Saltar apartados

Salutació

 

La Universitat d’Alacant és una universitat pública situada en el litoral mediterrani. Per les nostres influències històriques, la ubicació excel·lent i les connexions magnífiques, som una universitat plural i acollidora amb un dels millors campus del país, no solament pel que fa a infraestructures, sinó també pel que fa a paisatgisme i model d’habitabilitat sostenible i igualitària.

Encara que relativament jove, tenim una gran solvència i acreditació científica i acadèmica que ens ha permès adaptar-nos als canvis socials, a les necessitats del nostre entorn i liderar un canvi de model econòmic basat en la investigació, la innovació, l’emprenedoria i la transferència real de coneixements.

Amb estudis en tots els camps del saber organitzats en sis facultats i una Escola Politècnica Superior, som una universitat multidisciplinària. Ens mou l’esperit universitari clàssic i de la il·lustració, basat en la formació humana integral fet pel qual també tenim una oferta cultural i esportiva potent i variada.

La comunitat universitària està integrada aproximadament per 3.800 professors i personal d’administració i serveis, i una mica més de 32.000 estudiants en titulacions oficials. Aquest capital humà està compromès a superar els reptes que té la societat actual amb un treball ben fet, de qualitat, innovador i amb voluntat de servei públic.

Som una universitat bilingüe, però amb una clara vocació internacional raó per la qual apostem fermament pel multilingüisme institucional i pel plurilingüisme de tots els membres de la comunitat universitària. Per això, hem incorporat l’anglès a la docència, i moltes de les nostres activitats culturals i cursos es poden fer en anglès, francès o altres llengües. 

Som una universitat valenciana i europeista, oberta al Mediterrani i a totes les cultures del món, una universitat que acull cada any aproximadament 1.200 estudiants estrangers i 2.000 estudiants d’altres regions de l’Estat espanyol. 

En definitiva, una universitat habitable i intergeneracional oberta a la societat i a l’entorn, amb una vocació clara de servei i d’aplicació del coneixement que hi generem.

Manuel Palomar

Rector

Oficina del Rector


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3866 / 9372

Fax: (+34) 96 590 9464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464