Saltar apartados

Oficina del Rector

               

NOTÍCIES I ACTIVITATS

08/03/2021
L'empresa Laminar Pharma s'incorpora al Parc Científic d'Alacant

Ampliem el clúster d'empreses biotecnològiques del Parc Científic d'Alacant amb la incorporació de la farmacèutica Laminar Pharma.

05/03/2021
Primera trobada oficial de la rectora amb l'EUIPO

Primera trobada oficial de la rectora Amparo Navarro amb l'EUIPO (European Union Intellectual Property Office), institució que ha marcat significativament l'esdevenir de la nostra província. En aquesta primera trobada s'ha parlat dels llaços ja existents i sobre plantejar noves vies de col·laboració amb el seu director executiu, Christian Archambeau.

05/03/2021
El 'turisme intel·ligent' protagonitza els premis de la Càtedra d'Estudis Turístics Pedro Zaragoza de la Universitat d'Alacant

La Càtedra d’Estudis Turístics «Pedro Zaragoza Orts» ha lliurat aquest divendres els Premis als millors Treballs Final de Grau i Treballs Final de Màster (TFG i TFM) desenvolupats i defensats a la Universitat d’Alacant, que estiguen relacionats amb el sector turístic, en un acte que ha tingut lloc de manera telemàtica.

04/03/2021
Assemblea General de la CRUE Universitats Espanyoles per a elegir nova presidència

En l'Assemblea General de la CRUE (Conferència de Rectors de les Universitats Espanyoles) s'ha reelegit a José Carlos Gómez Villamandos, rector de la Universitat de Còrdova, com a president de la institució.

04/03/2021
Reunió de la rectora amb el Consell Social de la Ciutat d'Alacant

Primera reunió de la rectora Amparo Navarro amb el Consell Social de la Ciutat d'Alacant, en el qual la Universitat d'Alacant, un dels grans pilars de la nostra ciutat, participa per a ayuydar a afrontar nous reptes.

03/03/2021
Visita de l'empresa Orizon, consultoria informàtica vinculada al Parc Científic d'Alacant

Hem rebut la visita dels responsables de l'empresa Orizon, una consultoria informàtica vinculada al Parc Científic d'Alacant, Ángel Pineda i José Manuel Desco. Aquesta xicoteta però potent empresa, com ells mateixos es defineixen, presenta un important potencial que tractarem de posar en valor per a futures col·laboracions.

03/03/2021
El Parc Científic de la Universitat d'Alacant incorpora l'empresa tecnològica Cloud Levante al seu ecosistema innovador

Amparo Navarro, rectora de la Universitat d’Alacant i presidenta de la Fundació Parc Científic d’Alacant (PCA) i Víctor Adsuar, conseller delegat de Cloud Levante han signat avui el contracte pel qual l’empresa tecnològica alacantina es vincula al PCA. L’empresa emergent alacantina, formada per egressats de la UA, és experta en el desplegament de projectes d’analítica de dades.

01/03/2021
Saluda institucional a la directora del Centre de Competències Tecnològiques de l'Alacant de Banc Sabadell

En el saluda institucional que hem mantingut de manera telemàtica amb la directora del Centre de Competències Tecnològiques de l'Alacant de Banc Sabadell, Susana Soler i el director general territorial Est, Jaime Matas, s'han abordat idees de futur que esperem poder traslladar molt prompte a la realitat.

01/03/2021
La consellera d'Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Ecològica es reuneix amb l'investigador de la UA Francis Mojica

La consellera d’Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Ecològica, Mireia Mollà, ha mantingut una reunió aquest matí amb el microbiòleg de la Universitat d’Alacant Francis Mojica, per a conèixer de primera mà els resultats preliminars de la «Proposta d’estratègies microbiològiques per a combatre el creixement i la dispersió de Xylella fastidiosa a la Comunitat Valenciana».

25/02/2021
Reunió de "Les 20 de Torre Juana", amb la periodista Rosa María Calaf

"Les 20 de Torre Juana" hem comptat, en la nostra última reunió, amb una convidada d'excepció: la periodista Rosa María Calaf, que ens ha parlat d'igualtat i de comunicació en temps de COVID.

25/02/2021
Amparo Navarro assegura que la Universitat d'Alacant està preparada per a la desescalada

S’han tornat a revisar i a adaptar els protocols d’aforament, d’accés i trànsit per les instal·lacions, així com la dispensació d’EPI.

La rectora informa del seu suport a la petició de la CRUE d’incloure el personal universitari en el calendari nacional de vacunes.

24/02/2021
Visita del comitè de direcció de l'Institut d'Estudis Econòmics de la Província d'Alacant (INECA)

Avui hem rebut la visita presencial del comitè de direcció de l'Institut d'Estudis Econòmics de la Província d'Alacant, INECA. Trobades positives per a traçar línies de treball comuns.

23/02/2021
Reforçant vincles institucionals amb Hidraqua

Mantenint distàncies físiques, però estrenyent vincles institucionals necessaris per a avançar en projectes que interessen i impulsaran a la nostra província. Avui, amb Paco Bartual, Jordi Azorín i Martín Sanz Moros, d'Hidraqua, en la seua visita al rectorat de la Universitat d'Alacant.

23/02/2021
Avui ha tingut lloc el saluda oficial de la rectora a la subelegada del govern a Alacant

Avui, en el saluda oficial a la subdelegada de govern a Alacant, Araceli Poblador, ens hem emplaçat a reunions futures al Campus de la Universitat d'Alacant per a estrènyer els nostres vincles en temes que ens preocupen com la violència de gènere, una xacra que passa per l'educació en igualtat.

22/02/2021
Primera reunió de la rectora Amparo Navarro amb el Consell Valencià d'Universitats i Formació Superior

La rectora Amparo Navarro assisteix per primera vegada a la reunió del Consell Valencià d'Universitats i Formació Superior que s'ha celebrat per videoconferència. Presidida per la consellera Carolina Pascual, ha tingut ocasió de presentar-se i posar-se a la disposició dels i de les integrants d'aquest òrgan consultor del Consell.

18/02/2021
Acord adoptat per la Conselleria d'Innovació, Universitats, Ciència i Societat Digital i el sistema universitari públic valencià

Acord aconseguit amb la finalitat que el professorat puga planificar amb el temps necessari la docència a partir del mes de març, i perquè l'alumnat puga preveure també qüestions relacionades amb la seua vida universitària.

16/02/2021
Una nova empresa de la Universitat d'Alacant produirà nanopartícules a partir de residus de la industria olivera

La Universitat d’Alacant participa en la creació d’una nova empresa de base tecnològica (EBT), Calpech, que ha desenvolupat un mètode que fa viable econòmicament la fabricació industrial de nanopartícules de ferro encapsulades a partir de residus de la indústria olivera.

12/02/2021
Les desigualtats de gènere en ciència són un reflex del que ocorre en la societat

La taula redona que ha tingut lloc avui a la UA ha comptat amb perfils multidisciplinaris per a recalcar que la igualtat significa la diversitat. Com a convidada externa a la UA, l’acte ha comptat amb la viròloga i investigadora del CSIC Margarita del Val i, des de la institució alacantina, amb la catedràtica de Literatura Hispanoamericana Carmen Alemany, i la professora del Departament d’Enginyeria Civil Belén Ferrer.

09/02/2021
La rectora de la UA ofereix a Puig les seues instal·lacions per a agilitar les campanyes de vacunació massiva contra la Covid

La rectora de la Universitat d’Alacant, Amparo Navarro, ha tramès aquest matí una carta al president de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig, per a traslladar la total i absoluta disposició de la Universitat d'Alacant a participar en el procés de vacunació massiva de la població valenciana. L’excel·lent ubicació i la facilitat dels accessos converteixen el campus en un enclavament idoni.

Página de inicio

Oficina de la Rectora


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3866 / 9372

Fax: (+34) 96 590 9464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464