Saltar apartados

Entrevistes Alumni

03/05/2018
iDay, l'esdeveniment de SEU i MK Digital referència de la província d'Alacant.

Entrevistem a Iñaki Tovar, CEO de Webpositer, grans col·laboradors de la UA que ens porten cada any iDay i SEOPLUS, màxims esdeveniments de posicionament web de la província i Espanya, respectivament.

01/03/2018
Coneixem en Alumni les últimes tendències i consells esportius.

Entrevista a Carlos Vicent i Antonio Parets, formadors esportius d'Orthos , escola esportiva més antiga d'Espanya. Ens expliquen les últimes tendències i consells que aplicar a la vida professional i com a estudiants

15/02/2018
Entrevista a Gonzalo Barri, incansable emprenedor de Ciències del Mar.

Entrevistem a Gonzalo Barri, emprenedor del mar amb diversos projectes a les seues esquenes. Bussege, biosfera, Tabarca i fins i tot complements per a amants dels animals.

01/02/2018
Vols treballar o fer pràctiques a Estats Units?

Entrevistem a les Alumni Lucía Viudes, directora i cofundadora de Travelingua; i a Maite González, coordinadora de programes. Ens parlen de la seua trajectòria professional i coneixerem a quins programes poden accedir estudiants i egressats.

23/01/2018
Entrevista a Nuria Vaig granar, Vicerectora d'Estudiants.

Entrevistem a Nuria Vaig granar, Vicerectora d'Estudiants i Ocupació, i màxima responsable d'AlumniUA. Desgranem el programa AlumniUA i t'ho donem a conèixer completament.

30/11/2017
Els serveis d'empleabilidad i creació d'empresa per a estudiants i Alumni

Avui en AlumniUA Ràdio UA entrevistem a Pepi Parreño, directora d'ocupació i suport a l'estudiant, i coneixem els serveis d'empleabilidad i creació d'empreses per a estudiants i egressats.

03/11/2017
Jonathan Delgado, emprenedor de soca-rel

Us presentem a l'egressat Jonathan Delgado, intrèpid emprenedor des de ben jove, amb diversos projectes consolidats a les seues esquenes.

25/10/2017
Freeboo, App que et dóna regals

Pep Rubio entrevista als Alumni creadors de Freeboo, App gratuïta que dóna regals als seus usuaris.

10/07/2017
Vents del poble Sirià

Elx, Alacant i Síria. Un eix que vertebra el projecte Vents del Poble Sirià, coordinat per la nostra egressada Paloma Jimenez. Us acostem, de la mà de Pep Rubio i Rosa Amorós, la seua valuosa labor de vinculació de l'obra de Miguel Hernández a la integració de persones refugiades.

07/06/2017
De la UA a la cooperació a Nepal

Fa dos anys Pepa Sellés, AlumniUA, es va marxar a Nepal amb el posat per a ajudar als més necessitats. Pep Rubio ens presenta les seues aventures de mà de tres dels seus col·laboradors en l'associació DHANYAWAAD.

12/05/2017
Alberto Gonzálvez, de llicenciat en Química a Product Manager Nacional

Entrevistem a l'Alumni Alberto Gonzálvez, egressat de Química i actual especialista de producte, per a tota Espanya, en VERTEX, una gran empresa d'equipación per a laboratoris. Aconsella esprémer al màxim les pràctiques d'empresa i acudir a les activitats de foment de l'empleabilidad organitzades per l'Observatori.

12/05/2017
Inverge Studios, empresa de videojocs 100% UA

Talent Alumni. Avui entrevistem a Pablo Martínez Carratalá i Vicente Quesada Mora, Alumni i emprenedors UA amb el seu projecte "Inverge Studios", i provem el seu primer joc en Android i iOs, "'MadLine".

12/05/2017
"Google Activa't", un projecte formatiu per a estudiants i egressats

Entrevistem a María Ángeles Ferrándiz, coordinadora del Projecte Activa't de Google en la UA; i a Daniel Rodríguez, anterior participant que va formar la seua pròpia Agència després de passar per la iniciativa.

23/05/2016
Lluitant contra la Malària des d'Alacant

Entrevistem a Miguel Angel González Navarro i a Juan Antonio Ruiz Aranda,de Moskito Wear, empresa de roba funcional antimosquitos dissenyada per antics estudiants de la UA, que uneix moda i tecnologia Ressò Friendly aplicada per nanotecnologia.

05/05/2016
Des d'Apple amb amor

Entrevistem a Francisco Jesús Candalija Regna, egressat d'Ingenieria Informàtica per la UA, que actualment exerceix el seu treball com a Enginyer Sènior en Apple.

22/03/2016
"Treballant perquè la Igualtat siga una realitat a Espanya"

"Treballant perquè la Igualtat siga una realitat a Espanya" Entrevista en radi a Desireri García, de Womenalia, primera xarxa professional femenina d'Espanya,

19/02/2016
"He acabat treballant en el que sempre vaig voler" Periples d'un investigador

Damián Monllor és Doctor en Química per la UA i per la Universitat de Strathclyde. Investigador en Biotecnologia, Química, Enginyeria Química i Farmàcia, va realitzar la seua estada postodoctoral a Corea del Sud. Anima a eixir a l'estranger i no tenir por a allunyar-se de casa.

22/01/2016
Virginia Maillo, de la UA a Televisió
Virginia Maillo és egressada per la Universitat d'Alacant, inquieta, intrèpida i actualment en la Producció de diferents productes televisius i per a cinema.
03/11/2015
Servei de Voluntariat Europeu

Si tens entre 18 i 30 anys, no pots perdre't l'oportunitat de participar en algun dels programes de voluntariat europeu. Coneix en què consisteix, els seus avantatges i el senzill que és participar.

27/10/2015
Una egressada en la primera xarxa social de networking femení

Desireé García Chico treballa en l'Àrea de Comunicació i Màrqueting de la primera xarxa professional femenina, Wontalia. Destaca la importància de fer contactes durant la carrera i aprofitar els cursos sobre habilitats transversals.

15/10/2015
David Esquivel, mà a mà amb Almodóvar

Entrevista des de l'espai Alumni en Ràdio Politècnica de la Universitat d'Alacant. David Esquivel, egressat de Publicitat i Relacions Públiques, que ha treballat en el Dpto d'Adreça de les últimes produccions de Pedro Almodóvar.

25/09/2015
Un Químic viatger. D'Alacant a Austràlia.

Iván Martínez és Químic per la Universitat d'Alacant, i atualmente treballa com a Científic Experimental para en l'Institut de Recerca australià CSIRO, a Melbourne (Austràlia).

Destaca no desaprofitar les pràctiques en empresa, cercar nous cursos de formació i sol·licitar beques internacionals tipus ERASMUS, per a conèixer millor el mercat de treball.

24/09/2015
Idiomes i treball constant, clau per a la internacionalització

Juan Vicente Alfonso és Enginyer de camins per la Universitat d'Alacant. Premi Extraordinari de la seua promoció, Premi Nacional d'Obres Públiques i actualment continua la seua formació a Estats Units, al mateix temps que la compagina amb la seua labor en finances. Actualment resideix a Pennsilvània, Filadèlfia. Com a elements clau destaca potenciar els idiomes, esprémer als millors docents en classe i el gaudir de la vida social en el Campus.

10/03/2015
La passió com a motor per a la creació de la teua empresa

Raúl Parra. Llic. en Ingenería en Telecomunicacions per la UA. CEO de "Enginyers Acústics", i "l'home que va salvar les mascletás en Estels".

10/03/2015
Les claus del màrqueting digital

Luis Villanueva, promotor d'iDay i Internet 3.0, Consultor SEU i expert en Posicionament i Màrqueting Online. A més, guanyador de l'últim concurs internacional de SEOVeinte internacional.

10/03/2015
Noves tecnologies en Òptica

Luis Martínez. Llic. en Òptica i Optiometría per la UA. Investigador en la UA.

A continuació t'oferim algunes entrevistes i reportatges de persones que han passat per les aules de la UA i que s'han endinsat en el món de l'emprendizaje. Igualment, trobaràs altres projectes emprenedors propers que creem poden servir-te d'utilitat  o inspiració.

Perquè EMPRENDRE és una ACTITUD, i no únicament muntar un negoci propi. Fes-te amo de la teua destinació.

  

¿Vols que ens fem ressò del teu projecte/trajectòria/experiències?

¡Contacta amb nosaltres!

  

La passió com a motor per a la creació de la teua empresa.

Raúl Parra. Llic. en Ingenería en Telecomunicacions per la UA. CEO de "Enginyers Acústics", i "l'home que va salvar les mascletás en Estels".

  

Tecnologia en Òptica.

Luis Martínez. Llic. en Òptica i Optiometría per la UA. Investigador en la UA.

 

 

Les claus del màrqueting online.

Luis Villanueva, promotor d'iDay i Internet 3.0, Consultor SEU i expert en Posicionament i Màrqueting Online. A més, guanyador de l'últim concurs internacional de SEOVeinte internacional.

Observatori Universitari d'Inserció Laboral


Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400 ext 3915

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/ObservatorioUA

Facebook: https://www.facebook.com/observatorio.ua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464