Transport Universitari

Transport a la UA

La Universitat d'Alacant té bona accessibilitat per carretera, ja que està situada al costat de l'eixida de l'Autopista del Mediterrani (AP-7), a més de per la xarxa d'autovies de la província com la Circumval·lació d'Alacant (A-70), l'Autovia del Mediterrani (A-7), l'Autovia d'Alacant (A-31) i l'Accés Nord-oest a Alacant (A-77).

L'autopista (AP-7) i la Circumval·lació d'Alacant (A-70) connecten la universitat amb l'Aeroport d'Alacant-Elx, i permeten un desplaçament còmode i ràpid al visitant que tria l'avió com a mitjà de transport.

El tren de rodalia Alacant-Sant Vicent del Raspeig (C-3) té un baixador, pròxim al campus, que enllaça Alacant amb la Universitat.

També es pot accedir a la Universitat d'Alacant amb autobús (línies urbanes i interurbanes), amb tramvia Estels-Universitat (L2) que enllaça Alacant amb el campus de Sant Vicent del Raspeig, i amb bicicleta pels carrils habilitats per a això.

08/09/2021
Horari de transport Elx-UA a partir del 13 de setembre de 2021

Vectalia comunica horari de transport entre Elx i la Universitat d'Alacant a partir del 13 de setembre de 2021.

20/05/2021
Ajudes al Transport Universitari per al Curs 2021-22

La Conselleria d'Innovació, Universitats, Ciència i Societat Digital, ha convocat subvencions al transport universitari a la Comunitat Valenciana per al curs 2020-2021.

09/11/2020
Ajudes al transport per a la realització d'activitats docents en grups organitzades, pels centres i departaments, fora del campus de la UA durant el curs 2020/2021

Ajudes per a finançar parcialment el cost del transport de les i els estudiants en aquelles activitats de docència reglada pertanyents a qualsevol de les titulacions oficials que ofereix la Universitat d'Alacant.

La sol·licitud ha de presentar-se una vegada finalitzat el semestre en el qual es va realitzar l'activitat.

24/09/2020
Suspensió temporal del servei de Llançadora

Se suspèn temporalment el servei de Llançadora de la Universitat d'Alacant

Aquest servei ofereix autobusos llançadora que connecten el Baixador de la línia de rodalia Renfe C-3 amb la zona d'ampliació del campus, on es troben els Serveis Tècnics d'Investigació (STI), i amb la Universitat en una única parada situada en el Bosc Il·lustrat.