Universitat d'Alacant.

 • Dimarts, 14
 • Donacions Proyecto Hombre i Alzheimer

  El rector lliura a Projecte Home i l'Associació d'Alzheimer la recaptació dels concerts solidaris de l'OFUA

  El rector de la Universitat d'Alacant, Manuel Palomar; el vicerector de Cultura, Esports i Política Lingüística, Carles Cortés, i el director titular de l'Orquestra Filharmònica de la Universitat d'Alacant, Mihnea Ignat, es van entrevistar ahir amb els responsables de l'Associació Alzheimer Alacant i de la Fundació Noray, de la qual depèn Projecte Home a Alacant, per a fer lliurament dels xecs amb la recaptació obtinguda en els concerts solidaris oferits per l'OFUA els passats 2 i 4 de maig en el Paranimf i l'ADDA, respectivament.

 • Dilluns, 13
 • Preses de possessió en el despatx.

  Paz Galache, en Química Física, i Germán López, en Ecologia

  María Paz Galache Payá i Germán López Iborra han pres possessió aquest matí com a directors dels departaments de Química Física i Ecologia, respectivament. L'acte ha tingut lloc en el despatx del rector i ha comptat amb la presència de diferents membres dels respectius departaments, la vicerectora de Recerca, i el degà de la Facultat de Ciències, Andreu Bonet.

 • Divendres, 10
 • Equip nacional de voley platja.

  Palomar rep l'equip nacional de voleibol platja

  Fran Marco, Pablo Herrera, Adrián Gavira, Paula Soriano i Ángela Lobato han aconseguit col·locar el nom de la Universitat d'Alacant en l'elit esportiva de voleibol platja a nivell internacional. Els esportistes han participat aquest matí en una trobada amb el rector de la Universitat d'Alacant, Manuel Palomar, que s'ha confessat "un ferm seguidor" de les seues trajectòries.

 • Visita de Raúl Zurita

  La Universitat d'Alacant proposa Raúl Zurita per al Premi Internacional de Poesia Reina Sofia 2013

  El rector de la Universitat d'Alacant, Manuel Palomar, ha rebut aquest matí en el seu despatx el Premi Nacional de Poesia xilè Raúl Zurita, que ha participat durant tota la setmana en un ampli programa d'activitats.

 • Dilluns, 6
 • Javier Narcís, nou director de Doctorat.

  El professor Javier Narciso, director de Doctorat

  El professor Francisco Javier Narciso Romero ha sigut nomenat aquest matí director de Doctorat de la Universitat d'Alacant a proposta del vicerectorat de Recerca, Desenvolupament i Innovació. La seua comesa, a partir d'aquest moment, serà dur a terme la creació de l'Escola de Doctorat, d'acord amb el que preveu el RD99/2011, de 20 de gener, d'ensenyaments oficials de doctorat i els estatuts de la UA.

 • Cursos d'estiu

  La Universitat d'Alacant presenta els Cursos d'Estiu Rafael Altamira

  La Universitat d'Alacant ha presentat aquest matí els Cursos d'Estiu Rafael Altamira marcats per la pluralitat, la diversitat de continguts i amb vocació unificadora. Així ho ha assegurat aquest matí el rector, Manuel Palomar, qui ha donat a conèixer els cursos en roda de premsa, junt amb el vicerector de Cultura, Esports i Política Lingüística, Carles Cortés; la directora del Secretariat de Seus, Carmen Marimón, i la coordinadora acadèmica dels cursos, Catalina Iliescu.

 • Dijous, 2
 • Carles Martín Cantarino

  El rector de la UA rep Carles Martín Cantarino, coordinador de l'Aula de la Ciència

  L'Aula de la Ciència de la Universitat d'Alacant, coordinada pel professor del departament de Ciències del Mar i Biologia Aplicada de la UA, Carles Martín Cantarino, posa en marxa el projecte Rutes pel campus de la UA: Salut, Cultura i Ciència.

 • Tornar al tauler principal

Oficina del Rector


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3866 / 9372

Fax: (+34) 96 590 9464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464