Saltar apartados

Oficina del Rector

               

NOTÍCIES I ACTIVITATS

10/06/2021
La Universitat d'Alacant es posa al dia en la investidura de doctors

La Universitat d’Alacant s’ha posat avui al dia en la investidura dels doctors i doctores que van llegir la seua tesi doctoral en el curs 2018/2019 i que no van poder realitzar el tradicional acte acadèmic l’any passat a causa de la pandèmia. El paranimf ha acollit la cerimònia acadèmica que ha presidit la rectora, Amparo Navarro, en el que ha sigut el seu primer acte acadèmic revestida dels atributs que la identifiquen com a rectora de la Universitat d’Alacant.

10/06/2021
Amparo Navarro: "La docència universitària s'ha d'adaptar a les necessitats del segle XXI i combinar la presencialitat amb la tecnologia"

La UA recupera la presencialitat –que combina amb el format telemàtic– en les XIX Jornades de Xarxes d’Investigació en Docència Universitària (XARXES 2021) i el IV Workshop Internacional d’Innovació en Ensenyament Superior i TIC (INNOVAESTIC 2021) que ha inaugurat aquest matí la rectora, Amparo Navarro, acompanyada de la directora de l’Institut de Ciències de l’Educació (ICE), Rosana Pastor, i del vicerector de Transformació Digital, Rafael Molina.

09/06/2021
ANECA i la Universitat d'Alacant estrenyen llaços en una trobada presencial

La rectora de la Universitat d’Alacant, Amparo Navarro, ha rebut aquest matí la directora d’ANECA, Agència Nacional d’Avaluació de la Qualitat i Acreditació, Mercedes Siles Molina i el gerent, Lázaro Rodríguez Ariza, per a estrènyer relacions entre les dues institucions, comentar els canvis que s’estan impulsant en l’Agència, explorar l’ampli catàleg de serveis i departir sobre les necessitats existents.

07/06/2021
Amparo Navarro rep Projecte Home a la Universitat d'Alacant

Amparo Navarro ha rebut aquest matí el president de Projecte Home-Fundació Noray, Luis Corno i la seua directora, Consagración Jareño, acompanyada de la vicerectora d'Igualtat, Inclusió i Responsabilitat Social, Eva Espinar i de Roberto Mohedano, director del Secretariat de Responsabilitat Social.

04/06/2021
La rectora visita Villena per a presentar al consistori al nou director de la Seu Universitària

L’alcalde de Villena, Fulgencio Cerdán, ha rebut per primera vegada el nou director de la Seu Universitària de la UA a la ciutat, Aurelio López-Tarruella, que ha arribat acompanyat per una delegació de la Universitat d’Alacant encapçalada per la rectora, Amparo Navarro; la vicerectora de Cultura, Esport i Extensió Universitària, Catalina Iliescu, i la vicerectora de Relacions Internacionals i Cooperació al Desenvolupament, Rosa María Martínez.

03/06/2021
Homenatge a Manuel Lorenzo Pardo en Club INFORMACIÓ

“El geni de l'aigua”, un homenatge a Manuel Lorenzo Pardo, enginyer, polític, fotògraf i escriptor espanyol, artifice de confederacions hidrogràfiques com la de l'Ebre i del Pla Nacional d'Obres Hidràuliques del qual va sorgir el primer transvasament entre conques.

03/06/2021
El Consell de Direcció de la Universitat d'Alacant reprèn la presencialitat

El retorn gradual a la presencialitat a la Universitat d’Alacant s’ha evidenciat aquest dijous amb la primera reunió presencial del Consell de Direcció que, presidit per la rectora, Amparo Navarro, ha realitzat la seua junta setmanal la Seu d’Alacant en l’edifici del carrer Sant Ferran, 40.

02/06/2021
En el lliurament anual dels 23 Premis Sambori de l'Escola Valenciana

Els premis Sambori són un dels premis literaris amb major participació, amb l'afegit que es dirigeixen a escolars i promouen la formació literària, la creativitat artística i la imaginació. Uns premis que sempre han tingut a la Universitat d'Alacant al seu costat.

01/06/2021
La rectora assisteix a la 25 Gala de lliurament de Premis de l'Asociacion de l'Empresa Familiar d'Alacant (AEFA)

Imprescindible assistir aquest matí a la 25 Gala de lliurament de Premis de l'Associació de l'Empresa Familiar d'Alacant (AEFA), que la pandèmia va obligar a posposar. La Universitat d'Alacant dóna l'enhorabona a la seua presidenta, Maite Antón, per la magnífica organització i als premiats per aquests més que merescuts reconeixements.

28/05/2021
Primera reunió oficial de la rectora amb els representants de l'Escola universitària de Relacions Laborals d'Elda

Primera reunió oficial de la rectora amb els representants de l'Escola universitària de Relacions Laborals d'Elda, en l'edifici de la Seu Universitària d'Alacant al carrer Sant Ferran, per a tractar sobretot el concernent a aquests estudis, els seus docents i el nostre estudiantat.

28/05/2021
El castell de Santa Bàrbara acollirà cursos d'estiu de la Universitat d'Alacant

La rectora de la Universitat d’Alacant, Amparo Navarro i l’alcalde d’Alacant, Luis Barcala, han subscrit aquest matí un conveni que permetrà l’ús del castell de Santa Bàrbara per a activitats formatives vinculades als cursos d’estiu. La materialització de l’acord suposarà que la Universitat podrà fer-hi diferents propostes docents sense que supose un cost afegit per a la institució acadèmica.

27/05/2021
El Consell de Govern de la Universitat d'Alacant aprova un nou doble grau internacional amb la Northern Arizona University

El grau d’Enginyeria Informàtica de l’Escola Politècnica Superior s’ha sumat avui a la llista de dobles graus internacionals que ofereix la Universitat d’Alacant a través del conveni que avui ha aprovat el Consell de Govern amb la Northern Arizona University (NAU).

La reunió de l’òrgan de govern universitari també ha donat el vistiplau al calendari de matrícula per al curs 2021-2022.

25/05/2021
La rectora assisteix a la 36 Gala dels Importants d'INFORMACIÓN

Un acte ben diferent al que ens té acostumats l'INFORMACION.ES en els seus premis Importants, però carregat d'emotivitat, simbolisme i reconeixement a totes les persones que, amb els seus treballs essencials, han donat el millor de si en aquests temps de pandèmia tan extremadament difícils.

24/05/2021
La Universitat d'Alacant desembarca a la Fira del Llibre amb les seues novetats en divulgació científica

La rectora de la Universitat d’Alacant, Amparo Navarro, va protagonitzar la primera jornada de presentacions de les col·leccions de Publicacions de la UA a la Fira del Llibre d’Alacant amb els llibres: El campus de la Universitat d’Alacant i La llum. Enigmes, mites i tecnologia de Carles Martin Cantarino i Sergi Gallego Rico respectivament, de la col·lecció de divulgació L’Ordit.

24/05/2021
Els Cursos d'Estiu de la UA arriben a la vintena edició i compleixen deu anys a les seus universitàries amb la marca Rafael Altamira

La UA ha presentat aquest matí la programació estiuenca per a aquest any amb una oferta de 34 cursos: 8 de presencials, 4 de semipresencials, 7 de duals i 15 en línia, organitzats per la UA i les seus universitàries de Torrevella, Elda, Petrer, Villena, Cocentaina, la Vila Joiosa, la Nucia i la Marina.

19/05/2021
L'Institut Interuniversitari de Filologia Valenciana lliura en la UA els Premis de la Crítica 2020

L’Aula Magna de la Facultat de Filosofia i Lletres de la Universitat d’Alacant ha acollit aquest matí l’acte de lliurament dels Premis de la Crítica 2020, un acte que va haver de ajornar-se per la pandèmia l’any passat . La rectora, Amparo Navarro, ha presidit l’acte que ha comptat amb les intervencions, a més de la rectora, de Daniel Climent, el degà de la Facultat de Filosofia i Lletres, Juan Mesa, i el director de l’Institut Interuniversitari de Filologia Valenciana (IIFV) Vicent Josep Escartí i Soriano.

18/05/2021
Virgilio Gilart pren possessió com a director de l'Escola Politècnica Superior de la Universitat d'Alacant

La rectora de la Universitat d’Alacant, Amparo Navarro, ha presidit aquest dimarts la presa de possessió del nou equip de direcció de l‘Escola Politècnica Superior després que Virgilio Gilart s’imposara en les eleccions del passat 7 de maig amb 262 vots, el 79’63 per cent, al seu rival, Javier García Barba, que va sumar 47 suports, el 14,29 per cent.

17/05/2021
Visita a les instal·lacions de Creu Roja Espanyola a Alacant per a conèixer els seus projectes i actuacions

Visita a les instal·lacions de Creu Roja Espanyola a Alacant per a conèixer els seus projectes i actuacions en l'atenció als col·lectius més vulnerables, així com l'àrea de formació i el centre d'FP. Una vegada més, el compromís i interès de la Universitat d'Alacant a promoure valors de solidaritat en l'alumnat i de mantenir les nostres col·laboracions.

17/05/2021
Inauguració del VI simposi de l'arròs de Dàrsena, sota el títol de "L'aigua i l'arròs. Cultiu i cocció"

Una jornada fabulosa que conjumina innovació i estudi amb la tradició d'un restaurant icònic a la nostra ciutat que enguany compleix 60 anys i que culminarà amb una demostració i posterior degustació d'arrossos.

Página de inicio

Oficina de la Rectora


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3866 / 9372

Fax: (+34) 96 590 9464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464