Saltar apartados

100 estudiants 10 empreses

Vols un cara a cara personal amb empresaris de la província?

Des de AlumniUA, l'Observatori d'Inserció Laboral del Vicerectorat d'Estudiants de la Universitat d'Alacant i PROMOIBI, amb la col·laboració del Consell d'Estudiants de la UA , reprenem aquesta iniciativa en la qual alts directius d'empreses de reconegut prestigi, amb seu a Ibi, es posaran cara a cara amb estudiants i egressats.

Els estudiants i egressats podran conèixer en persona als presidents i directors de les empreses.

Es durà a terme el pròxim 10 d'abril, en horari de 10:00 a 14:00 hores en les diferents seus centrals d'aquestes empreses, de manera completament gratuïta i amb transport inclòs des del Campus i viceversa.

Serà una oportunitat única de crear xarxa, aprendre d'empresaris i sistemes d'empresa reeixits i conèixer de primera mà qui és qui en el teixit empresarial de la província.

L'activitat se centra en un cara a cara personal, amb grups de 5 estudiants/egressats amb un o dos alts directius de cadascuna de les empreses seleccionades, i finalitzarà amb una activitat conjunta de conclusions.

Durant la trobada els participants adquiriran una experiència i consells únics de mà d'els qui han sabut dirigir amb èxit una gran empresa, portant-se a casa una formació que pot suposar un considerable avantatge en el seu camí cap a la inserció laboral.

Per a sol·licitar la teua plaça has de fer-ho des d'aquest enllaç.

 ALUMNIUA

Observatorio Insercion Laboral

 Logos Ibi 2018

CLR

 

 

Observatori Universitari d'Inserció Laboral


Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400 ext 3915

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/ObservatorioUA

Facebook: https://www.facebook.com/observatorio.ua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464