Ir a contenido Ir a Estudios, Gobernanza y organización
Logo UA
Realizar búsqueda
Menú
Transport Universitari

Línia C-3 de Renfe Rodalia

La línia C-3 de rodalia de Renfe, que enllaça Alacant amb la població de Sant Vicent del Raspeig, té un Baixador en la zona d'expansió del Campus de la UA (a uns 600 mts. aprox. de l'actual Campus).

A més existeix la possibilitat d'enllaçar amb altres poblacions de la província efectuant transbord amb la línia C-1 del mateix servei de Rodalia (Torrellano, Elx, Crevillent, Albatera, Catral, Callosa de Segura i Oriola).

Per a saber quantes zones inclou el trajecte consultar el mapa de zones del nucli Alacant-Múrcia.

Els usuaris d'aquesta línia disposen del servei Llançadora"suspès fins a un altre avís" oferit per la pròpia Universitat d'Alacant, que és gratuït i ofereix autobusos llançadora que connecten el Baixador de la línia C-3 amb la zona d'ampliació del campus on es troben els Serveis Tècnics d'Investigació (SSTTI), i amb la Universitat en una única parada situada en el Bosc Il·lustrat.

Els trens de la línia C-3 del servei de Rodalia de RENFE Múrcia-Alacant enllacen Alacant amb la Universitat d'Alacant en aproximadament 9 minuts i amb una freqüència de pas d'entre 55 i 65 minuts de dilluns a divendres (16 trens /dia). El nombre de trens i freqüència de pas és menor els dissabtes, diumenges i festius (10 trens/dia).

Més informació sobre els Horaris en pàgina web de Renfe Rodalia Murcia-Alacant. En el següent document* podeu descarregar els horaris en format pdf.

*És recomanable que al llarg del curs, els horaris es contrasten a més en la pàgina web de Renfe per a evitar qualsevol possible retard o pèrdua d'algun tren, ja que sempre estaran més actualitzats davant qualsevol eventualitat que la versió pdf.

RENFE posa a la disposició de l'usuari, a part d'un punt de venda automàtic de bitllets de tren en el baixador, una sèrie d'Abonaments :

Per a estudiants universitaris RENFE ofereix l'Abonament Estudi que permet l'adquisició del Cupó trimestral (vàlid per a trimestres naturals) amb el qual es pot viatjar sense límit de desplaçaments per al trajecte sol·licitat. Per a obtenir-la cal acreditar la condició d'estudiant de la Universitat d'Alacant (mitjançant certificat de matrícula o fotocòpia segellada pel centre que imparteix els estudis).

També s'ofereixen 2 abonaments més, l'Abonament Mensual per a viatges diaris (un d'anada i un altre de tornada) i l'Abonament Mensual Il·limitat per a viatges il·limitats durant un mes; vàlids tots dos des del dia del mes d'adquisició fins al dia anterior del mes següent.

En els tres casos els preus vénen determinats per zones en les línies de rodalia del nucleo Alacant-Múrcia. El preu variarà depenent del nombre de zones que cobreix el trajecte.

Més informació en www.renfe.com/es/es/cercanias/cercanias-murcia-alicante

També es pot obtenir informació contactant amb:

RENFE - Rodalia Murcia/Alacant

  • Oficina d'Atenció al Client: 912 320 320
  • Objectes perduts de rodalia: 968 975 299
  • Formulari de Contacte