Saltar apartados

Oficina del Rector

 

NOTÍCIES I ACTIVITATS

30/07/2019
La Universitat d'Alacant mantindrà el nom de Baena Tocón en el seu repositori

El rector de la Universitat d’Alacant, Manuel Palomar, ha informat aquest matí el Consell de Govern de l’anul·lació del recurs de Gerència del 12 de juny de 2019 sobre la mesura tècnica acordada de desindexació del nom d’Antonio Luis Baena Tocón en l’article titulat «El caso Diego San José y el juez humorista», publicat al RUA, Repositori Institucional de la Universitat d’Alacant, obra del catedràtic de la UA Juan Antonio Ríos Carratalá.

29/07/2019
El rector rep al nou secretari autonòmic d'Universitats, Rafael Tavares

Abans de les vacances d'agost, hem pres contacte amb el nou secretari autonòmic d'Universitats, Rafael Tavares, en una reunió amb bona part de l'equip de direcció de la Universitat d'Alacant.

29/07/2019
El Parc Científic d'Alacant vincula tres empreses més al seu ecosistema

El president de la Fundació Parc Científic d'Alacant i rector de la Universitat d'Alacant (UA), Manuel Palomar, al costat de la vicerectora de recerca i transferència de coneixement, Amparo Navarro, han signat avui els contractes de vinculació amb tres noves companyies que s'han acostat al Parc Científic de la UA per a poder accedir als serveis de valor afegit que aquest ofereix a les empreses.

29/07/2019
La Fundació Aquae i la Universitat d'Alacant impulsen projectes alineats amb els ODS i la lluita contra el canvi climàtic

La Fundació Aquae, la fundació d’Hidraqua i la Universitat d’Alacant han signat aquest matí un acord marc «per a impulsar projectes i programes de col·laboració en l’àmbit de la formació i la investigació universitària, centrats en el desenvolupament sostenible i l’aigua».

17/07/2019
La Vila Joiosa esdevindrà la duodècima Seu Universitària de la UA

El rector de la Universitat d’Alacant, Manuel Palomar, i l’alcalde de la Vila Joiosa, Andreu Verdú, han signat el conveni de creació de la Seu Universitària aquest dimecres en un acte en què també han participat la secretaria general de la UA, Esther Algarra i la directora del Secretariat de Seus Universitàries, Eva Valero...

16/07/2019
La Universitat d'Alacant posa la investigació i la innovació al servei de la Xarxa Gastroturística de la Comunitat Valenciana

El rector de la Universitat d'Alacant, Manuel Palomar i el secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, han escenificat aquest dimarts l'adhesió de la institució alacantina a la Xarxa Gastroturística de la Comunitat Valenciana en un acte que s'ha celebrat en el CDT d'Alacant.

15/07/2019
El Col·legi de Metges d'Alacant i la UA treballaran junts en la divulgació científica, la promoció i la investigació en el camp de les vacunes

La presidenta del Col·legi Oficial de Metges d’Alacant (COMA), la Dra. María Isabel Moya, i el rector de la Universitat d’Alacant, Manuel Palomar, han signat avui en el Rectorat un conveni específic dins de l’acord marc de col·laboració que van subscriure el passat 7 de febrer del 2019. L’objectiu d’aquest conveni és fomentar i promoure la investigació en el camp de la vacunologia social i les vacunes.

12/07/2019
La Universitat d'Alacant i Algèria acorden posar en marxa un programa de formació d'estudiants de doctorat

El rector de la Universitat d’Alacant, Manuel Palomar i l’ambaixadora d’Algèria a Espanya, Taous Feroukhi han acordat implementar una iniciativa inèdita fins avui per a la formació d’estudiants de postgrau algerians en la institució alacantina. La proposta algeriana ha sigut molt ben acollida per la universitat alacantina...

10/07/2019
El rector visita la Universitat de les Illes Balears

Estrenyent llaços amb la Universitat de les Illes Balears i amb el seu rector, Llorenç Huguet i els vicerectors Joana María Seguí i Jordi Llabrés.

08/07/2019
La Universitat d'Alacant i l'empresa Neumáticos Soledad formalitzen la seua relació

El rector de la Universitat d’Alacant i el director general de Neumáticos Soledad, Juan Ramón Pérez, han signat un conveni marc de col·laboració que té com a objectiu establir vies per a la realització en comú d’activitats de divulgació, de formació i d’investigació que redunden en benefici de les dues parts.

09/07/2019
La Universitat d'Alacant signa un conveni de col·laboració amb la seua homòloga moçambiquesa de Lurio

El rector de la Universitat d’Alacant, Manuel Palomar i el seu homòleg de la Universitat de Lurio, al nord de Moçambic, Francisco Noa, han segellat aquest dimarts un acord marc de col·laboració entre les dues institucions amb l’objectiu de dissenyar i implementar un programa de cooperació per al desenvolupament d’activitats docents i investigadores...

05/07/2019
La Universitat d'Alacant i l'Acadèmia Valenciana de la Llengua renoven el seu compromís de col·laboració

L’acord que s’ha renovat tindrà una durada de quatre anys i entre els objectius destaca la realització d’activitats conjuntes en els àmbits cultural, formatiu i científic de promoció de la llengua.

04/07/2019
La UA i Cajamar col·laboren en les Trobades Seus-Consell Social per a promoure les relacions de la universitat amb el seu entorn

La Universitat d’Alacant i Cajamar han signat aquest dijous un conveni pel qual l’entitat financera patrocinarà el projecte Trobades Seus-Consell Social de la Universitat d’Alacant. El conveni, signat pel rector, Manuel Palomar, el president del Consell Social, Adolfo Utor, i el director territorial de Cajamar Caixa Rural, Manuel Nieto, pretén promoure les relacions de la universitat amb l’entorn social i empresarial a través de les seus universitàries.

01/07/2019
Les universitats públiques valencianes generen l'1,9 % del PIB i el 2,3% de l'ocupació de la Comunitat Valenciana

Les universitats públiques valencianes i la seua activitat associada generen 2.090 milions d’euros de renda a la Comunitat Valenciana i 44.202 llocs de treball, unes dades que suposen l’1,9% del PIB i el 2,3% de l’ocupació valencians, segons revela el quart informe «La contribució socioeconòmica de les universitats públiques valencianes», elaborat per l’equip investigador de l’Ivie i presentat aquest matí en la seu de la Universitat Jaume I de Castelló.

01/08/2018
Visita del nou subdelegat de Defensa a Alacant, el Sr. Juan Bosco Montero

El rector ha rebut la visita del nou subdelegat de Defensa a Alacant, el Sr. Juan Bosco Montero, amb qui ha coincidit a mantenir l'excel·lent relació existent amb la Universitat d'Alacant.

Pàgina d'inici

Oficina del Rector


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3866 / 9372

Fax: (+34) 96 590 9464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464