Saltar apartados

Oficina del Rector - Notícies publicades en Novembre, 2013

2011 / 2012 / 2013 / 2014 / 2015 / 2016 / 2017 / 2018 / 2019 / 2020
Gener / Febrer / Març / Abril / Maig / Juny / Juliol / Agost / Setembre / Octubre / Novembre / Desembre
Notícies publicades en Novembre, 2013
 • Dijous, 28
 • Universitat Central d'Equador

  La Universitat d'Alacant formarà doctors equatorians en recerca educativa

  El rector de la Universitat d'Alacant, Manuel Palomar i el de la Universitat Central d'Equador, Edgar Samaniego, han signat aquest matí un conveni específic de col·laboració acadèmica i científica internacional en l'àrea d'educació, que permetrà que docents titulars de la universitat equatoriana puguen participar en el programa de Doctorat PhD en Recerca Educativa que imparteix la Facultat d'Educació de la UA.

 • Dimecres, 27
 • Xarxa Mooc

  La Universitat d'Alacant coordinarà XarxaMOOC, un curs massiu per a l'aprenentage del català organitzat per la Xarxa Vives

  La Xarxa Vives organitza, sota la coordinació de la Universitat d’Alacant, XarxaMOOC, un curs massiu, obert, en línia i gratuït cridat a ser una eina fonamental per a l’aprenentatge de la llengua i la cultura catalana. Sota el el subtítol Introducció al llenguatge d’especialitat en les universitats de llengua catalana. Eines digitals per als futurs estudiants de la Xarxa Vives», el curs es dirigeix tant a l’alumnat com a professionals i a qualsevol persona interessada en la comunicació científica en català.

 • Entrevista en Alcantí TV.

  El rector ha sigut entrevistat en Alacantí TV.

  Avui hem estat en AlacantíTV en "Res que fer". Una entrevista molt disbauxada i divertida de Sergio Fernández i Jesús Montoya.

 • Inauguració de l'exposició de Ferran Sunyer.

  Inauguració de l'exposició "La superació d'un matemàtic".

  L'exposició "La superació d'un matemàtic" que es pot visitar a l'Aulari II de la Universitat d'Alacant / Universidad de Alicante (canal oficial) és un exemple del que pot la voluntat. Ferran Sunyer va nàixer impedit i no va poder ni assistir a l'escola, però això, no va ser obstacle per a que desenvolupés el seu geni matemàtic, un dels més importants de la seua època.

 • Inauguració de l'escultura de Manolo Boix

  Donació a la Universitat d'Alacant de l'escultura de Manolo Boix "La clau que obri tots els panys"

  "La clau que obre tots els panys", l'escultura de Manolo Boix, donada per la Federació d'Escola Valenciana a laUniversitat d'Alacant / Universidad de Alicante (canal oficial) i que duu per títol els versos d'Estellés, ja es troba a la seua ubicació, la Facultat d'Educació i també, en aquesta adreça...http://laclau.ua.es/

 • Dimarts, 26
 • Consell de Govern de novembre de 2013.

  El Consell de Govern aprova la creació del Centre de Formació ContinUA i deixa llest per al Claustre, el nou Reglament Electoral

  El Consell de Govern de la Universitat d'Alacant ha aprovat aquest matí la creació del Centre de Formació CONTÍNUA, a qui s'encarregaran totes les competències en matèria d'organització, gestió acadèmica i administrativa dels Títols propis, formació contínua i cursos especials, així com la gestió prèvia a la matrícula en tots els títols oficials de màster.

 • Dilluns, 25
 • Violència de Gènere

  Ciberassetjament, "Internet grooming" i "sexting" han posat nom a les noves formes de violència de gènere

  En els últims anys termes com ciberassetjament, Internet grooming i sexting han posat nom a les noves formes de violència de gènere. “La Delegació del Govern per a la Violència de Gènere ha quantificat l'extensió entre els col·lectius de joves i adolescents de la violència de gènere a través de les xarxes socials i sistemes de comunicació mòbil (whatsapp, tuenti, facebook, sms, correu electrònic, etc.)”, ha assenyalat el rector de la Universitat d'Alacant, Manuel Palomar, durant l'acte commemoratiu del Dia Internacional Contra la Violència de Gènere.

 • Emblemes de les nostres seus: Cocentaina.

  Una versió contemporània del Castell, emblema de Cocentaina en la Universitat d'Alacant

  Una versió contemporània del Castell de Cocentaina fet íntegrament amb materials de construcció de gran duresa, s'ha incorporat a la galeria d'Emblemes de les nostres seus de la Universitat d'Alacant que s'exhibeix en el vestíbul de l'edifici de Rectorat i Serveis Generals.

 • Dijous, 21
 • Universitat de Guandong.

  El rector visita la Universitat de Guandong

  En la Universitat de Guandong, a més d'estrènyer llaços i la col·laboració entre ambdues institucions, el rector i el vicerector de Relacions Internacionals de la Universitat d'Alacant han tingut l'oportunitat de trobar-se amb dues estudianes de la nostra Universitat, Pablo Sánchez Senén i Adrián Vera Ros.

 • Dimarts, 19
 • The University of Hong Kong.

  Visita a la Universitat d'Hong Kong

  Visita institucional del rector de la Universitat d'Alacant, Manuel Palomar, a la Universitat d'Hong Kong (considerada una de les millors universitats d'Àsia) on s'acaba de signar un conveni d'intercanvi entre les dues institucions. Al costat de la vicerectora de la HKU Amy B.M. Tsui i Juan Llopis vicerector de la UA.

 • Dilluns, 18
 • City University of Hong Kong

  Viatge institucional del rector a Xina

  El rector es troba de viatge institucional a Xina per a visitar tres de les universitats que mantenen convenis de col·laboració amb la Universitat d'Alacant, acompanyat pel vicerector de Relacions Internacionals, Juan Llopis. Les primeres trobades han tingut lloc en la City University of Hong Kong.

 • Divendres, 15
 • I Certamen de Teatre Grecollatí Ilici Augusta.

  El Jaciment de L'Alcudia acollirà l'I Certamen de Teatre Grecollatí Ilici Augusta

  L'emplaçament arqueològic de L'Alcudia, dependent de la Fundació Universitària de Recerca Arqueològica de la Universitat d'Alacant, acollirà el pròxim mes de maig de 2014 l'I Certamen de Teatre Grecollatí Ilici Augusta. Així s'ha anunciat aquest matí en una roda de premsa en la qual han intervingut el rector de la UA, Manuel Palomar, l'alcaldessa d'Elx, Mercedes Alonso, el vicerector de Cultura, Esport i Política Lingüística, Carles Talles i el director del Certamen, Eduardo Martínez Fuster.

 • Dijous, 14
 • Desè Aniversari de la Càtedra de l'Empresa Familiar de la UA.

  La Càtedra de l'Empresa Familiar de la Universitat d'Alacant commemora el seu desè aniversari

  L'Associació de l'Empresa Familiar d'Alacant i la Universitat d'Alacant han organitzat aquest matí un acte per a commemorar el desè aniversari de la Càtedra de l'Empresa Familiar d'Alacant.

 • Visita del Cònsol General del Japó

  El Cònsol General del Japó visita la Universitat d'Alacant

  El rector de la Universitat d'Alacant, Manuel Palomar, ha rebut aquest matí al Cònsol General del Japó a Barcelona, Takashi Fuchigami, qui s'ha desplaçat fins al campus per a realitzar una visita institucional i conèixer, de primera mà, els projectes, convenis i programes de col·laboració que la UA manté amb diverses universitats i institucions japoneses, i per a intensificar la col·laboració entre ambdues institucions.

 • Dimecres, 13
 • Emblemes de les nostres seus: Benissa.

  Benissa s'incorpora a la galeria d'Emblemes dels nostres seus

  Una espècie de retaule de ceràmica amb un paisatge de Benissa és el símbol triat per a formar part de l'exposició d'Emblemes dels nostres seus de la Universitat d'Alacant.

 • Dilluns, 11
 • Emblemes de les nostres seus: Xixona.

  Un socarrat dedicat al torró i el gelat emblema de Xixona en la UA

  “La tecnologia, la recerca i l'estudi posats al servei del producte tradicional per a aconseguir rellançar-lo i projectar-lo en els mercats”. Amb aquestes paraules resumia aquest matí l'alcalde de Xixona, Ferran Josep Verdú, la importància de la relació que mantenen la Universitat d'Alacant i el municipi torroner.

 • Divendres, 8
 • Ajuntament de Cocentaina.

  La Universitat d'Alacant i Ajuntament de Cocentaina renoven la seua col·laboració

  El rector de la Universitat d'Alacant, Manuel Palomar i l'alcalde de Cocentaina, Rafael Briet, han signat aquest matí un conveni marque de col·laboració amb el qual renoven la seua vocació de treball conjunt, que es va iniciar fa més d'una dècada.

 • Dijous, 7
 • Rotary Club Alicante Costa Blanca.

  La UA i el Rotary Club Alicante Costa Blanca col·laboraran en programes de voluntariat universitari

  Amb l'objecte de dur a terme activitats solidàries de voluntariat, la Universitat d'Alacant i el Rotary Club Alacant Costa Blanca han signat aquest matí un conveni específic emmarcat dins del programa Rotary Universitas.

 • Emblemes de les nostres seus. Biar.

  Ceràmica, forja i teula emboliquen un fragment de la història de Biar en Emblemes de les nostres seus de la UA

  Sota el títol de "Homenatge als oficis d'antany", la Seu Universitària de Biar de la Universitat d'Alacant ha inaugurat aquest matí la seua presència en la galeria Emblemes dels nostres seus de la Universitat d'Alacant. Com ha explicat l'alcaldessa, Magdalena Martínez, l'obra, realitzada en ceràmica, forja i teula, "arreplega d'una banda els oficis tradicionals de Biar i per una altra, la història del municipi".

 • Dimecres, 6
 • Emblemes de les nostres seus. La Nucia.

  Un enorme morter de marbre, emblema de la Nucia en la Universitat d'Alacant

  Des d'aquest matí la seu de la Nucia forma part de la galeria Emblemes de les nostres seus de la Universitat d'Alacant, una exposició de caràcter permanent a través de la qual la institució acadèmica s'aproxima a la realitat dels municipis.

 • Dimarts, 5
 • Biblioteca Virtual, logo invertit

  La Cervantes crea un portal virtual sobre la història del comerç, les fires i les finances a Espanya

  El rector de la Universitat d'Alacant (UA) i vicepresident de la Fundació Biblioteca Virtual Miguel de Cervantes, Manuel Palomar; el rector de la Universitat de Valladolid (UVa), Marcos Sacristán Represa, en representació de la Càtedra Simón Ruiz, i l'alcaldessa de Medina del Campo, Teresa López Martín, com a presidenta de la Fundació Museu de les Fires, han signat aquest matí, en el Museu de les Fires de Medina del Campo, un conveni de col·laboració entre les tres institucions.

 • Dilluns, 4
 • I Fira de la Cultura Gitana en la UA

  Comença la I Fira de la Cultura Gitana en la Universitat d'Alacant

  El rector de la Universitat d'Alacant, Manuel Palomar, ha inaugurat aquest matí la I Fira de la Cultura Gitana de la UA, amb un acte institucional en el qual s'ha hissat la bandera gitana al mateix temps que un cor de 16 xiquets del col·legi Nazaret interpretava l'himne gitano Gelem Gelem. La bandera gitana onejarà en la plaça d'Europa de la UA durant els quatre dies de durada de la Fira...

 • Tornar al tauler principal

Oficina del Rector


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3866 / 9372

Fax: (+34) 96 590 9464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464